Puiuti de Randunici 2008!! (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela Pulmexul este suuuper! ii dai seara si dimineata pe spate, la ceafa si pe pieptut, tare bine l-a desfundat pe Mufa! si Karvolul, si Vibrocilul!
da, zoze, eu am testat cu cafeaua 'adevarata'...pana la 4 luni, n-am pus gura, apoi am incercat sa beau putina, nicio schimbare de niciun fel, iar am lasat-o cateva zile, la fel...asa ca beau o cafea ca lumea pe zi, ca altfel nu pot sa functionez..pe el nu-l agita mai mult decat este deja..
olgutz si eu alaptez cu acelasi succes ca de obicei...n-am decat sa ma satur eu de nesomn si frichineli noaptea, ca tot nu reusesc sa-l intarc, uite na.. dupa Revelion incerc iar lupta cu biberonul, sa-l invatam sa bea din el.. numa cand ma gandesc, imi vine sa plang si sa tip!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pucca e asa dulce Bia spiridus!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, si masinuta mea face dulceata, marmelada, dar n-am incercat. Acum am painica aproape gata si miroase rau
Imi pare rau de noaptea frichinita...lasa ca o sa fie bine si la voi...odata si odata

Astept sa fiarba supica lui Stef si ies si eu afara, ca mi s-a luat de stat in casa...ma duc sa-i cumpar cizmulite imblanite lui Vlad, ca n-are...si pe gerul asta mi-e sa nu-i inghete copilului piciorusele

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Olgutza nu am luat mami cealalta jumatate, la anul, cand ma intorc la munca.

Colargolul se gaseste la farmaciile Doina. Mie mi-a spus farmacista de la Sensiblu ca au retras de pe piata Karvolul, din cauza de toxicitate. Cei care mai vand probabil nu vor sa ramana cu el pe stoc.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Am vazut si eu spiridus-ghidus , e o dulcica!

La multe lunisoare Vladut de Maia si Andrutza de Mihutza!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, da' nu ma certa asa de rau...ca am zis, s-a intamplat numai de 3 ori sa plec la supermarket. Odata nu mai aveam nicio leguma pt Iulia, odata era racita si se terminasera picaturile de apa de mare si odata nush ce-mi mai trebuia dar era tot racita si afara ploua rau. Altminteri, pt ce poate sa astepte, normal ca si eu ii zic randunoiului. Uf, mai bine nu ziceam, stiam eu ca o sa va ingroziti

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Suntem si noi pe crengutza,sclifositi rau!!!sta jos langa mine si plange in draci ca de ce l-am lasat jos din brate dar prea s-a invatat!!!tata e de vina...acum daca nu ii convine ceva se apuca si plange si vine la picioarele mele sa il i-au in brate...il alint termina cu plansul,dar jos nu se mai duce..uita ca am si eu treaba,mai trag un ochii pe aici .mi-am cumparata niste ceara sa ma fac prin niste zone mai sensibile,ca la estetica nu mai ajung,poate am timp toata ziua sa termin o parte...off...mama pe unde esti???

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Of mai Luny, cand te-oi linisti si tu macar asa ca(,)Clau?

Mei nu stiu ce se intampla iar cu puiutii astia pe crenguta de-au dat iar racelile astea peste ei. Antonia e in greva foamei de o saptamana, doar lapte ce mai bea, dar nici nu m-am stresat ca am zis ca e de la dinti,mai ales ca a facut si kk moale vreo 2 zile,acum vad ca si-a revenit cu kk. Are insa putina febra de vreo 2 zile, acum de ex are 37 cu 8. O fi tot de la dinti sau ce? ma ingrijorez putin ca vad ca de azi de dimineata a inceput sa tuseasca un pic, dar nu are muci si nici infundata nu e deloc.Si mai ma cert si cu randunoiu ca cica din cauza mea ca am adus-o de vreo 2 zile pe Alexia aici, stiind ca e racita, inloc sa le tin departe una de alta.Are si el dreptate intr-un fel, dar o vreau si pe ea langa mine.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Nuu, Naty, zau! nu te cert . Am zis doar ca eu nu am curaj. Mai ales ca stiu ca ai mei nu dorm intotdeuna lemn...si mi-e teama sa nu se scoale...oricum stiu ca tu nu ai nici un ajutor, sau alte fete, la fel si cateodata e musai sa te duci.

Gata si painica si supica, am intins si rufe, plec! brrr, e un frig...-4 grade zice computadorul meu, ne infofolim si plecam. Pe Stef il las cu Lica(a venit azi si mai vine si maine )

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Si acum am o mare problema ca am de spalat vreo 4-5 masini de rufe adunate zilele astea si n-am unde sa le usuc, abia acum mi-a picat fisa cand am scos prima tura, ca daca nu merge centrala ,nexam calorifere.Si afara nu se usuca neam pe frigul asta... Si cica e problema ca nu se gaseste cos din ala de care ne trebui noua....offff

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput