Puiuti de Randunici 2008!! (174)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Naty, nu pot sa plec pana nu-ti raspund : daca Olga vrea sa stinga lumina, eu vreau sa fiu pe acolo cand o stinge, cu acordul lui Matei, fireste, ca daca nu vrea, nu vrea si gata! 2010 inseamna 1 an si..., aproape 2. E de rau? |
Nico, avand in vedere ca a mea soacra marturiseste ca l-a alaptat pe al meu sot pana la 2 ani si jumatate, cand alerga dupa ea prin casa si zicea "Mama, tzis, tzis"...de fapt nu e mult
; depinde pana cand in 2010Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
| citat din mesajul lui blankar Stela asa face si Eric inainte sa adoarma se pune in genunchi,se balanseaza de 3-4 ori inainte si inapoi da cu capul de vreo 4-5 ori si adoarme cred ca se ameteste ![]() |

Si al tau nici macar nu e berbec,nu?Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mihatp spune:
pentru gudinde
si
la toata lumea ca eu
, taaaaaaare greu ma trezesc dimineata, cam asa
si asa 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
Ia uite ca m-am mai facut cu o FINA
de FINA
!ca pe Cuscra,nu o pun la socoteala
!ce m-am distrat cum ziceai ca da Tea cu capul
!si Sam da din cap in stanga si in dreapta cu o viteza uimitoare
,zau,ca eu ametesc numai cand il privesc!ii spun ca nu-i voie,ii tin capul si cum scapa iar face
!
Nicoleta,ai grija ce iti doresti,ca..![]()
Naty,am vazut-o pe Iulia ce bine sta in picioare
!si acum m-am dumirit de ce pt Ingi, mama e cea mai buna bucatareasa
!
Oana,dupa Sarbatori o sa postez si eu cateva retete,cu prajituri!ca la astea ma pricep mai bine
!
Mihutza
,sa dea DD sa ti se indeplinesca dorintele!
ma duc sa ma uit la protv,la un film,sa ma sperii nitel![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
nicol_conte spune:
Buna seara si de la noi
Eu azi am luat fetele si am plecat cu ele la Bucuresti ca era doctorul de garda. Antonia are putin rosu in gat si mi-a spus sa-i dau decat nurofen, iar Alexia e revenit la vechea ei problema -are un wizzing(nu stiu daca am scris bine) de la astmul ei bronsic alergic si tre sa facem o saptamana aerosoli cu ventolin si flixotide. Asta e..o sa se faca bine.
Iar cu centrala a venit azi un nene si ne-a confirmat ca nu se mai gasesc cosuri pt centrala noastra cu tiraj natural, dar ca ne poate face la comanda unul dar costa vreo 300 euro. Asa ca o sa ne lipsim si imediat dupa anul nou schimbam centrala cu totul(cu vreo 800 euro) ca asta are deja 5 ani si s-a cam ramolit. Oricum a gadilat-o el un pic si vad ca merge cat de cat, oricum o supraveghem , iar noaptea o oprim de tot. Si am reusit sa usuc si aproape toate rufele.
Luny si mie imi place mirosul de rufe uscate la ger, dar n-as sta pe vremea asta afara sa indind la ele nici daca m-ar plati cineva.Mi-e tare comod cu ele pe calorifer, pana seara sunt spalate, ucate si la locul lor
. Am vazut pozici frumoase de la Craciunul vostru, cu Mufarinul si tatal ren si cu toata familia voastra si nu numai
Stela ma bucur ca ti-au intrat banutii, am vazut Tea incantata de premergator si cum face ea castel..sau mami?![]()
Blanka sa va fie de bine vacanta in Austria.Ma bucur ca micutul e bine sanatos
Tuchi, Mimo uelcom back! asteptam pozici, fiecare cu ce are
Bravo Iulia pentru progrese!
Mihutza LMA Andrei
, am gustat si eu din bunataturi
Olgutz, Zoze, Miha,Kya, Nico, Simo,Clau,Gudinde un pupic pt fiecare
[b]Mami de
[b] Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Edit
Ma da cu Ursuleata ce-o fi?Unde a disparut? Si Liana nu s-a intors nici pana acum din plimbarile de Craciun?
neliaCris spune:
Miha,astept si eu cu nerabdare retetele tale cu prajituri,imi place sa fac dar sincer nu sa le si mananc,astea cu crema nici nu vreau sa le vad,mai bine niste saratele
.dar cand am sa imi cumpar cuptor...off
!pana atunci noapte buna si de la italia,
,si nu uitati ca se poarta portocaliu...sunt tare mandra ca m-am personalizat!!!tinta mea pentru 2009 e sa bag la nume pe langa culoare si un motto scurt,sau ceva frumos acolo,ma mai gandesc pana acumulez iar 1000 de puncte....dar sa tot ciripi mca se aduna ele
Apropo,azi seara am completat meniul cu o pizza cu cartofi prajiti si ceai,deci adio silueta(de parca ca am acum se mai numeste asa!!)

cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui natynic Mami de Daciana, si suptul degetului e un subiect controversat si muuult dezbatut pe forum. Ma "vezi"? ). Si gata! Nu am niciun dinte stramb catusi de putin, parol! Iulia se pare ca-mi urmeaza exemplul, dar sunt relaxata in privinta asta. Aaa, in schimb alta belea: Iulia de la un timp se tot trage de urechea dreapta si jur ca deja e mai clapauga decat cealalta![]() ![]() ![]() |
natynic...degetul ei deja arata urat..e umflat in zona de supt...
.....se pare ca a inteles...il mai duce la gurita dar si-l retrage..cel putin cat o vad eu...e posibil in itmpul somnului sa il mai duca la gurita..dar asta e.....a supt asa de tare incat si-a facut rana(a taiat cu dintisori) si cum sa ii dau cu betadine dc ea suge degetul? sau cu orice altceva...eu trag sperante sa scape....

in spatele fiecarui barbat mare este o femeie
in fiecare femeie zace o blonda
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"