33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

salutare natiune!
n-am mai scris de-o vesnicie dar am avut circumstante atenuante ca a fost sora-mea pe la mine.
sa incep cu inceputul:

scumpi si carmen, sa va traiasca baiatul respectiv fiul spiritual, sa fie sanatos si sa creasca mare! am vazut pozele de la botez - e un frumos si un voinic!

m-am intristat/socat la aflarea stirii cu psihopatu' din termonde! fereasca dumnezeu de asa ceva si sa nu ne scoata in cale asemenea fiare! dar azi, cum e in viata, am avut si una nu buna, extrasuperhipernemaipomenit de buna: sora mea e insarcinata in 5 sapt jumate. inca e devreme sa ne bucuram la maxim, ar trebui sa mai asteptam pana la sf primelor trei luni dar suntem in culmea fericirii. mai ales ca-si doreste bb de vreun an jumatate.

so, deja mi-am facut programul de vacanta la toamna ca vreau sa fiu cu ea cand naste. sper sa vrea si ea!

am multe sa va povestesc dar sper s-o fac live. deci, nu ne vedem la o cafea intr-o dimineata prin bruxelles sau altundeva???cine se baga?

va pup pe toate si ma bag la tv ca nu-s in stare decat de lenevit acum

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Anoooooooooooooooooooooooo ce veste minunata!!! Sa le dea Domnu` un copil sanatos, vesel si frumos! Stiu cat de mult isi dorea, nu uita sa o feliciti din partea mea. Eu m-as baga la o cafea, dar iti spun maine mai precis cand pot.

Ardeiash, daca nu ii lasai plantele vecinului, ai fi avut altcuiva cui sa i le lasi? In cazul in care nu ai fi avut nu are rost sa te enervezi ca oricum le pierdeai, decat poate sa le fi luat cu tine in Ro.. Asa ca nu mai fi suparata.

Si pe mine ca de altfel pe toata lumea m-a ingrozit ceea ce s-a intamplat in Dendermonde. Cuvintele sunt de prisos... Sa ii odihneasca Dumnezeu in pace!!!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ana, e clar ca sunteti in culmea fericirii dupa felul cum scrii. Ma bucur pt voi toti si desi n-o cunosc pe sora ta ii doresc sa fie sanatoasa, sa duca sarcina pana la capat fara probleme si sa nasca un bebe sanatos si frumos. Felicitari din toata inima!!!
Fete, hai luati problema in mana si stabiliti o zi sa ne vedem la o cafea prin Brussel. Aud pe aici ecouri cum ca unele dintre voi ar vrea si eu vreau sa va vad asa ca.... ziceti fiecare cum poate si de comun acord sa stabilim.
N-am mai auzit nimic de lady's movie night la Brussel asa ca o las balta, nu mai zic nimic ca vad ca sarbatorile inca mai au urmari, va refaceti sau ... ma rog...fiecare cu ale lui.
Mai sunt fete care n-au mai dat un semn pe-aci de fooooarte mult timp, s-or fi suparat....n-or avea timp.....nu ne mai vrea.... ce-o fi?
Hai va pup pe toate motatele si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Ana: grase felicitari .. vezi matushico: sunt niste preturi incredibile la hainutele de bebeluci

carmen: pai m-*am tot gandit ca mai bine le lasam la nina ce-a lipsit 2 saptamni de-acasa si mi le primea... tot le era mai bine neudate 2 saptamani decat terminate dupa o luna.. of..
imi dau seama ca am suferit destul de mult pe kestia asta..
noroc cu bepii ce m-a consolat.. saru-ma Tania.. draguta ca-ntotdeauna.. si ai dreptate, nu merita sa mai investesc bani acum in ele..

si no.. am pierdut un gsm gratuit ca n-am fost antena.. daca ma ducea cineva de mana la proximus.. avveam un gsm gratuit.. tui...

buna ideee fetele cu cafeluta . abia astept sa ne vedem.. rugaminte: se poate sa ne-ntalnim pana pe 5 februarie? incep din nou cursurile de neerlandoaliens... daca nu, mai vorbim .. acum m-a sunat insa tipa ca teoretic incep pe 5 practic.. nu se stie.. of..

pupu la toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata fete

Bepii bine ai revenit din AU si ma bucur ca v-ati simtit bine; ce bine ca voi ati vizitat Salzburg, am auzit ca este un oras tare frumos.

Anamana felicitari surorii tale, sa fie intr-un ceas bun si sa fie amandoi sanatosi ; super veste, mai ales ca il asteptau de ceva timp.

Carmencita am comandat cioco, pt. tine si Miri, te anunt cand soseste ;

Fetelor legat de programul propus:

- nu poci la cafea, caci prestez in campul muncii, dar daca spuneti locatia poate trec in pauza de masa ;

- la ziua lui Bruno am confirmat - 28 Febr, multumim de invitatie ;

- mai vreau la kara pe 7 Martie - ce ziceti?

- si mai vreau sa-mi fac cadou de 8 Martie - un tratament / impachetare.....ceva de rasfat la un spa, ce zici Simonette, ma bag la ceva la voi? aveti ceva interesant? o cioco sau alge ; fetelor mai vrea cineva?

Back to the work pupi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miha, multumesc pentru cioco si eu ma gandeam zilele trecute la un kara. Suna bine pe 7 martie

Taniuca, eu nu as renunta la 'Ladies at the movies' mai ales ca e un film amuzant, aruncati un ochi aici: http://www.bridewars.com/ si decideti repede daca vreti sa mergem ca deja nu prea mai avem mult timp pana pe 03 feb.

Maducule, sa stii ca ai o printesa de fata. M-am topit cand a venit sa ma intrebe sa o iau in brate sau sa dansez cu ea. E super dulce! Va pup

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete : propun GRAND PLACE - BRUXELLES - luni , 2 februarie orele 12.00 la cafea + pizza.. ca n-am mai mancat de mult SI-MI PLOUA-N GURA....

dar daca Miha doreste si ea sa vina poate are un loc unde ar putea ajunge mai repede?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash nu-i bai, mergeti unde va place voua, ca ajung eu mercic de grija; Grand Place este aproape de mine prin tunel, dar, cum am mai spus, nu va schimbati locatia in functie de mine;

Carmencita eu nu poci la "Ladies at the movies" de data asta din pacate; poate la next one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fete, si eu zic prezent pt 7 martie la karaoke. Cred c-o sa sarbatorim o zi a femeii super asa cum o facem mereu in stilul nostru. Sper sa nu intervina altceva pana atunci.
Iar lady' movie night, nu-i problema, mai avem inca 10 luni in fata noastra (fara februarie, desigur) si poate uneori vom merge.
Propunerea lui Ardeiash e buna, eu m-as baga luni, sa vedem ce zic celelalte fete. Chiar daca suntem 3 sau 4 tot e ceva, macar mai sporovaim si noi un pic ca fetele. Deci care mai veniti? Desi am iar un weekend foarte aglomerat incepand cu vineri cand merg la un quiz, sambata la un targ si duminica masa cu prietenii motociclisti pt a stabili excursiile pe anul asta. Dar luni voi fi prezenta si la Brussel.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Hey!
bai sorry n-am mai scris de o groaza de vreme am fost depresata si m-a apucat iar criza psihologica asa incat am stat si am meditat si n-am mai intrat pe aici.Da's ok sunt bine alive and kicking hard;)

Bon cand ziceati ca va intalniti next time sa viu si eu sa ma vedeti bruneta (iara)?!:)
Am chef sa merg la ultimul film al lui tommeke cruise valkyre e de azi in bioscopuri, are careva cineva chef (carmen tu ziceai ca da parca)
bon va mlas ma duc sa invatz va pup si mi-e dor de voi toate toate toate cu mic si mare;)

Mergi la inceput