33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

'na seara..

mai si cu soldurile astea... nici nu am curaj sa intru prin magazine.. sa nu cumva sa fiu tentata de ceva

cine poate pliz sa faca un rezumat cu "activitatile " pralinelor? sau ma rog.. propunerile.. eu am cam pierdut ritmul.. si mi-ar placea mult sa particip si eu .. sa va vad adicatelea;;;

am uitat sa va spun ca am fost la spital la crisa.. fetita pe care Nora a luat-o anul trecut sub aripa ei ocrotitoare.. si am ramas uimita! dau un copy-paste din rombel:

astazi am vizitat-o si eu pe micuta noastra.. e o luptatoare ce mai! parintele Patriciu a avut bunatatea sa mearga si dansul! multumim mult !
crisa si parintii ei s-au bucurat tare mult ca ne-au vazut.. i-am simtit tare aproape. .ca pe niste prieteni ! erau fericiti si increzatori in viitor cu totii .. m-am bucurat sa-i vad asa!

din pacate nu poate intra in colectivitate... e o amenintare pentru ea... insa va dezvalui ca acum, la 5 ani stie sa scrie deja, stie adunarea, scaderea si sa faca puzzle-uri de 200 de piese.. nu stiu cum reuseste.. dar le stie pe toate astea si-nca bine! stie cantece multe , poezii nenumarate.. danseaza suuper!

primise o noua pereche de papucei de printesa.. si defila cu ei prin camera! un copil sanatos si fericit.. ce mai! ti se umezesc ochii vazand-o! e minunat sentimentul!

e beton ! se uita la burtica ei si spune :

au facut treaba buna belgienii astia!

vor pleca duminica .. cine are putin timp .. poate sa mearga sa-i vada.. sunt niste oameni extraordinari si se bucura tare mult cand au vizitatori!

tot la st luc exista acum un baietel de 3 ani jumate cu o inimioara facuta varza. i-am vazut tatal duminica la biserica plnagand.. of , Doamne .. il cheama matei ... www.inimatei.org si au tot ce le trebuie... insa au nevoie de rugaciue. .asta e tot ce ne-au cerut .. de-aveti timp.. rugati-va sa scape ..

va pup dulce pe toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Doamne Dumnezeul nostru, Ajuta-l pe micutul Matei sa treaca peste toate necazurile si sa fie sanatos si puternic asa cum sunt alti copii!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

merci simonette

hei , fete.. ce faceti? va pregatiti de we?

aseara mi-a murit pur si simplu ecranul telefonulul, nu avea nimic scris pe el deci nu puteam apela pe nimeni, dar puteam fi sunata.. era asa de haios.. ca pe ecranul exterior textul era scris invers... ca-n oglinda ... dadea semne ca isi dadea duhul.. drept pentru care azi prima afirmatie pe la magazinele astea: vreau un telefon solid.. sa reziste la cazaturi. cred ca de la cazaturi i se trage tragedia.. ca avea doar un anisor.. saracutul
am nimerit la mobistar care primea telefoane vechi pt o anumita suma daca-ti luai unul nou.. hehe ... ce m-am bucurat! cand colo mi-a zis ca e un aparat terminat si eventual imi pot da 5 euro pe el.. .. ma ce lipsa de bafta! uite-asa mi-am luat unul nou.. acum pot asculta si muzica pe el.. numa sa stiu s-o pun unde trebe ...

multam fain nina ca m-ai trezit ! am dormit si nestresata ... daca nu erai tu.. nu reuseam .. am auzit toata noaptea cum ploua si nu prea am dormit.. cand trebuia sa stau treaza bineinteles c-am adormit.. si pup la tine ..

no... ana si nina o punem de-o-ntalnire la o cafea saptamana aviatoare?

sa aveti un we fain
pup cutia dulce

edit: mai nene parca vorbesc singura pe-aici de cand am venit.. pfui

Mergi la inceput

Da chiar mai fetelor..........unde sunteti?

Mergi la inceput

neatza Belgie! eu nu renunt chiar daca ca se vede ardeiash de sus pana jos.. putin presarat si cu simonette.

din aventura mea cu telefonul am priceput acum ca mi-am pierdut poze frumoase pe care nu apucasem sa le salvez si .. acum una si mai noua....

vaz bine ca mi-am pierdut o parte din numerele de telefon: mi-au ramas numa nina, luci, mady, ana si oana gsm... in rest is toate pierdute
.. bineinteles ca lista facuta candva de cineva e pusa bine de tot in a 1124148566312336884151-a cutie la boxa ... deci sunt pierduta in spatiu rau ..

in plus mi-am facut si eu un abonament de 5 euro pe luna cu care pot suna pe fix si proximus gratuit in weekend...

deci: fetele dati-mi va rog si numerele voastre de fix..

