Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Fetelor pe voi va doare spatele?
Eu am cateva zile de cand ma innebuneste durerea asta.Pot fi contractii? Va rog spuneti-mi cum stati cu durerile de spate.Daca sunt sau nu

LAURRAA, cum te doare spatele? Daca te doare continuu, nu cred ca sunt contractii.
Pe mine la contractii, ca simt vreo 2-3 pe zi acum, ma doare initial un pic burta, simt cum se strange si am o senzatie scurta ca si cum mi-ar trebui sa fac lipsa mica, apoi durerea radiaza in spate, jos, dar nu tine mai mult de 1 minut, maxim.

19+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alinutza23, Maria, sunt pe aici doar ca nu prea sunt in stare sa scriu. Deja am 2 nopti nedormite, Saby a facut o viroza cu febra mare si mucozitati, ieri m-a luat si pe mine, sunt terminata fiindca n-a mai avut asa ceva decat o singura data. Oricum nu-mi revenisem cu oboseala, era exact ce-mi lipsea ca sa fiu la pamant.

Ma iertati ca n-am retinut multe din urma, dar am citit si urez si eu bun venit noilor gravidute. Alina, poate te supara nasul fiindca aerul din casa este prea uscat, incearca sa folosesti un umidificator de camera sau sa pui prosoape ude pe calorifer. Mai sunt capsulele de Karvol, un amestec de uleiuri esentiale, tai o capsula si o pui pe o batista, sa se evapore in camera.
Nu mai stiu cine zicea de Nazomer, atentie sa nu folositi de mai mult de 3 ori pe zi, pentru ca usuca si irita mucoasa.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Alinutza, da, daca stai mult in picioare sau faci efort fizic poti sa ai scurgeri maronii. Ia o pauza si vezi daca se repeta.
Tiana, ai o burtica absolut superba si nu e mica deloc. A mea cand aveam 22 saptamani cu Saby era mult mai mica si copilul era dezvoltat la zi, s-a nascut fix la DPN. Vreau demult sa pun poze pe site cu burtica la Saby, sper sa reusesc anul asta .

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla stiam eu ca esti salvatoarea noastra!

Legat de nas, mi se infunda si afara, nu cred ca are a face aerul din camera, oricum aerisim f des. Si multumesc de indicatii tocmai mi s-a cumparat nazomer, asa ca am bagat la cap: nu de mai mult de 3 ori pe zi.
In rest cred ca faptul ca am stat cumintica aproape toata ziua in pat a ajutat la ceva, n-am mai detectat nici o alta culoare decat cea admisa a secretiei, asa ca mi-a venit inima la loc. Deja am alta stare de spirit si cred ca ma incumet sa fac un dusulet pe care mi-l doream de dimineata.
Am fugit la baita si revin dupa! Mulsumesc mamicilor !

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

si insanatosire grabnica Sabinutei si tie!

17+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Pup si eu sa treaca repede si nasul si secretiile dubioase si multumesc ca te gandesti la noi.
Cu nasul mai am o idee, dar e mai complicata. Ma gandesc sa nu fie pe fond alergic, dar nu la ceva din casa, ci poate la o mancare sau la ceva din aer, daca se manifesta si afara. O analiza mai atenta tine de un homeopat, stiu ca fac minuni cu alergiile.

Pana una-alta, observa sau gandeste-te daca in timpul baii/dusului ti-e mai bine, adica atunci cand stai in abur. Ce spui tu seamana prea mult cu ceva determinat de aerul prea uscat, de aceea insist, nu te supara.

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

maria, fiind in aceeasi varsta de sarcina, vreau sa te intreb:ai dureri de spate?

19 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Nu am dureri in mod normal...doar daca stau prea mult in picioare sau fac efort prea mult timp,am avut ceva neplaceri atunci inainte Sarbatorilor,ca am si avut multe de facut,dar in general nu am probleme cu durerile de spate!!!La tine cum se manifesta??Ai grija de tine si stai cumintica in pat,sa nu cumva sa fie de la oboseala!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla....imi pare sincer rau ca aveti probleme de sanatate!!Refacere rapida si tie si Sabinei si multa sanatate!!

Alynutza...ma bucur ca nu au mai aparut scurgerile maronii!!Inseamna ca au fost de la efort...asa ca ai grija de tine si menajeaza-te un pic!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

19+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Alynutza, ma bucur ca esti mai bine. Si eu am probleme cu nasul, dar numai noaptea, mi se usuca si ma trezesc ca nu prea mai pot respira.
Carla, imi pare rau ca sunteti bolnavioare si tu si Saby. Las ca trece. Ideea e sa nu te stresezi prea tare, si ai sa vezi ca trece repede.

15+

Mergi la inceput

Andreea, Maria, multumesc mult. Eu sunt daramata fizic pentru ca eram obosita si inainte si in general am nevoie de mult somn, 2 nopti cu ochii pe copil m-au terminat. Nu mai zic de statul continuu dupa ea prin casa, de caratul in brate, de picioarele si coatele in burta. Sunt daramata si psihic, pentru ca intr-un an si jumatate e a doua oara cand face o viroza, nu e genul de copil care sa faca febra de 2 ori pe luna de la cate ceva.

Maria, este normal sa te doara spatele daca stai mult in picioare, si fara sarcina era normal. Eu imi amintesc cum mergeam stramba vreo saptamana, prin luna a 8-a, cand Saby se asezase confortabil pe nervul sciatic si ma durea o bucata de fund si un picior de abia ma miscam .

Fug la culcare, adica imi culc fata si sper sa apuc si eu putin somn, va pup pe toate.

Saby la laptop

Mergi la inceput