Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_bunica spune:
Carla...exact,ai dreptate..si inainte de sarcina ,aveam dureri de spate,cand exageram cu statul in picioare!!De-aia nu imi fac griji acum,ca stiu ca daca ma deranjeaza spatele e sigur de la oboseala!!Cel putin,dupa Craciun,cu atatea zile de Sarbatoare si leneveala la maxim....nu am avut nici un fel de dureri..de nimic!!Asa ca de-aia i-am si zis Laurei,sa aiba grija cu oboseala!!
Sa aveti o noapte linistita si sa te odihnesti bine!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
19+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
laurraa spune:
Multumesc draga Maria de raspuns.Eu am stat intr-o noapte pana la 4 dimineata aproape si am jucat remi si monopolis cu niste prieteni si cred ca am stat cam mult in fund.O sa fie bine.
Alinutza ma bucur ca esti mai bine.
Carla, nu te ingrijora, stiu ca e greu, dar o sa va faceti si tu si Saby bine, o sa vezi si nu va mai raci niciodata.
Fetelor voi credeti in superstitii? Eu asa si asa....Dar vreau si o explicatie stiintifica daca stiti.De ce ti se zbate un ochi? POate fi lipsa de calciu? Ma omoara felul in care se zbate ochiul stang.
pupici dulci
19 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
miruta spune:
Va salautam si noi pentru prima oara pe 2009 si va dorim tot binele din lume , bebei sanatosi ,destepti si frumosi , o sarcina si o nastere usoara.
Noi suntem bine , asa in linii mari , se pare ca am vezica foarte sensibila si din cauza asta mai am dureri de burta , merg sapatamana viitoare pentru investigatii suplimentare .
Mi-am cumparat si eu prima pereche de pantaloni de gravi cu toate ca inca nu am burtica asa de mare , inca ma mai cuprind 2 perechi de blugi de dinainte dar ma cam jeneaza cand stau jos .Am si eu o intrebare : a cumparat careva dintre voi pantaloni de gravi de pe net ?As vrea sa-mi mai iau o pereche dar nu stiu cum e cu masura ,se potriveste ce scriu ei acolo legat de cm la solduri?
L-am simtit si eu pe bebe de aproape o sapatamana dar nu zilnic ci cam la 2 zile .Abia astept sa mai creasca sa-l simta si tati.
Eu merg la eco 3d in ultima saptamana din ianuarie asa ca se pare ca voi fi printre ultimele albinutze care va afla ce ascunde comoara din burtica.
Bun venit si sarcina usoara noilor albinutze sosite in stup!
pentru burticile!
Mirela
16+
miruta spune:
Laura,si eu am dureri de spate daca stau mai mult timp in fund pe scaun sau pe canapea .Am fost la niste prieteni acum 2 zile si am stat cam mult si simteam ca abia astept sa ajung acasa sa ma pot intinde .Mie de obicei de la lipsa de calciu mi se mai intampla sa mi se mai zbata cate-un muschi pe la picior , brat , cred ca se poate si la ochi.
Si eu sunt un pic superstitioasa dar incerc sa imi alung gandurile negre .Pana acum nu am avut nicio dovada ca superstitiile sunt adevarate .
Pupici!
Mirela
16+
laurraa spune:
Miruta, multumesc mult, m-ai mai linistit un pic.
Parerea mea e sa nu-ti iei de pe net caci nu se potrivesc masurile.Eu la costume de exemplu la o firma purtam 38 la alta 40 sau chiar 42.Depinde.Mai bine sa-i vezi cu mana ta
19 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
CarlaV spune:
Maria, Laura,
,
.
Spasmele musculare sunt mai mult de la lipsa de magneziu decat de la cea de calciu, de multe ori calciul este in exces dar nu este absorbit in tesuturi si se depune in rinichi, vezica urinara sau biliara, prostata (dupa caz). Asta se rezolva tot cu magneziu, care ajuta la absorbtia calciului.
Haideti ca deja o iau pe alaturi cam mult, e de la viroza
. Ideea e ca in timpul sarcinii un supliment de magneziu poare ajuta mult, chiar si pentru tranzitul intestinal si combaterea contractiilor premature.
Saby nu mai are febra atat de mare, a dormit vreo 8 ore, eu mai putine, la ea a inceput nasucul sa se infunde rau de tot, respira doar pe gura pentru ca nu ma lasa sa i-l curat. Pe mine ma enerveaza rau durerea de gat si tusea, plus starea de leguma, o sa-mi creasca frunze, dar o scoatem noi la capat.
Carla,
s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Serialbastre spune:
Buna dimineata!
Noroc ca mai citesc pe aici, ca-mi faceam griji cu nasul meu infundat in fiecare dimineata. La fel cu durerile de spate, dar eu am dureri sus, de-a lungul coloanei, si mai se intampla seara cand ma intind. Zic ca o fi de la statul in picioare sau de la pozitia de la calculator, ca am avut cvea de lucru zilele astea.
In rest suntem bine sanatosi si asteptam ecografia din ianuarie pentru noutati.
O duminica placuta tuturor! 
Andreea
18+
LauraOana spune:
buna dimineata fetele!
...si eu ma pling de dureri de spate deja din saptamina 12...pe mine ma doare nervul sciatic de imi vine sa ma urc pe pereti..mai ales seara, daca cumva am facut ceva mai obositor in timpul zilei (la mine deja ajunge sa dau cu aspiratorul si deja ma doare ingrozitor) ...pe 13.01 am programare la ginecolog..si cred ca pina la urma am sa iau injectile despre care era vorba...lauraaatu parca iei injecti contra durerilor de spate nu? sau incurc 
20+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
otiliap spune:
buna tuturor si un an nou plin de bucurii si de copii sanatosi!
desi va urmaresc de mult timp, abia acum am avut curajul sa va scriu, mai ales ca am citit ca unele dintre voi au aceleasi simptome ca si mine. dar sa incep cu inceputul: suntem in saptamana 18 de sarcina, cu al doilea copil, la o diferenta destul de mare (10ani). inca din saptamana a doua dr. mi-a prescris nos-pa (2 pe zi), utrogestan (3 pe zi, dar acum am redus la 2 pe zi), acid folic (1 pe zi), elevit (1 pe zi), datorita durerilor mari de burta. de vreo 2 saptamani insa, au aparut si durerile de spate, uneori insuportabile, dar si contractii uterine, adica pur si simplu vedeam prin piele muschii, de la nivelul buricului si pana in zona apendicelui ff intariti. asa ca pe 31 decembrie, nu am mai rezistat si am sunat-o pe dr., am fost la control (norocul meu a fost si ca ea era de garda). mi-a facut eco si bebe e bine, dar diagnosticul a fost de imineneta de avort. mi-a facut pe loc o injectie intravenoasa cu sulfat de magneziu si glucoza si mi-a recomandat sa iau magne b6 (2 pe zi) si gynipral (2 pe zi, dar impartita in jumatati, adica de 4 ori pe zi cate o jumatate de pastila). sincera sa fiu, nu am inceput sa iau gynipralul pt ca am vazut ca poate scadea tensiunea foarte mult si eu si asa sunt hipotensiva (10 cu 7). dr. m-a anuntat ca probabil de acum voi fi nevoita sa stau mai mult in pat si ca nu se pune problema sa ma mai duc la serviciu pana nasc (DPN-ul este 10.06.2009, dar la ultimul eco a iesit 06.06.2009).
intrebarea mea este: a mai fost careva dintre voi in aceasta situatie?
multumesc mult pentru rabdarea de a citi mesajul meu si sper din tot sufletul ca voi primi si raspunsuri de la voi!
va pup.