Puiuti de Randunici 2008!! (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!
Suntem acasa din nou, sunt cam adormita, a fost minunat, manacre prea multa, frig, un pic de zapada...revin cu amanunte mai tarziu!
Sper ca tot stolul e intreg si nevatamat!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi,asa repede?? Cum adica mancare prea multa?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Revin:

Bubule, ma omori cu retetele si cu pozele tale . Si orice ai zice, Vladutzul are ochii tai! Pe cuvant!!!

Simo, stii tu, cand iti vin baietii acasa si mananci sorici, sa te gandesti si la mine

Luny, cred ca a fost ceva in aer azi-noapte, ca si Stef si fii-mea s-au frichinit, a mea din greu, chiar. Se intorcea, gemea, pufnea, maraia, paraia...ea stie ce a avut Spor la brutarit! N-o mai striga pe Bubu, ca nu aude, e dupa cizmoace imblanite pentru Vlad

Naty, hai, ma, ca nu se ingrozeste nimeni !

Nelia, spor la desparoshat

Nicol, nasol rau cu centrala!!! Iar cu uscatul hainelor am aceeasi problema, noroc ca are fii-mea milioane de body-uri si de pantaloni, de am cu ce sa o imbrac. Se usuca extrem de greu acum...Eu nu le intind pe calorifer, ca imi place cum miros uscate de ger Ce fitze am, nu?

Simonette, sanatate muuulta picilor!!!!

Nicoleta, sa il stapaniti sanatosi! Ti-am mai spus, dar...ce daca ? Pacat ca nu aspira singur . Lasa ca le dovedesti tu pe toate! Sanatate sa fie!!!

Blanka, felicitari pentru progresele lui Eric! Ai vazut ce frumos a recuperat?

Claudia, eu sunt lup moralist, sa stii ! Ma rog, aplic ce spun la copil, dar propria-mi piele...e vai de ea! Mai sarat ca mine nu stiu daca mananca multa lume ( serios vorbesc, reusesc sa ingrozesc foarte multa lume! ) Iar cu mancatul legumelor si al fructelor...exista muuulte trucuri ( de ex, Naty poa' sa-ti spuna cum punea iaurt in legume ) Putem vorbi despre asta, cand vrei si ai timp.

Naty, lasa copilul sa doarma!!! Crezi ca ii pasa ei ca treci in noul an ? Ea are nevoie de somn,nu de ciocnit Serios, eu as lasa-o sa doarma, mi-ar pasa mai mult de nevoile ei, decat de ale mele

Tuchi, asteptam poze Bine ai revenit!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, noi tot timpul am avut problema asta, deci nu e trecatoare. Cand plecam undeva fara Briana, chipurile ca sa stam doar noi linistiti, vorbeam numai despre ea, si ni se facea un dor nebun. Cand era cu noi ne enervam ca ba e obraznica, ba dormea la pranz cand ne era lumea mai draga si trebuia sa iesim la plaja sau la sanius dupa caz. Asa ca niciodata nu vei gasi echilibru intre a lua copilul si a il lasa acasa...Bine ai venit in club!
PS. lasa totusi copilul acasa de Revelion

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

M-am desparosat pe jumate ca se tot racea ceara si ma enerva,plus ca sunt toata rosie cu bubitze asortate...maine continui...nu stiu de ce sunt asa delasatoare ca inainte eram pe conceptia"ce poti face azi nu lasa pe maine"mama puturoasa ce sunt
Naty,si noi suntem mereu singuri,si eu lasam copilul singur pana mergeam sa i-au ceva din garaj....dar in patut nu are ce sa se intample...asa rau...ca inca nu dau pasul peste el.si nici singuri nu se dau cu capul..desi al meu cateodata cand da cu capul de perete mai da odata ca ii place sunetul...si apoi plange si iar isi varsa mucii intre tatzele mele!!
Blankar,bine ai revenit...si al copil asa repede...ma gandeam ca numai eu sunt dilie sa im gandesc la al 2-lea,dar ue am o scuza ca sunt singura cuc si ma apuca pandaliile...
restul fete,ce mai spuneti ca m-ati inebunot cu masinile voastre d efacut paine,eu nici un amarat de aparat pe aburi nu am sa fac peste la copil,acum o fii prea tarziu s acumpar,ca pana acum bugetul meu era la limita acum a mai crescut,am bani de ceara...hi hi ..glumeam

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty eu n-as trezi copilul la 12..al meu va fi la mama, el se trezeste oricum de multe ori, poate nimereste si atunci, dar daca as fi cu el si doarme, pai sa doarma!!
Ptr 2009...imi doresc o casa mai mare...chiar de Craciun s-a hotarat tata sa ne dea ap din Vitan, la schimb cu asta..tot 2 camere, dar mare! abia in septembrie insa...avem timp sa facem planuri de renovare si sa strangem ceva bani..si mi-as dori un job cu program decent si salariu macar cat am acum...si o vacanta de vis, doar eu cu Liviu, sa ne relaxam si sa ne aducem aminte de noi, in toate cele...asta e partea care se pare ca pica insa..nu vreau sa cer mai mult lui DD, sa ne ajute cu astea..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Inseamna ca nu sunt singura care mai vrea unul mic........!
Parca mi s-a facut asa un dor de gravideala si de nastere, numai ca natural nu stiu daca as mai avea curajul

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

frumos luny...
S i eu mi-as dori multe...multe..ca nu am nici un apartament mic.ca nu am cu cine sa il schimb...ca as vrea o masina mica,caci noi avem logan si e naspa,ca italia e departe,mi-as dori un job aici in italia...poate reusesc sa fac cursul pe care mi l-am visat(esteticiana),si sa lucrez si eu sa am nabi de cheltuiala de craciun,dar si un bebe nou nout,frumos si sanatos ca acesta...dar cred ca pica bebelul anul acesta ca inca nu mi-am revenit moral...parca o i-au tot mai jos...dar creste bebe meu mare si mananca singur se imbtrca singur face caca singur,si atunci am sa ma plang ca nu mai sunt folositoate nimaniu si nici atunci nu va fii bine...ma las in mainile lui DD ca stie El mai bine

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, intru si eu in clubul frichinitilor de azi noapte. Dupa 4 dimineata s-a frichinit intruna intre noi, nu statea 2 secunde intr-o pozitie si o schimba...si paraia si pufnea, o simteam nervoasa.

Eu sunt exagerata in sens invers, cred. Nu duc nici gunoiul cand doarme Rebecca, d-apoi sa plec la magazin!!! Bine, dar la ce somn are ea... si mai stau si la etajul 10, fac 5 minute numai pana ies din scara!

Naty, eu zic sa lasi fata sa doarma, ce treaba are ea cu Revelionul si trecerea dintre ani??? Daca vrei mergi la ea dupa ce ciocnesti cu familia si stai cu ea in intuneric cateva minute si o pupacesti si-i faci ce urari vrei tu.

Luny, si eu as vrea pentru anul urmator o vacanta in 2 pe care sa n-o uitam prea curand, o vacanta romantica! Oricum, daca anul 2009 ar fi macar la fel de bun ca 2008 ma declar multumita. Am avut un an bun.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Simonette,si tu brutus...atunci spor la treaba...eu ma mai gandesc caci am doar un singur wc si suntem doi...daca iar ma apuca vomitaturile....inebunesc cu totul..

cris 8
lunitze

Mergi la inceput