33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Carmen si Robert, Tania si Swa, Miha, Nina si nu in ultimul rand Daniela va multumesc din toaaaata inima ca ne-ati fost alaturi intr-o zi atat de speciala pt. noi. Am fost f. fericita si mandra sa am si eu bucatica mea de Romanie alaturi, fetele mele dragi va ubesc si sper ca v-ati simtit bine . Am fost stresata, emotionata, dar mandra de micul meu crestin drag
Imi pare rau ca nu au reusit toate fetele sa vina, dar le inteleg .
Miri multumim mult pt. cadouas . Ce atenta esti tu mereu!
Carmen poate facem azi schimb de poze ca sa pot pune si pe contul nostru.

Va pup pe toate si va doresc o sapt. suuuuper

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Draga Sebastian ...

viata lunga si fericita sa ai alaturi de cei doi parinti minunati pe care-i ai! sa cresti mare si voinic si sa ai parte numa de bucurii...
si sa ne mai ierti ca noi n-am citit evenimentele la zi.. si nici nu stim in ce data ne aflam .. aproape zilnic.. deci nu am putut sa ne mobilizam.. uf.. ce rau ne pare..

ioi.. eu ma-ntrebam de Dumnezeu zice Miri ca e pe coclauri ... of.. pe bune..

in rest. o stire pe cat de socanta .. pe atat de interesanta.. http://www.rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1994&mode=&order=0&thold=0 ioi..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Draga nasa a lui Sebi,

sa-ti traisca finutul si sa dea Domnul sa ai grija de el 100 de ani ! nu ma-ndoiesc de cata dragoste ii dai.. la cat iubesti tu copkilasii!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bepii

Si inca ceva fete:
Aveti grija ca azi este cea mai deprimanta zi din istorie!!!
Asa zic expertii!!!
Cititi aici:

http://www.ziare.ro/1232360465-Ziua_de_19_ianuarie_2009_va_fi_cea_mai_deprimanta_zi_din_istorie_sustin_expertii

Taniuca,s-ar putea sa aiba dreptate astia...eu azi am iesit putin in mall si de suparata ce eram mi-am cumparat 2 perechi de pantofi!Frumooosssi......asta ca tot m-a imbolnavit Miha cu ai ei.Nu cautam sa-mi cumpar ceva,dar astia cred ca ma asteptau pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Daniela,uite ca ai mai adaugat inca un eveniment la cutiuta cu amintiri....si ce eveniment!Vreau sa-ti spun si eu ca m-am simtit minunat cu voi,iar Sebastian a fost un dragalas si un cuminte!Sa fiti sanatosi sa va bucurati de fiecare clipa impreuna!Va pup!

Fete,ma bucur ca v-am vazut si ca de obicei, unde se string pralinele e mare veselie...m-am simtit super cu voi!

Gata,tre sa inchei ca am lectii de facut...cu Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mai da' ce ametita sunt!!!
N-am pomenit de cat de bine m-am simtit duminica la botezul lui Sebastian. Si asa cum zicea si Nina, cum sa nu ne simtim bine cand se strang cateva pralinute? Si mancarea a fost buuuna, diversa si din abundenta iar locatia super!!! Felicitari Scumpi si Jos !!!
Nina, asa suparare.... mai zic si eu! Sa porti sanatoasa pantofii si la cat mai multe dantzuieli cu ei alaturi de praline.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata dragi pralinutze

Daniela si Jos felicitari pentru botezul lui Sebastian, sa va traiasca sa fie sanatos si sa va bucurati de el; a fost un scump si un dragalas pe toata durata botezului, un buflei cuminte si dulce de iti vine sa papi din el ; m-a impresionat slujba, care, desi nu am inteles o iota, mi s-a parut mult mai calda si mult mai 'informala' decat cea de la ortodocsi; la restaurant ne-am simtit super, cum putea fi altfel cu pralinele alaturi ? ; multumim si ... pe cand la urmatorul botez ? .