unde-o fi iconul ala cu scarpinat in cap? proximus e ala de incepe cu 047 sau gresesc? stie cineva cum il deosebesc de alalalte ca nu m-am intrebat niciodata pana azi

va rog lasati-mi si mie pe mess telefoanele voastre ,, pliz.. pliz.. liz..

ioi! toate p-urile din mesaj nu au fost introduse,, tre sa schimb si tastatura..ppfui!
o duminica tare sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

a trecut multa vreme de cand n-am mai spus o rugaciune...
stiam si sunt convinsa si acum ca Cineva acolo Sus are grija d enoi,de sufletele noastre si ca ne asterne in cale probe de trecut demne de oamenii speciali care suntem. am credinta ca nu trebuie sa-i chestionam Caile si nici sa ne rebelam dar...

DAR...

Da Doamne, in sfanta zi de duminica si in toate cele ce vor urma, putere parintilor si pace ingerashilor care s-au ridicat la Ceruri masacrati si macelariti de mana unui neom... Da-le putere sa suporte nesuportatul, sa ridice ochii spre Ceruri si sa-Ti caute sprijinul, da-leputere sa-si strige durerea, s-o accepte si poate intr-o zi sa se bucure de razele de soare care le-au inghitit puiutsii... da-le puterea sa vrea sa continuie, sa gaseasca forta care sa le umple plamanii cu aer, cu speranta... in ce...? in... Raiul de apoi... Da-le lacrimi care sa le spere durerea, da-le curaj...

Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i ocroteasca pe micutii care s-au ridicat la Ceruri in masacrul din Tremonde...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

!

Saliu Dragelor,

Nu v-am mai scris de mult, am tot avut piticii bolnavi si noi pe langa ei, mi-am cam iesit din mana, am amortit si m-am salbaticit. Dar uite ca incep sa scot nasul din scorbura si ma duc sa citesc un pic din urma sa vad ce ati mai facut voi.

Pana la urmatorul mesaj va imbratisez pe toate,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

mare dreptate ai miri.. of... ma alatur si eu rugii tale.. insa e greu de spus in cuvinte cand afli de asa ceva!
am citit in ziar ca nemernicul inca nu a spus motivul ce l-a determinat sa faca asta... insa ca s-a pregatit din timp pentru masacru... . of Doamne ..

eu mi-s trist.. am uitat sa va spun ca am cazut in borcanul cu melancolie iar... am lasat plantele mele la un mitocam sa mi le ingrijeasca si mi -a zis ca in belgia a fost frig cat am fost eu in romania si au inghetat... abia ieri mi le-a adus acasa si au inceput sa se dezghete.. unele sa se inmoaie altele sa le cada de tot frunzele.. sunt asa de suparata... am plans .. ingrijesc plantele astea de cand am venit in belgia. asta nu e normal la creier! habar nu are ce-nseamana pasiune! sunt trista... mai ce neinspirata am fost cand le-am lasat la el.. si sincer imi vine sa-l iau de gat si sa-i trantesc si eu ce are mai drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Sara buna fete,
Acu ne-am adunat si noi de pe drumuri, am fost plecati 4 zile in Austria la un targ, catre casa am vizitat Salzburgul un oras superb, apoi am ramas o zi in Munchen la o verisoara si uite asa petrecuram frumos.
Of, la toate posturile de televiziune din Austria si Germania auzeam periodic oribila drama din Dendermonde si mi-a plans sufletul pt bietii copilasi, pt drama curemuratoare a parintilor si a celor implicati in aceasta poveste. N-am cuvinte sa ma exprim cat de tare m-a miscat si am impresia ca cuvintele nu sunt suficiente.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe acei ingerasi si sa le dea parintilor lor puterea sa treaca peste acest cosmar.
Ardeiash, imi pare rau pt florile tale, iaca-te acum ramasa fara flori, tu care le iubesti atat de mult.... Eu cred ca individul ala a uitat sa le ude si acum se scuza ca a fost frig. Pai frig a fost intr-adevar dar el le-a tinut afara?
Iar voi pralinutelor ce mai ziceti? Vad ca e cam liniste pe aci!
Ma gandeam acum cand am deschis calculatorul ca o sa-mi trebuiasca ceva timp sa citesc din urma cand colo.....e aceeasi pagina!!!
Va pup, ma duc sa despachetez.
Va doresc o saptamana ce incepe super buna.

Mergi la inceput

Eu nu am vazut stirea despre acei copilasi dar am citit astazi si m-a deprimat teribil.......... Nu am cuvinte si nu-mi pot imagina cum poate un parinte sa depaseasca o asemenea drama
Doamne ajuta-i!!! Sunt foarte trista, nu pot sa zic nimic mai mult.....

Mergi la inceput