Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

AlexMateieu merg cu baietii care vor schia, clar ca nu ma mai urc pe schiuri dar ma gandeam ca si asa pot aluneca...
O sa stau pe la piscina daca fiul meu va binevoi sa ia cursuri de schi si sa nu mai stea non stop in carca mea

Carlaimi pare rau ca iar a facut febra Saby, ii dai antibiotic? Daca da poate nu merge, asa mi a facut Marc acum 2 ani de Craciun, febra non stop aproape 10 zile, la 6 ore, nu mai puteam, primul antibiotic n a mers si am schimbat pe un coktail de alte 2 cica era un streptocop....in fine...

Curaj
O seara buna

NOI
Cristina 19 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

buna, fetele,
Am intrat si eu putin doar sa va salut ca nu prea avem noutati, dar se pare ca ave probleme cu spatele. O sa va spun 2 exercitii care va ajuta mult:

1. Va asezati pe maini si pe genunchi(patru labe) cu genunchii departati si lasati fundul pe genunchi, pana simtiti ca se intinde bine spatele. Genunchii sa fie bine departati ca sa nu deranjeze burtica.

2. Va asezati pe spate cu genunchii indoiti si putin departati si incercati sa apasati partea lombara de sol. Puteti sa puneti mainile in regiunea lombara ca sa constientizati mai bine miscarea.

Spor la treaba....

Am uitat sa va spun ca aseara a simtit tati cum dadeam din picioruse in burtica si a fost foarte mandru...

Va pup si sper ca o sa va simtiti mai bine...

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, multumesc mult pentru incurajari si urari. Sabinei nu i-am dat niciodata antibiotic, nu-i dau nici acum, dar reactioneaza la antitermice si homeopate. Ma ingrijoreaza insa ca pare sa o doara o ureche, ma tem sa nu fi ajuns prea multe mucozitati acolo si sa faca otita, vad maine ce va fi.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Carla, multa sanatate fetitei!
Si Bogdan reactioneaza foarte bine la homeopate, mie imi pare rau ca m-am trezit cam traziu sa-i dau, el nu e un copil foarte sensibil, dar tot a luat de cateva ori antibiotice, mai ales anul trecut cand a inceput gradinita.

Otilia si Iuli, bine ati venit!
Otilia, si eu am acum cateva contractii pe zi (de pe la 16 saptamani) si la Bogdan am avut de la 2 luni contractii. Am luat atunci tratament 2 saptamani, dar contractiile au continuat, nu foarte multe pe zi. Probabil ca depinde cat sunt de dese, eu la prima sarcina m-am dus la servici pana am nascut, doctorul meu nu mi-a recomandat atunci repaus la pat. Acum inca nu l-am informat, ca nu sunt foarte dese si sunt obisnuita sa le am.

19+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna seara fetelor!

Imi pare rau sa citesc ca sunt atatea probleme pe aici

Vreau si eu sa urez bun venit fetelor noi si insanatosire grabnica lui Saby. Carla, ai o scumpete de fetita!

Sa dea Domnul sa trecem cu bine peste toate.

Deea, 23 cu bebel mic Darian Rafael

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/e6hxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor,
Sunt membra de cativa ani, de pe vremea cand imi doream mult un bebe si nu mai venea... eh, dupa multe analize si asteptari am prmit si vestea ca sunt insarcinata...
Nu am mai scris de cativa ani (dar am studiat cu interes forum-ul) si sper sa fiu primita cu drag in clubul vostru de viitoare mamici mai-iunie 2009.
Am o burtica de 20 sapt., deja simtim cum dam din picioaruse (mi-a facut un cadou din prima zi de Craciun), nu stiu daca e baiat/fata pentru ca doctora este plecata pana pe 18 ian.din tara. E, nu conteaza ce este, sa fie sanatos...
Nu am avut prbl.cu sarcina doar ca salivez din abundenta in fiecare zi, umblu cu pachetele de servetele dupa mine iar seara imi trebuie o ora, doua pana sa adorm, scuip ca un golan in babetica :) Doctora zicea ca e bine si ca va inceta dupa ce mica dar ...nik.
Va doresc la toate multa SANATATE si sa veti o sarcina usoara cu bebei sanatosi...
Ramona - Bacau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

buna dimineata fetele!

