Puiuti de Randunici 2008!! (174)
Raspunsuri - Pagina 5

daciana.t spune:
msteala, da randunica mea semana mai mutl cu tati decat cu mine...dar mie imi convine!
mihap, si eu am fost asa de fixista..si am renuntat...azi mancand cu ea la masa..ea papa ei noi cartofi prajiti...nu, frate sa ii dam cratogi..indinte mana la ce vrea...si nu m-a lasat sa ii dau ciorbita sau carnita de vita, pana nu i-am dat un cartof...bine sters de ulei..dar totusi.......sare i-am pus de la 8 luni in colo...asa cate un varf de cutit la fierberea legumelor...iar de zahar ce sa spun...altfel nu mi-a acceptat ceaiul..si cand era mai mica, nu puteam sa ii dau apa...pana am nascut am fost ffff severa cu chestiile astea..cand vad ca micuta nu papa nimik...mis e duce din severitate..si multumita sa pape ceva...dar totusi nu inseamna ca ii dau chiar tot ce mananc eu...
nicole..nu avem ce sa facem erau o goaza de cumparaturi..si timp ff putin...plus la aglometaria din supermarketuri e nebunie ca mi-o agita pe asta mica enorm...plus ma oboseste si pe mine...si stiu ca ea doarme ff bine intre 12 si 4 dimineata..ce sa facem..oricum eu am lipsit 1 ora si tati mai mult....am stat cu sufletulc at un purice..pana acum nu am mai lasat-o niciodata asa...nici pana jos la panie nu plecam..si is 3 minute...asta e dc nu am cu cine sa o las..
bubu e bine ca il mai poti pacali...eu nu mai pot...mai nou vrea la masa castronel cu ceva mancare si cu lingurita....si se umple de mancare...
simo si la mine vin prietene cu copii in vizita dar nu fac dezastru asa de mare....in schimb face fica-mea cand plecam pe undeva...azi am mers la o prietena de-a mea, are o fetita de aproape 3 anisori...fi-mea i-a imprastiat toate jucariile, a rupt din beteala din brad si a imprastiat-o toata casa...a rupt o bucata de cozonac numai ca sa faca frimituri peste tot (dc era dupa ea lua toate bucatile de cozonac dupa farfurie dar am ascuns farfuria... ) ...
deja imi imaginam cum dau cu aspiratorul...
noapte buna, v-am lasat....

bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya![]() Bubulina, sora mea ![]() Raluca mamica de ![]() ![]() God didn't bring me this far, to leave me here! |
Daaa, ce super arataaa! tare frumos se vad foile! cu l-ai umplut? daca faci si crema de cioco e "ciocolatos" rau si buuuun!
...eu postez in continuare, sa va mai aruncati cate un ochi

Oana, mami fericita de

si

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Kya spune:
Pai, E crema de cioco doar ca am pus cam putina ciocolata - la 500 de frisca o tableta de 100 g. Mai mergea una...
In poze a iesit cam alba crema, dar in realitate e un fel de cafe-au-lait. Gustul e de ciocolata oricum.
Raluca mamica de Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!

bubu05 spune:
Aaaa, am inteles Ti s-a parut greu? la foi e ceva de lucru...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Nicoleta spune:
Ma bucur ca v-a placut aspiratorul meu. Si Gudinde, e chiar manevrabil? Doar e pe roti! Trebuie golit si spalat recipientul, dar face parte din "stilul" lui!
Bubu, m-a costat 1700 de euro. Cu o reducere de 350 de euro de sarbatori!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Simo27 spune:
vorba lui Cata:"in ziua de azi nu mai da nimeni o cafea!"
ia poftiti la!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

cami33 spune:
Neata, fetele!
Mersic de cafea, Simo, chiar aveam nevoie
Am copil mucioooos si tare marait
Stau numai cu aspiratorul pe el, n-am dormit azi noapte aproape deloc, l-am pazit sa vad daca poate respira.
Dixtractie maxima...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

varuna spune:
Imi era dor de voi
. Am intrat sa va urez sa aveti cele mai frumoase sarbatori, sa aveti liniste, sanatate in familie si totul sa fie exact cum v-ati dorit.
Mara e bine, merge tinuta de o manuta si merge si singurica dar cu sprijinul peretilor . E sanatoasa, mancacioasa nu pot spune, i-am pastrat un orar fix de mese si papa, dar fara nici un entuziasm.
Va pup si sa auzim numai de bine. Sarbatori fericite !!!!
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

underqueen spune:
neatza! ]
stela intrebai de \banii pe decembrie : mie mi i-a bagat pe 23, foarte tarziu fata de obicei...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare

nicol_conte spune:
Neata si de la noi, beau si eu o gura din de Simo
Varuna - ma bucur ca sunteti bine, dar de ce asa de rar pe la noi?
Mai Kya ce bunataturi faci si tu de la o vreme, o iei pe urmele Bubulinei incet-incet
Bubulino, sa pui si tu mai multe retete de bebei acolo, ce-i mai dai tu lui Stef, ca sa ne mai inspiram si noi de la tine, ca tu tare te mai pricepi..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)