Miricutz, mercic de adresa, le-am scris,mi-au scris, ne vedem in curand ;
ce fac copii, erai tare catranita ieri ? ; le doresc multa multa sanatate amandorura ;

Apropos de copii, Simonette, Mady, Nina copii vostrii cum se mai simt? Sper ca sunt mai bine de-acum; se pare ca este o epidemine, asa ne-au informat pe noi cei de la mine de la serviciu la avizier, si in continuare toata lumea se vaita;

Ninutzuc sa stapanesti sanatoasa pantofii si .....bine ai venit in club ; abia astept sa-i vedem, vorba Taniei la cat mai mult dans cu ei ;

Apropos, vorbeam cu Nina la intoarcerea de la botez, ca ar fi dragutz sa mergem intr-o seara la bowling; este super fan , mai ales daca nu sunt super profesionisti printre noi sa ne umileasca ; noi mergeam tot timpul in RO si cu cat stiam mai putin cu atat era mai mare distractia; putem manca si o pizza acolo, bere, alea alea .....ce ziceti? Nina stie un loc in BRU, poate au si loc de joaca pt. copii, cine vrea sa vina cu familia, ne putem interesa.

Pupici dulci tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragele mele, dragi........
Iaca-ma-s din nou in viatza ca tare moarta am ami fost. Am fost bolnava rau si eu si copiii mei dar acum ne-a trecut la toti

Mi-a fost dor de voi dar de acasa nu m-am putut conecta deloc si la servici am revenit doar de vreo 2 zile si in astea 2 zile nu am avut timp!

Sebastian sa cresti mare si puternic si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viatza! Sa fie mamik ta mereu mandra de tine si tu sa ii aduci acasa numai fete demne de atentia ei....Ohoho, cat mai e pana atunci dar acusik trece timpul

Ardeiash mult mi-a mai placut povestea despre sarbatorile petrecute in familie.......mi-au dat si lacrimile! Bravo! Meritai....... Bine ai revenit in belgia si spor la treaba

Miri zici ca o sa fie mare petrecere de Bruno, mare!!! Si in ce localitate se desfasoara petrecerea ca tare m-as da pe langa seful sa-mi dea liber ca sa vin si eu cu Luca! Sa se imprieteneasca cu Bruno Deci? e vorba despre ikea de aici din bruxelles?

Miha, in ce zi te gandeai tu sa fie iesirea aia la bowling? Pe mine ma tenteaza dar in we nu prea pot.... Altfel, sa stapanesti sanatoasa pantofii si paltonul si ce ti-ai mai cumparat tu de la solduri

Si tu Nina la fel!!!

Tania sa stii ca imi place tare mult de tine si nu fiindca mi-ai oferit un pachet de tigari.... Abia astept sa ne mai vedem;;;

Va

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

simonette, lasa un pm sau trimite un mail cu adresa ta de domicil. primiti invitatie oficiala prin posta. pentru amandoi si luca si yannis, ca doar si sacha s-ar zbengui:)))

perfect, vreau bowling! numa bun pt tendonita mea! cand? unde? si noi stim locatie. fost odata, ras de murit. da nue ra si loc de joaca pt copii.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fete dragi,

Daniela si Jos vreau sa va multumesc pentru duminica, ca am putut fi alaturi in aceasta zi atat de speciala pentru voi. Fie ca baiatul sa va creasca mare, sanatos, sa va bucurati mereu de el si cine stie, poate venim si la urmatorul botez.

Carmenutza, ai fost o nasa minunata si sa-ti traiasca finutzul si sa creasca mare.

Nina, Miha, Tania si nu in ultimul rand Daniela si Carmen, ma bucur ca ne-am vazut, ca am stat de vorba si ne-am amuzat teribil, ca de fiecare data cand ne intalnim.

Pupici si pt celelalte praline si pe curand.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput