Puiuti de Randunici 2008!! (174)
Raspunsuri - Pagina 18
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Si din dorintele pe termen mai lung/mai mici si mai nesemnificative... sa pot alapta pana in 2010 Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Eu sunt aici, adica eram, ca ma duc la nani, prevad o noapte greaaaaa, cred ca ii ies incisivii de sus, e inflamat si se tot maseaza, nu vrea sa manance mancare, vrea doar lapte de la mine... Uf! I-am dat nitel Nurofen, sper sa ii iasa odata!
Somn usor!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
natynic spune:
Cami, multa sanatate bubului

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
Miha,
Nu pune la suflet atitudinea lor. Din pacate exista astfel de persoane care stau si analizeaza ce face x si ce face y si intotdeauna ele sunt victime. Nu prea vad sau daca vad pe moment in nici un caz nu retin cand stai in plus, cand faci un proiect greu, cand vi bolnav la servici ca sa termini lucrarea inceputa, dar au o memorie fantastica cand vine vorba de anumite asa-zise avantaje. Daca nu ar fi fost programul de 6 ore gaseau altceva.
Simo27 spune:
nu mi-a mers deloc netul pana acum!
E,azi cand il culcam pe Sam la pranz m-a luat si pe mine somnul,si daca tot eram singurica cu el am zis sa profit
,cand tocmai ma cufundasem in perna,a sunat telefonul si am raspuns
:erau niste fini care vroiau sa vina peste 30 de minute la noi
!va dati seama ce m-am bucurat!si nu au venit singuri ,ci cu alti fini
!peste cateva ore a venit si sotu cu David ,plini de sorici si alte bunataturi de
!am intins masa si pana la 9 am tot palavragit si am papat!si uite asa,s-a dus somnicul meu![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Nicoleta, noapte buna si usoara!..eu una, am incetat sa mai sper...ma duc si eu in pat in curand, sa zac acolo, ca pana-n 12 se scoala macar o data..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Naty, nu pot sa plec pana nu-ti raspund
: daca Olga vrea sa stinga lumina, eu vreau sa fiu pe acolo cand o stinge, cu acordul lui Matei, fireste, ca daca nu vrea, nu vrea si gata! 2010 inseamna 1 an si..., aproape 2. E de rau?
In seara asta am vorbit cu vara-mea din Italia (e asistenta medicala acolo) si ea inca isi alapteaza fetita de 1 an si 7 luni (se mira mamaia ca i-a ridicat bluza si schimba sanii
). Tare as vrea si eu asta! Sa tipe pe strada ca vrea sa-i dau sa suga!
Stiu ca suna ciudat, da te pui cu dorintele omului? ![]()
Ma duc la nani.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bubu05 spune:
Bravo Nico!!
asa e cu dorintele ![]()
Noi am stat pana acum, adica eu, tati si Vlad si am pigulit o rodie
si nu va zic cum ne-am facut si cum papam samburii aia
. Jumatate am stors-o si am facut-o suc si jumatate am pigulit-o
Iamii, nu mai mancasem pana acum in stare cruda ![]()
Luny, ai reusit? ti-ai facut cont cu user si parola?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
cu cele scrise de Nicoleta mai sus, va zic NB si fug..

LUNY
luny spune:
ultima ptr azi: Bubu, cont am, dar nu vad unde tre sa merg sa pun reteta si poze..
LUNY