Puiuti de Randunici 2008!! (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Offf,offf,offf!!!
Am reusit si eu sa intru destul de trz dealtfel, ca sa va urez cu intarziere cele de cuviinta cu ocazia sarbatorilor de iarna...
Craciunul l-am ratat dar, va urez din inima un an nou cu multe realizari, cu multa sanatate si cu multa liniste sufleteasca, voua si celor dragi voua!!!

Am vandut laptopul de acasa si altul nu am cumparat din lipsa de timp, iar la servici nu am avut timp si loc sa intru...motiv ptr care nu am reusit sa va urez din timp...

Am reusit sa citesc din capitolul asta si am inteles ca ati avut un Craciun bun cu daruri multe si pe ici pe colo cu puiuti mici mucosi si bolnaviori! Tare rau ma doare inima cand aud de cate un puiut ca are o problemutza Acum si eu il am pe Iannis cu nasucul ba infundat ba cu muci Luca se plange si el de urechea stanga, iar de la urgente mi-au dat doar niste picaturi... sper sa fie suficient. In rest totul este bine aici la noi, Craciunul a fost bun cu daruri multe si cu veselie!

Va pe toate si inca o data va urez un an nou incarcat cu toate cele bune!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simonette,

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor cu masina de paine, faina Titan 000, e buna?? scrie alt tip in reteta dar nu am, si incapatanatul meu sot vrea ACUM!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pai de ce n-ar fi, Luny?Las' ca-mi iau io masina de paine in casa noua si sa vedeti ce-o sa va bat si eu la cap atunci cu retetele de paine...
FETELOR! In afara de sanatate voua si copiilor:
Ce va doriti pentru 2009?

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma bucur ca nimeni nu s-a oripilat de pretul aspiratorului . Eu ma minunez de fiecare data cand il folosim, eu vad posibilitatea golirii gunoiului care se aduna, de mai multe ori per-aspirare-in -toata-casa ca pe un mare beneficiu; in plus suntem o familie de oameni normali, nici mai murdari, nici mai curati decat altii... dar daca ne-am lua dupa ce iese ai zice ca nu facem curat cu lunile!! Asa ar iesi de la oricine altcineva (poate de la Bubu nu ). Asaaaa, gata cu aspiratorul!

Eu sunt la fel, cu dureri de gat, de urechi... bebe face mofturi l mancare, sper sa fie dintii, nu vreun carcaias... ca altfel mor cu zile. Rufe s-au adunat de dianinte de Craciun un car, si cu aspiratorul ar mai fi de dat prin jumatate de casa, rufe de luat de la uscat... de facut mancare... dar la cine nu e asa?! Ma gandeam ca vor fi mai calme zilele astea...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare stol!
Sarbatori fericite va doresc si eu si va pup
suntem la Budapesta,in Austria a fost superrrrrrrrrr
o sa pun poze cand ajungem acasa
Eric s-a simtit foarte bine
a inceput sa mearga de-a busilea,se ridica in fund singur in sfarsit
si e ok
Naty eu in afara de sanatate mai imi doresc un bebe!!!!!!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubule, tuchi la voi cum e cu gramajul in retetele de paine?..cica 30 g unt si 75 g stafide...cum naiba le masori p-astea..aaa, Tuchi e la munte..Bubuuuu????????
naty ptr 2009, compun mai tarziu
simonette un an nou fericit si voua,ma bucur sa te vad!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Ma bucur ca nimeni nu s-a oripilat de pretul aspiratorului . Eu ma minunez de fiecare data cand il folosim, eu vad posibilitatea golirii gunoiului care se aduna, de mai multe ori per-aspirare-in -toata-casa ca pe un mare beneficiu; in plus suntem o familie de oameni normali, nici mai murdari, nici mai curati decat altii... dar daca ne-am lua dupa ce iese ai zice ca nu facem curat cu lunile!! Asa ar iesi de la oricine altcineva (poate de la Bubu nu ). Asaaaa, gata cu aspiratorul!

Ci siguranta de la Bubu nu!
Acuma...pretul e urias...dar inteleg ca ai vazut ce iese cand dai cu el si, chiar daca eu n-am vazut, sa stii ca imi pot imagina ca e un lucru care sa te convinga ca merita. Mai ales cand ai copii si mai ales cand unul e alergic, asa cum e Stefan.
M-ar tenta, suntem insa in plina renovare a apartamentului abia luat iar situatia sotului la serviciu in continuare incerta...Pana la urma se pare ca inainte de luna martie nu vor fi disponibilizari la el la firma, ceea ce pe moment e grozav ca nu ramane brusc in aer, dar problema ramane asa ca deocamdata CUMPATARE scrie pe fruntea noastra...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

olgutzika, cand nu manca nimik cu orele era asa de siperata incat incercam orice numai sa o vad ca papa cat de cat...si cum e anu papa fructe..iar cu legumele meu nou ii certata......ce sa mai...oricum luat-i pe un varf de cutit un pci de sare si vedeti cata e...eee cama tat pun eu in 500 gr de apa in care fierb legumele...nu pot insa sa spun ca dc i-am pus sare a mancat mai bine..dar cand i-am acrit supica cu zeama de lamaie (ca nus tau sa umplu bors.dar nu fac nici ca alta mamici cu acritul cu bors la plic) mi-a acceptat mai bine papa......
plus cat era fi-mea in burtica am macat sarat ce n-am mancat toata viata mea...plsu numai apa minerala..dc beam orice fel de apa o dadeam afara instantaneu....deci fi-mea e obisnuita cu gustul un pic mai rasat din buritca...
va scriu alta data doc pe care le-am vazut ..acu s-a trezit micuta..si cred ca ii e foame......sper numai sa pape....

nu am timp sa citesc tot ca vad ca nu intru 4-5 ore si voi umpleti paginile cu o viteza uimitoare.....va pupic dar intru mai tarziu sa recuperez...

in spatele fiecarui barbat mare este o femeie
in fiecare femeie zace o blonda

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"

Mergi la inceput

Mi-a dat azi noapte prin cap o problema, o sa radeti si o sa ziceti ca-s cretina, dar nu stiu cum sa o rezolv. Deci de Revelion vom fi la parintii mei. Buun...Anul nou vine la miezul noptii, adica la 12 noaptea...Adica la ora aia Iulia doarme dusa. Adica nu o pot aduce cu noi cand ciocnim, etc. Dar cum sa o las singura tocmai in clipa aia, la prima trecere a anului din viata ei??? Sa o trezesc?
Cred ca am luat-o razna de la prea mult stat in casa

Naty

Mergi la inceput