Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 16

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat vineri un curs de referinta de 4,2127 lei pentru un euro, aceasta fiind cel mai ridicat nivel al euro din istorie fata de moneda nationala. Joi, un euro era cotat de banca centrala la 4,1385 lei. Cum mai faceti cumparaturi in euro la pretul asta? ![]() |
o sa creasca si mai mult,asa ca acum e momentul cumparaturilor

ioana_77 spune:
Cu posta e f scump de trimis colete din Franta.
aveti idee cu atlassibul cat ar costa transportul? am intrat pe site la ei si nu am gasit preturi. Tot din Franta m-ar interesa.

anne16 spune:
citat din mesajul lui ioana_77 aveti idee cu atlassibul cat ar costa transportul? am intrat pe site la ei si nu am gasit preturi. Tot din Franta m-ar interesa. Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an Iulie 2008 |
Din cate stiu eu: 2euro/kg .

Mireillegl spune:
Buna seara si La multi ani!
Este prima mea comanda pe site-ul La Redoute si deja am intampinat o problema
Am folosit numele si adresa persoanei catre care se face livrarea si datele cardului meu. Nu stiu de ce am primit acest mesaj: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse (cum ca mi s-a refuzat cardul).
S-a mai intamplat cuiva? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca stiti...
Multumesc.

miky81 spune:
Buna seara! Se vorbea la un momentdat pe forum despre o persoana care ar fi fost dispusa sa ne ajute cu livrarile catre Romania, ma refer la colete. Mai exista aceea persoana ca as vrea si eu.

nastasacarmen spune:
buna seara
la ideea unei doamne am luat legatura cu cineva de pe forumul franta-romania si acesta este raspunsul
poate va ajuta
"BINE INTELES CA POT NU IESTE O PROBLEMA IAU 15€ PENTRU SERVICIU DAR COSTU COLETULUI PRIN FIRMA SAU POSTA COSTU RAMANE DE PLATIT DE DUMNEAVOASTRA
> Message du 08/01/09 14:58
> De : "carmen nastasa"
> A : olivier06200@wanadoo.fr
> Copie à :
> Objet : rugaminte
>
> se poate sa primiti colete Laredoute si sa le trimiteti in romania?
cat luati comision?
Daca ne intelegem pot sa recomand si altor persoane doritoare
Multumesc
Carmen Nastasa"
eu una nu-mi mai permit in situatia data (4,2 lei pt euro sa mai dau comenzi, doar daca mai este cineva din piatra neamt si sa impart ch cu transportul)dar poate va ajuta cu ceva

miky81 spune:
multumesc frumos! Asa cred ca o sa fac si eu o sa impart ch cu altcineva.Dar, mai vedem. Nu stiu cat de multa incredere sa am...

nastasacarmen spune:
asta nu stiu ce sa zic
poate o prima comanda mai mica sa vezi cum merge...dar nu stiu cat timp mai este cu soldurile....pana vine comanda..pana o trimite, e prea scurt timpul
poate ii mai scrii tu
eu doar atat am vb

ChrisDun spune:
citat din mesajul lui Mireillegl Buna seara si La multi ani! Este prima mea comanda pe site-ul La Redoute si deja am intampinat o problema ![]() Am folosit numele si adresa persoanei catre care se face livrarea si datele cardului meu. Nu stiu de ce am primit acest mesaj: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse (cum ca mi s-a refuzat cardul). S-a mai intamplat cuiva? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca stiti... Multumesc. |
Buna Mireillegl, si bine ai venit pe topicul nostru. Scrie repede 10 mesaje, ca sa scapi de moderare.
De obicei mesajul care ti-a aparut tie "Paiement par carte refuse..." apare cand nu sunt suficienti bani pe card. Sigur este cardul alimentat ? Sigur este card pentru plati internationale ? Poate trebuia activat la banca ... In ultima instanta poti incerca sa scoti un produs din cos, si sa dai iarasi validare.
In alta ordine de idei, daca e prima comanda de pe contul de LR, nu folosi niciun cod la rubrica "J'applique mon offre".
Danadc, verificarea manuala s-ar putea sa-ti fi aparut din cauza ca ai platit cu cardul "made in Ro". Oricum, s-ar putea ca redutii sa iti fi raspuns fara sa verifice comanda ta, mai ales daca ai mentionat ca esti din Romania. Urmareste-ti suivi-ul, si vezi cum iti apare comanda. Si eu am patit-o cu verificarea manuala, si dupa 2-3 zile i-au schimbat status-ul (nu mai stiu cum era : en cours de validation, si apoi en cours d'acheminement...cred). Oricum, de-abia dupa ce vezi ca e in curs de 'acheminement' sau 'preparation' le poti scrie sa ii intrebi de adresa de livrare. Parerea mea.
axxxa, deci iti plac hainutele Vertbaudet

Week-end placut !