Puiuti de Randunici 2008!! (174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

acum chiar vreau premiu!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am scapat de cei 4 teroristi!Doamne ce copii,zici ca erau salbatici.nu i-am mai vazut de la botezul celui mic,iar acu m-au scos din pepeni!
eram in sufragerie cu parintii,David cu cel mare la laptop,bebeii cu noi si ceilalti 2 in dormitor cand aud trosc,trosc.
intreb :ce o fi?si sar repede sa merg in camera!
prietena imi zice:a,nimic ,darama cartile!
eu:
fug si 2 rafturi de carti pe jos,jucariile dintr-un cos aruncate pe tot covorul ,pe parchet guma lipita..sa continui???
covorul plin de bombonele din Mosi de ciocolata,sucurile mai scapte pe jos bineinteles cu pahare cu tot...vai de viata mea!
Pana acum nu mi-am dat seama ca ,copii astia sunt asa..pe cuvant!adica cei 2,mijolceii!ca ,cel mare si cel mic,total inofensivi!dar nu-i nimic ca astia 2 compenseaza!
am de strans o gramda!dar,ma bucur ca au plecat

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, Simoooo! nasol! mi-e mila de tine la cat ai strans...mie nu mi s epare normal sa lipeasca guma pe parchet, sa scape suc pe jos si sa darame raftul de carti ...chiar daca sunt copii...lui Vlad ii atrag mereu atentia sa fie civilizat si mai ales sa stranga dupa ce nu se mai joaca cu ceva. Vad ca e devenit si paracios vine si-mi spune ca ala a deranjat patul, ca i-a imprastiat cariocile etc

Miha, nu esti exagerata! asa eram si eu la Vlad! dar acum sunt mult, mult mai lejera. Cu gustatul- nici eu nu prea i-am dat...dar cozonac si praji facuta de mine i-am dat si painica buna.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo...nu se poate...
Miha, multzam. Valeeuuu, e mare rau aspiratoru lu' Nicoleta, daca imi iau o sa-mi iau in noua casa ca aici n-am unde-l tine
Cat despre gustatul din alte mancaruri decat cele bebelusesti, si eu sunt destul de fixista (poza cu Iulia mancand din gogosar de la tacso-nu de la mine, da??- e exceptia ce confirma regula). Exact cu acelasi argument, are timp o viata pt ele. Si apoi, cu riscul sa-mi iau rosii in cap, eu nu cred ca e bine CHIAR de fiecare data cand se uita la noi si poftesc ceva sa le dam, asa, orice o fi, oricand (de altfel pt mine mancatul intre mese a fost totdeauna ceva de neconceput, asta e...). Ca...acum ne distram ca-s pofticiosi si mancaciosi dar sa nu regretam mai tarziu. Ma rog, vorbeste mama unei manechine destul de anorexice asa ca nu ma luati in seama.
Stela, mi se pare ca nu e prima data cand ai probleme cu banii de indemnizatie. Dupa cum vezi, regula e ca se primesc, deci cred ca nu ai incotro decat sa cercetezi unde e buba la locul de unde ti se vireaza tie, habar n-am cum, as fi moarta de nervi sa fiu in locul tau ca detest chestiile astea dar undeva acolo e putred...Tin pumnii!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Simo...nu se poate...
Miha, multzam. Valeeuuu, e mare rau aspiratoru lu' Nicoleta, daca imi iau o sa-mi iau in noua casa ca aici n-am unde-l tine
Cat despre gustatul din alte mancaruri decat cele bebelusesti, si eu sunt destul de fixista (poza cu Iulia mancand din gogosar de la tacso-nu de la mine, da??- e exceptia ce confirma regula). Exact cu acelasi argument, are timp o viata pt ele. Si apoi, cu riscul sa-mi iau rosii in cap, eu nu cred ca e bine CHIAR de fiecare data cand se uita la noi si poftesc ceva sa le dam, asa, orice o fi, oricand (de altfel pt mine mancatul intre mese a fost totdeauna ceva de neconceput, asta e...). Ca...acum ne distram ca-s pofticiosi si mancaciosi dar sa nu regretam mai tarziu. Ma rog, vorbeste mama unei manechine destul de anorexice asa ca nu ma luati in seama.
Stela, mi se pare ca nu e prima data cand ai probleme cu banii de indemnizatie. Dupa cum vezi, regula e ca se primesc, deci cred ca nu ai incotro decat sa cercetezi unde e buba la locul de unde ti se vireaza tie, habar n-am cum, as fi moarta de nervi sa fiu in locul tau ca detest chestiile astea dar undeva acolo e putred...Tin pumnii!

Naty

Azi i-am dat sa roada o lingura de lemn cat am stat noi la masa!! si sa vezi ce rodea la ea! si urla daca i-o lua cineva!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da ,fetelor se vede clar ca prietena mea nu mai are timp sa ii educe pe copii!o inteleg ca ii este greu cu 4 baieti,dar nu mi-a placut deloc cum s-au comportat!si lor-parintilor-,nu li s-a parut ca ar fi exagerat!gata,nu mai zic nimic...............
in mare am strans,nu mai pot de obosita,mai fac maine!
noapte buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Fetele va multumesc de aprecieri la adresa fetelor mele. Tarcul ala este indr-adevar super, dar din pacate nu este al meu, eram in vizita la prietena mea .Mi-ar placea si mie unul, dar n-as avea unde sa-l pun.

Vai Simo ce copii! Dar eu ma intreb ce-o fi de maicasa , sau cum o fi la ei in casa oare? Vai de biata femeie..cred ca e tare greu cu 4 copii de varste asa apropiate.

Claudia mami de Daciana, te-am citit si eu din urma si am vazut pozici, sunteti o familie reusita, iar micuta Daciana e o manechina superba, sa va traiasca! Mami , dar curajoasa ai fost de-ai lasat bebele singur in casa si ati plecat la cumparaturi.. Iar de cazatura , ce sa zic -Doamne Fereste, nu-i de gluma cu ele..

Stela mami imi pare rau ca ai asa ghinion cu banii astia,cred ca ii astepti sa rezolvi treburi importante cu ei, mama lor de nemernici ca fac tot felul de incurcaturi, dar astia care dirijeaza banii probabil nu stiu cum e sa sa-ti pui baza in 800 ron, la salariile lor..

Bubule ce tare cu lingura de lemn

Nico super aspiratorul!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Azi i-am dat sa roada o lingura de lemn cat am stat noi la masa!! si sa vezi ce rodea la ea! si urla daca i-o lua cineva!!

Ei, pai vezi? Deci merge si asa

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da fetele maine si/sau poimaine mutam calabalacul dincolo.. si asa e cu pitik dupa mine cam greu sa fac trebusoara.. dar incet incet la facem noi...

mama Simo ce copii!

si Andra e pofticioasa si tot asa o pacalesc ba cu painita, ba cu o lingura de lemn(e ceva nou pt ea si de aia e atrasa).. oricum fata mea e o "painoasa" ii place mult
ma duc sa o culc..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubulina, sora mea e bine asa: http://good-times.webshots.com/photo/2899588310101922855WliZYR ?

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput