Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 17

Mireillegl spune:
Multumesc ChrisDun pentru raspuns. Intre timp am sunat la banca si am aflat problema: pe card am 2 conturi atasate, unul in lei si unul in valuta. Platile internationale se fac de pe cel in lei (pe baza conversiei). Eu am depus euro pe card, deci contul in lei apare cu fonduri insuficiente. Maine ma duc sa rezolv problema.
O seara placuta!

nastasacarmen spune:
nici mie nu mi s-a parut mult. dar pe langa cei 15 euro platesti si restul taxelor de transport. asa a spus. si astea nu stiu inca la cat ajunng

anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasacarmen nici mie nu mi s-a parut mult. dar pe langa cei 15 euro platesti si restul taxelor de transport. asa a spus. si astea nu stiu inca la cat ajunng nastasacarmen |
Buna ziua

Este normal ca persoana respectiva sa isi ia comision si noi sa platim transportul spre Romania.
Tansportul din Franta in Romania cu cine?

nastasacarmen spune:
"pretu atlassib ete urmataru de la 1 LA 10 KILE 15€ CE DEPASESTE DE 10 KILE TREPUIS CE PUNETI 1,50€ PENTRU FIE CARE KILOGRAM IN PLUS
> Message du 10/01/09 09:31
> De : "carmen nastasa"
> A : "Olivier GUINE"
> Copie à :
> Objet : re: rugaminte
>
> multumesc inca o data
as mai fi vrut sa intreb cam cat costa livrarea de la dumneavoastra in romania (aproximativ)"
deci 15euro comision + 15 euro transport depinde cat e pachetul

croco21 spune:
Buna, ce inseamna livrarea cu atlasib? Coletele vin la posta, ti le aduce curierul sau cum?
Andrei

gabitaco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui croco21 Buna, ce inseamna livrarea cu atlasib? Coletele vin la posta, ti le aduce curierul sau cum? Andrei |
coletele vin cu autocar Atlasib...pana la un centru Atlasib din orasul tau...de unde trebuie sa le ridici personal. Pb este ca plata transportului se face la predarea coletului in Franta,deci banii de transport trebuie sa ajunga cumva la persoana din Franta care efectueaza trimiterea coletului catre Romania.
Gabriela si

Povestea nasterii

danadc spune:
Multumesc CrisDun. Am rezolvat. Am confirmare. Imi pace ca redoutzii raspund prompt acum fata de perioada din vara. Va imaginati ca am scris la Aide si mi-au raspuns in 28 minute?
Nu mi-a venit sa cred.

lory_mika spune:
as vrea sa comand si eu de pe LR prin cineva ! varianta cu 15 euro + transportul prin atlasib mi se pare ok ! eu sunt din bucuresti daca mai e cineva care ar vrea sa comande asa sa imi spauna si mie, atunci s-ar putea si imparti costurile si ar fi mai ieftin! singura problema ar fi de seriozitate ..nu stim cat de serioasa e acea persoana care timite coletele.Eu sunt dispusa sa incerc..mai e cineva?

Giova spune:
fetelor multumesc de felicitari!!. sa dea DD sa fie bb sanatos, restul conteaza mai putin.
Mihaela as vrea eu o fetita...deocamdata baiat se vede, sper sa fie confuzia cu labiile...la varsta asta a sarcinii.
camelia, daria ta e apropiata de marco al meu...e mezina colectiei, nu? mai-mai ca ajungeati la noi la spiridusi, dar tot mai faina e atmosfera de la voi. va citesc cu mare placere cand am timp.
eu nu am comandat deocamdata nimic, nu stiu daca o voi face sezonul asta.
am fost la Viena la shopping, si, cel putin pt. pitic am refacut stocul.
Cred ca am vazut-o si pe Ella pe acolo, la H&M, insa nu am indraznit sa o abordez...al meu sot ma astepta deja in masina, si daca ma mai apucam si de povesti, cred ca facea 13/14 cu mine.
va si va urez un shoopping cat mai placut.
_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze