Puiuti de Randunici 2008!! (174)
Raspunsuri - Pagina 19
mimonix spune:
Am fost si yo ca omu' la cumparaturi si cand am venit mi-am dat seama ca nu mai inteleg nimic
Zoze se pupa cu Miha si Mihaailalta
e de acord, Naty si Bubu gatesc ceva terinacu ficat ce-i aia nu stiu
, Iulia s-a apucat de umblat
si Claudia a primit prima
noaptea 
Va multumesc frumos pt indicatii, am notat si voi executa salate
Cami
sanatate multa lui Bubu
si Nicoleta , acu'-acu' e 2010
Doamne ce zapaceala generala pe crenguta asta 
Ma duc la film (Mama Mia)
si maine a voastra sunt si vin si cu "intelegerea" la mine ![]()
Noapte buna 

Am uitat sa spun ca vreau si eu sa fiu fina lu' Simo
, se poate?
Si
pt Gudinde , ca nici eu nu m-am cantarit
Siiii...niciun tuchism, nimic ?
Am ras sa mor imaginandu-mi-o pe "fata lu gagica" in rolul lui Tom Hanks din Terminalul 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihutza11 spune:
Naty asa a promis si randunoiul, dar a promis de atatea alte ori ca sunt Toma necredinciosul in ceea ce priveste tigarile.. sa vad cat il tine si promisiunea asta cu 1 ianuarie..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bubu05 spune:
Luny, pe pagina pringipala, pe coloana a treia, mai jos putin, unde e o caseta META, scrie acolo SITE ADMIN si acolo intri si dai ADD NEW si postezi reteta. Vezi ca sunt reguli de postare si cum sa pui poze, pe bara de sus, langa home, la despre bucataras.ro. E putin mai tehnic, dar acum lucram, la ceva mai simpu, mai usor 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
blankar spune:
Luny eu sunt aici dar nu ma bagi in seama
pupici fetelor care nu au uitat de noi
Stela am uitat sa te intreb cum stati cu statul in fund?
in poze se vede ca sta bine Tea nu?
mstela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mihutza11 spune:
Ela si eu am avut momente cand nu imi doream
.. de fapt randunoiul si-a dorit mult.. eu nu prea... dar nu stiu asa a fost sa fie la noi..
eu am vrut in alta tara dar in Europa.. nu peste mari si tari..
dar pe de alta parte mai stii ce ne rezerva viitorul? ![]()
![]()
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
Claudia bv de prima
si l-am vazut pe Bogdanel!
Miha unde am lucrat inainte sa venim aici era o femeie directoare.. si nu avea copii si nici nu prea ii convenea cand auzea ca ramanea una gravida.. precizez ca era vb de hotel.. eu eram contabil.. si imagineaza-ti ca la nici 3 luni dupa ce m-a angajat i-am dat veste a ca sunt
.. ca asa nu mai spun ca am fost angajata in locul unei fete care era deja
.. fain nu?
si dupa mine a angajat un baiat, dar mai stii ca doar exista si concedii de paternitate
.. oricum mai erau ceva fete pe acolo care aveau de gand sa faca bebici .. de vreo 2 am auzit deja..
frumos nu?
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
mstela spune:
Naty,tare as vrea s-o revad pe Iulia sa vad ce ureche clapauga zici tu ca are!![]()
Ce tare e Iulia!Bravoo!
De la o vreme,Tea da cu capul ca o berbeaca in capetele noastre,in zabrelele patului,cu o fortaa![]()

..nu inteleg cum de nu o doare
.Seara nu adoarme pana nu da cateva capete in zabrele.

Of,Cami,sanatate puiului..greu trebuie sa fie.
Cuscra,nu mai vreau sa fiu cuscra ta,ci fina.Se poate??![]()
![]()

blanka
,e mai bine si la noi cu statul in fund,dar tot nu sta cum ar trebui..desi cred ca nu vrea.
Dar se simt progrese..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
blankar spune:
Stela asa face si Eric
inainte sa adoarma se pune in genunchi,se balanseaza de 3-4 ori inainte
si inapoi da cu capul de vreo 4-5 ori si adoarme
cred ca se ameteste
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Am fost si yo ca omu' la cumparaturi si cand am venit mi-am dat seama ca nu mai inteleg nimic Zoze se pupa cu Miha si Mihaailalta , Iulia s-a apucat de umblat si Claudia a primit prima noaptea ![]() Va multumesc frumos pt indicatii, am notat si voi executa salate Cami sanatate multa lui Bubu si Nicoleta , acu'-acu' e 2010 Doamne ce zapaceala generala pe crenguta asta ![]() Ma duc la film (Mama Mia) si maine a voastra sunt si vin si cu "intelegerea" la mine Noapte buna ![]() ![]() Am uitat sa spun ca vreau si eu sa fiu fina lu' Simo , se poate? pt Gudinde , ca nici eu nu m-am cantarit Am ras sa mor imaginandu-mi-o pe "fata lu gagica" in rolul lui Tom Hanks din Terminalul ![]() |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!