Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 18

diotima spune:
La multi ani si de la mine si bine v-am regasit!
Eu una n-am mai intrat pe Lr.fr de la inceputului lui decembrie, cand am dat o comanda cu livrare in germania (care continea cadouri de craciun si niste haine pt fi-miu). eu am schimbat toate datele contului meu cu cele ale persoanei din germania (nume, adresa, etc), am platit cu carul din ro, si totul a fost ok, a venit pachetul in vreo 10-12 zile. din pacate, nu mai pot folosi aceasta persoana (era vb de prietenul celei mai bune prietene ale mele, el in germania, ea aici, intre timp s-au certat, asa ca ma consolez cu ideea ca am apucat sa iau macar cateva chestii pe care le vroiam de mult timp).
Oricum, acum nici bani nu mai am, asa ca stau cuminte pana pe la primavara .
In orice caz, sper ca pana atunci vom gasi vreo solutie pentru trimiterea pachetelor din Fr in Ro.
Mie 15E/comanda mi se pare cam multicel, mai ales ca la asta mai adaugi inca 15E/transport. Si daca aceasta problema poate fi depasita (prin cuplarea a 2 pers/comanda, de ex), ce ne face sa credem ca putem avea incredere in persoana din Fr pe numele careia vom comanda?
Yannis

mihaser spune:
Salut!
Fetele eu la comanda din decembrie am facut un cont nou pe numele sotului si la adresa am pus adresa firmei unde lucreaza din franta...am platit cu card in ron si totul a fost ok.
Eu am trimis cadou unei fete in Franta coletul la un mall aproape de ea...dureaza 2 zile sa ajunga coletul la destinatar in franta.
Giova si mie mi-a spus la 12 sapt-18 sapt ca am baiat la a doua sarcina! Asa ca nu ii cauta inca nume...
Ce super ca ai ajuns la H&M!
Eu sapt asta il trimit pe sot cu lista!
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova![]() fetelor multumesc de felicitari!! ![]() Mihaela as vrea eu o fetita...deocamdata baiat se vede ![]() camelia, daria ta e apropiata de marco al meu...e mezina colectiei, nu? mai-mai ca ajungeati la noi la spiridusi, dar tot mai faina e atmosfera de la voi. va citesc cu mare placere cand am timp. eu nu am comandat deocamdata nimic, nu stiu daca o voi face sezonul asta. am fost la Viena la shopping, si, cel putin pt. pitic am refacut stocul. Cred ca am vazut-o si pe pe acolo, la H&M, insa nu am indraznit sa o abordez...al meu sot ma astepta deja in masina, si daca ma mai apucam si de povesti, cred ca facea 13/14 cu mine ![]() va ![]() _ Gio ![]() poze |
da, io eram pe la H&M

C&A, mi se pare un brand ordinar chiar si la haine de bebe, la adulti eram de mult lamurita; cica se deschide si in RO in 2009.
Una peste alta nu m-au dat pe spate reducerile de la Viena, bine ca mi-am ocupat timpul si cu altele , ca altfel as fi fost cam dezamagita.

nastasacarmen spune:
buna dimineata
cred ca domnul e de incredere, din cate am inteles din anuntul lui nu e prima data cand face lucrul asta.
http://www.franta-romania.com/node/55?page=1
"ORI CE PRODUS ALIMENTAR ROMANESC ORI UNDE VA AFLATI IN FRANTA
MA PREZINT MA NUMESC OLIVIER SINT DE ORIGINA ROMAN TATA IE FRANCEZ MA ROMANCA POT AVEA ORI CE PRODUS ALIMENTAR ROMAN LIVREEZ ORI UNDE IN FRANTA PRIN COLISSIMO IN 2 ZILE LA DUMNEAVOASTRA ACASA COMENZI SA FAC PRIN MAIL LA ADRESSA MEA MAIL PUTETI CERE SI LISTA DE PRETURI PLATA SA FACE IN AVANS PRIN PAYPAL SAU TRANSFER BANCAR SAU MANDAT POSTAL SAU CEC DE BANCA .PRETU COLETULUI POSTAL COSTA 6,50€ PENTRU ORI CE CANTITATE PRODUSELE SINT DE LA MEZELURI BRINZETURI LEGUMINOASE VARZA SAU ORI CE MURATURA VINURII CHIAR TOATE PRODUSELE EXISTENTE PE PIATA ROMANA COMMANDA SI PLATA SA FACE DE EXEMPLU LUNI MIERCURI COLETU DUMNEAVOASTRA IE POSTAT IL PRIMITII VINERI CU NUMAR DE URMARIRE ONLINE PE SITU POSTEI SERVICIU COLISSIMO.
TOATE PRODUSELE ALIMENTARE. PENTRU ARTIZANETE TIMPU DE LIVRARE IE MAI LUNG SA MA CONSULATI. DIN PACATE TIGARI NU OFERT LA VANZARE IESTE UN ARTICOL INTERZIS DE VANZARE IN FRANTA FARA LICENTA LA NIVELU ALCOLURILOR NUMAI VINURU ROMANESTI . AM CREAT A TITRU PERSONAL ACEST SERVICIU PENTRU ROMANI TRAIND IN FRANTA. TOATE VACANTELE DE MIC COPIL LEAM FACUT IN ROMANIA LA BUNICI SI STIU CE IE SA ITI FIE DOR DE PRODUSELE DIN TARA.SINT O PERSONANA SERIOASA . ASTEPT COMENZILE DUMNEAVOASTRA MAIL DE CONTACT olivier06200@wanadoo.fr"

vl-ad spune:
Neata!
Eu am intrat o singura data pe .fr , acum in perioada asta de reduceri si cred ca nu o sa mai intru niciodata pana nu voi putea sa comand si eu.
Am o intrebare pt . Ela:
daca imi amintesc bine tu ai comandat hainute de la CCT FASHION , l-ai primit?Cum sunt?Esti multumita de ele?
Merci!
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

tusferi spune:
Buna ziua si La multi ani!
Am o intrebare de la o prietena, membra DC care nu poate intra de la birou pe forum. Se poate comanda pe LR.fr si sa pui adresa de livrare un hotel din Franta?
Va multumesc!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Giova spune:
Miha nu caut inca nume.....sper sa fie fetita, noi asta ne-am dorit si am lucrat sa iasa...tanga. acum sper sa fie asa....pana in febr. mai astept....
spor la cumparaturi, sunt haine misto la H&M.
Ella cand te-am vazut eu erai la accesorii, cred, imediat dupa hainele de . al tau sot statea in lateral, dupa tine
, parca il vedeam pe al meu.....
eu i-am luat de la C&A chilotei cu cars, curea si o bluza cu Bob the bulider. e fan...mie nu-mi plac, dar el se bucura pt. ele.
si eu am cam fost dezamagita de reduceri.
De la promod mi-am luat o bluza, anul trecut de acolo luasem o groaza.
Noroc cu mango si Adidasul din parndorf...... mi-am luat haine pt. negravide, dar care se pot purta si cu burtica.
Cele de la raionul de erau groaznice de-a dreptul.
_
Gio12+ si Marco(06.01.2006)
poze

claujro spune:
citat din mesajul lui tusferi Buna ziua si La multi ani! Am o intrebare de la o prietena, membra DC care nu poate intra de la birou pe forum. Se poate comanda pe LR.fr si sa pui adresa de livrare un hotel din Franta? Va multumesc! "Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel |
De ce nu simuleaza o comanda si verifica astfel? De aici nu a mai comandat nimeni la hotel si fetele nu au cum sa-ti raspunda.

camelia_daniela spune:
citat din mesajul lui Giova![]() fetelor multumesc de felicitari!! ![]() Mihaela as vrea eu o fetita...deocamdata baiat se vede ![]() camelia, daria ta e apropiata de marco al meu...e mezina colectiei, nu? mai-mai ca ajungeati la noi la spiridusi, dar tot mai faina e atmosfera de la voi. va citesc cu mare placere cand am timp. eu nu am comandat deocamdata nimic, nu stiu daca o voi face sezonul asta. am fost la Viena la shopping, si, cel putin pt. pitic am refacut stocul. Cred ca am vazut-o si pe Ella pe acolo, la H&M, insa nu am indraznit sa o abordez...al meu sot ma astepta deja in masina, si daca ma mai apucam si de povesti, cred ca facea 13/14 cu mine ![]() va ![]() _ Gio ![]() poze |
Giova, da, Daria mea e mezina colectiei si intr-adevar e foarte placuta atmosfera la noi ... La Multi ani lui Marco ! (cu intarziere

Cresc si iar cresc ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.