Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor sunt super bucuroasa ca bebei nostri sunt bine.se pare ca doar o fetita pana acuma o sa aiba o multime de curtezanti de la noi de pe forumsa va dea dumnezeu sanatate,bebei sanatosi si frumosi si numai bucurii.sper sa ramane toate pana in iulie/august si sa naste cu bine.va pupacesc pe toate si va urez un an nou fericit13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ne-am trezit si noi , am dormit toti 3...pardon 4 de-am rupt patul, de la ora 2 la 3 ...si cred ca mai dormeam dar tot suna telefonul...a fost asa de bine...
am intrat sa va urez LA MULTI ANI CU BUCURIE SANATATE si sa ne auzim cu bine in 2009
va si va uram sa petrecere frumoasa

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va doresc si eu un an 2009 reusit si cu bebelusi santosi in bratele noastre. LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

VA urez LA MULTI ANI!! si un An Nou plin de impliniri, fericire si cel mai important cu bebeii nostri sanatosi in brate!

Ayda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Avem voie sa bem sampanie in seara asta? Sau alcoolul este strict interzis pe perioada celor 9 luni?! Merci

Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

sandy_2008 cred ca poti sa gusti putin...asa de pofta

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Sa va auca anul nou :sarcini duse la termen, bebeii sanatosi,mancaciosi si cat mai putine griji !

La muuuultiiii Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

LA MULTI ANI!!!

Patricia s8 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La multi ani burtici de zmeurici!!!Sa avem sarcini usoare, la termen cu bbei sanatosi si papaciosi si voiosi!Sanatate,bucurii,dragoste si belsug tuturor!Fie ca aceasta Odisee sa lege prietenii frumoase si amintiri de neuitat!!!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput