Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

neata burtici
noi suntem bine, slava Domnului. Secretia e asa cum trebuie.

am reusit sa dorm ceva mai bine aseara, dar cum ne-am trezit de dimineata a inceput sa se infunde nasul.

Carla ma bucur ca ai apucat sa te odihnesti un pic. Sper sa va faceti bine repede.

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Slaut fetelor

LA MULTI ANI si numai bucurii si bb ei grasi si frumosi.

Alinutza ma bucur ca esti bine , sigur era de la oboseala

Lauraasi pe mie mi s a zbatut ieri ochiul, sper sa fie de la lipse de vitamine si sa nu anunte ceva

Carlaimi pare rau ca Saby e bolnavioara, tare a fost greu si cu Marc cand era piticut, si cu noptile nedormite ce sa mai spun...

Ma bucur ca vorbiti de dureri de spate, eu am de vreo2 zile dimineata cand ma trezesc si se localizeaza jos pe la mijloc, cred ca e de la faptul ca am luat in greutate, nu par a fi contractii ca burta e moale si apoi daca ma pun pe o parte nu le mai simt...

In rest suntem bine, bb se misca din ce in ce mai mult si cateodata il simt jos de tot cum loveste, cateodata se duce in sus si am o galma la burta .

Pe 10 ianuarie plecam la ski, sper sa fie totul ok caci incep sa ma stresez sa nu cumva sa alunec pe zapada.....off am ganduri negre cateodata ...

Pupici pe burtici

NOI
Cristina 19 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!!

Laurraa...atunci,mai mult ca sigur te-a durut spatele de la faptul ca ai stat mult in fund!!Bine ca nu este altceva!!

Carla...ma bucur ca sunteti mai bine si mai ales ca te-ai odihnit putin!!Multa sanatate!!

Alynutza...ma bucur ca e totul in regula!!Bine ca a ramas totul intr-o sperietura si atat!!

Otilia...bine ai venit printre noi,o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!Ai grija de tine si sa dea DD sa fie totul bine!!Mai multe nu pot spune pt ca eu nu am avut problemele tale!!Scrie repede 10 mesaje ,ca sa scapi de moderare si sa iti apara in timp real mesajele,ca altfel nu le vad fetele si poate din cauza asta nu iti pot raspunde!!

Blue..distractie placuta la sky!!Si nu te mai gandi la tot ce este rau

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Otilia, bine ai venit. Mi se pare OK ce ti s-a recomandat, multa sanatate si mai scrie-ne despre tine.

Noi suntem mai rau azi, Saby a facut iar febra mare, iar eu nu pot vorbi din cauza durerii de gat. Nu poate sa doarma ca se ineaca de la mucozitati, nu ma lasa nici sa-i ating nasucul sa-l sterg, nu se mai pune problema de ser sau aspirator. Asta e, dau de stire cand ne rezolvam. Pupici tuturor.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla imi pare tare rau! Sanatate multa, sa va faceti bine repede! pentru voi
asteptam vesti bune

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Otilia, bine ai venit. Mi se pare OK ce ti s-a recomandat, multa sanatate si mai scrie-ne despre tine.

Noi suntem mai rau azi, Saby a facut iar febra mare, iar eu nu pot vorbi din cauza durerii de gat. Nu poate sa doarma ca se ineaca de la mucozitati, nu ma lasa nici sa-i ating nasucul sa-l sterg, nu se mai pune problema de ser sau aspirator. Asta e, dau de stire cand ne rezolvam. Pupici tuturor.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Off,ce rau imi pare....tocmai cand ma gandeam ca va veti reface incet,incet!!Multa sanatate si sa scape de febra puiul mic!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

La multi ani fetelor!!!

Noi suntem in vizita la sora lui Matei in State si mi-am dat seama ca imposibilitatea de a se trezi inainte de ora 10 e o trasatura a familiei...asa ca stau si astept sa se trezeasca fratiorii somnorosi, noroc cu voi ca am ce citi!

Carla imi pare tare rau ca nu v-ati simtit bine nici tu nici Saby, sper ca ti-ai mai revenit...

Otilia, bine ai venit, iti tinem pumnii sa fie totul bine!

Blue, tu chiar mergi sa schiezi sau doar la plimbarica? Nu vreau sa te sperii, dar eu peste tot am citit ca schiul e prea riscant in timpul sarcinii.

Eu n-am facut mare lucru pe aici, am mers la un magazin de haine de gravi si mi-am luat o tona de tricouri si o pereche de pantaloni de vara (cred ca pana la vara o sa-mi ramana mici, dar aici e o caldura teribila si nu ma descurcam cu blugii de acasa...). Mi-am mai luat o gramada de DVD-uri cu gimnastica de gravide, cred ca am acum cate unul pentru fiecare zi a saptamanii, cum ajung acasa ma pun pe treaba M-am stresat un pic pentru ca mi-a dat seama abia dupa o saptamana ca astia adauga vitamina A in lapte si in suc, dar din fericire n-am baut prea mult...

O sa incerc sa mai merg si la piscina dar osteopata mi-a zis ca nu mai am voie sa inot bras (din cauza durerilor de spate) asa ca trebuie sa merg sa iau niste cursuri sa invat sa inot crawl - asta sigur o sa fie distractiv!

Hai ca s-a trezit si Matei in sfarsit, va pup si mai vorbim! Un An Nou minunat tuturor si sa ne vedem toate in iulie cu bebei sanatosi si frumosi!!!

Alex

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Otilia, multa sanatate tie si lui bebe. Sa ai grija de tine si o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

multumesc mult pentru urari si incurajari!
multa sanatate pentru sabina si mamica ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli1973 spune:

La multi ani mamici de albinutze!
Ma alatur si eu grupului vostru, va urez sanatate si copilasi sanatosi!
Eu am dpn 11 mai 2009, si voi avea baietzel!

Mergi la inceput