...si eu ma pling de dureri de spate deja din saptamina 12...pe mine ma doare nervul sciatic de imi vine sa ma urc pe pereti..mai ales seara, daca cumva am facut ceva mai obositor in timpul zilei (la mine deja ajunge sa dau cu aspiratorul si deja ma doare ingrozitor) ...pe 13.01 am programare la ginecolog..si cred ca pina la urma am sa iau injectile despre care era vorba...lauraaatu parca iei injecti contra durerilor de spate nu? sau incurc

20+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Nu dragutza eu fac injectii pentru mentinere.Gravibinon sau inlocuitor cand mi se termina gravibinonul ca am gasit si inlocuitor.Parca auzisem si eu pe la o fata cu niste injectii pentru spate.Sau poate ai primit raspunsul in paginile ce urmeaza caci eu de acum le citesc

19 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Alinutza ma bucur ca esti mai bine

Blue, asa sa fii doar spectator caci stiu ca o gravidutza pe ski e mult mai sexy, dar mai bine pastreaza-te dupa nastere

Carla, imi pare rau ca a facut Saby iar temperatura si ca tu te simti rau, dar ne rugam sa va faceti bine repede

Otilia, bine ai venit si eu am o sarcina dificila, stau mai mult in pat, fac tratament cu utrogestan, nos-pa, ginipral, gravibinon o data pe satamana (am si inlocuitorul caci el nu se mai gasete demult pe piata), asa ca draga mea "join the club" si o sa fie bine pana la sfarsit

maria

Pupici

19 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata
draga strunfita, la prima sarcina eu nu am avut deloc probleme. de fapt, pot spune ca nu am simtit ca sunt insarcinata. pe atunci, eram studenta in anul II, si mergeam zilnic la cursuri pe jos, caci nu puteam sta intr-un loc. l-am cam torturat pe sotul meu in acea perioada, deoarece, si dupa cursuri eu trebuia sa mai fac plimbari de vreo 10 - 15 km pe zi, fara nici o exagerare. iar cu o saptamana inainte de nastere, am spalat covoarele din casa, singura - singurica. pana a venit sotul meu acasa, eu terminasem toata treaba.
acum insa, e cu totul invers. nu pot merge pe jos nici 500 m, de durere. nu am voie sa ridic nici macar o sticla de 2 litri, pt ca mi se incordeaza toata burtica, asa ca iti inchipui cat de greu mi-i sa fac toata treaba in casa, mai ales ca sotul meu lucreaza pana la 18.
multumesc mult pentru raspunsuri si va mai astept si cu alte sfaturi.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

carla, am citit despre raceala ta si a fetitei tale. imi pare tare rau. vreau doar sa-ti spun ca eu ii dau fetitei mele, arina, doar oscillococcinum si are efect imediat. pana pe la 5 ani si eu m-am chinuit cu fel de fel de antibiotice, deoarece imi facea tare des rosu in gat. apoi am renuntat si m-am hotarat sa-i intaresc sistemul imunitar, asa ca i-am preparat zilnic, in casa un piure facut la robot din: 1 grapefruit, 1 banana, 1 kiwi, 1 portocala, 1 mar, 1/2 lamaie (daca era coapta. daca era mai acrisoara, ii puneam doar cateva feliute). o dr. din germania mi-a spus sa nu-i mai dau antitermice imediat ce-i apare febra, deoarece la o temperatura de cca 38 grade, majoritatea bacteriilor sunt distruse, ci sa-i verific in permanenta febra sa nu-i sara de 39 grade si sa-i dau bomboane de menta sau eucalipt, pt a-i spala gatul continuu. si uite asa am si facut. iar acum, de vreo 4 ani (arina mea are acum 10 ani si 8 luni) nu i-am mai dat antibiotice. multumesc lui dumnezeu ca am scapat si cu asta.
laurraa, vad ca si tu ai o sarcina dificila si stai mai mult in pat. te mai duci la servici? te intreb pt ca dr. mea mi-a spus ca de acum si pana nasc voi sta doar in pat, in concediu. dar dpn-ul meu este 10.06.2009. e posibil sa stau atat de mult in concediu ?? te rog raspunde-mi daca stii.
multa sanatate tuturor burticilor si sa aveti parte de copii frumosi, sanatosi si cuminti.

Mergi la inceput