Redoutistele fidele La Redoute France (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe negru ii am eu si i-am purtat de si-au meritat 80 euro cat am dat pe ei . Corespund numerele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Jasmineda, mergea pe vremuri prin 2000 sotul comanda asa de pe diverse situri si ii ajungeau coletele, acum nu stiu ce sa fac , sa risc , sa nu?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna, fetelor. Am si eu o intrebare: daca am pe cineva in Spania, cum ot face sa dau comanda pe lr. fr? Folosesc contul meu si dau adresa de Spania? Si banii ii pot da eu de aici? Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Spania nu se afla in lista tarilor unde LR livreaza. Pentru ca exista lr.es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!
La multi ani!Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si sanatate si odata cu noul an sa se reia si livrarile spre RO !
Mie imi este atat de ciuda ca nu pot comanda pe fr (nu am unde, dar daca merge faza cu Ungaria bag si eu repede o comanda desi este f riscant , maiales la comenzi mari), asi avea atitea sa iau...Am urmarit o pereche de sandalute inca de la reducerile din vara(atunci nu aveau marimea mea)si acum sunt aproape moca si eu nu pot sa le cumpar..

aceste sunt sandalutele:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-verni-bicolore.aspx?productid=324139839&documentid=530608&single=false&categoryid=32411212

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutari

Va citesc si plang de ciuda ca nu pot sa comand nimic...mi-am facut ieri sange rau uitandu-ma pe site nitel. Spor la shopping cele care puteti..si sa ne aratati si noua ce v-ati luat, macar cu atat sa ne mai clatim si noi ochii si sa ne alinam suferinta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Va anunt daca a mers faza cu Ungaria. Dar nu e o solutie. Acum e tarziu, dar pt reducerile din vara eu propun sa punem un anunt pe forumul asta http://www.franta-romania.com/forum , poate gasim pe cineva cu o adresa stabila in Franta sa primeasca coletele pt noi si sa le livreze contra cost in Ro.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Of, da asa este Clau, nu pot da comanda asa. Ce rau imi pare ca alta varianta nu am si aveam o gramada de hainute in cos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Eu una am comandat la prietena mea care locuieste in Spania, la granita cu Franta si merge si le ridica de la Relais Colis.

E avantajos ca nu ti se mai adauga nimic pretul transportului. Platesti doar pretul produselor si atat. Am folosit un cod 23337- care mi-a dat FDP gratuit (6,50 euro era), mi-a dat cadou un trench noir si a trebuit sa iau pt asta o boneta crosetata...dragutzica (care e disponibila peste 12 saptamani, adica la vara... )

imi zici si mie cat costa sa-ti trimita pachetul din spania?
mersi

Mergi la inceput
Mergi la inceput