Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 10

ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Balerinii cu rufe puse la uscat sunt 28 eurooooooooooooo! ![]() |
Unde i-ai gasit, ca eu m-am zgait toata ziua dupa ei

Eh, eu am pasat azi o comanda, n-am stat sa caut cod FDP, oricum sunt bucuroasa ca pentru livrarea in Franta nu se mai platesc taxele suplimentare de 5% din valoarea comenzii

Intr-adevar, mi se pare cam slaba oferta, mai ales ca am vazut multe produse care erau si anul trecut la soldurile de iarna

Oricum, fata de ce ma asteptam, site-ul a mers super bine.
O seara buna !

camelia_daniela spune:
Salutare in noul an si LA MULTI ANI!
Am intrat si eu azi pe .fr si m-am cam ofticat ca as fi comandat si eu cateva!
Totusi, cele care ati comandat cum ati facut-o? Spuneti-mi si mie macar pe PM, va rog! (banuiesc ca ati facut comanda prin cineva din Franta, dar eu n-am pe nimeni acolo )
Offf, asa tanjesc dupa o comanda mica-mica pe .fr!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

claujro spune:
Eu una am comandat la prietena mea care locuieste in Spania, la granita cu Franta si merge si le ridica de la Relais Colis.
E avantajos ca nu ti se mai adauga nimic pretul transportului. Platesti doar pretul produselor si atat. Am folosit un cod 23337- care mi-a dat FDP gratuit (6,50 euro era), mi-a dat cadou un trench noir si a trebuit sa iau pt asta o boneta crosetata...dragutzica (care e disponibila peste 12 saptamani, adica la vara... )

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro 80 pe aia cu rufe si 60 pe aia cu pisica/catel ![]() |
aia cu pisica si catel vad ca sunt tot 60 euro,pt ei n-are de ce sa-ti para rau.

anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ChrisDun
Unde i-ai gasit, ca eu m-am zgait toata ziua dupa ei ![]() Christina |

uite-i :
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=324126053&documentid=530608&single=false&categoryid=32411507

mihaser spune:
Neata!
Sunt foarte faini balerinii astia...si eu am vrut sa-i comand si la 60 de euro, dar pe maro nu aveau 37...Pe negru i-as lua cu 29 de euro....poate mai fac si io o comanda, dar mai intai sa ridic coletul cu ultima Luni o sa bag linkuri cu ce am primit!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

ChrisDun spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anne16
![]() ![]() uite-i : http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=324126053&documentid=530608&single=false&categoryid=32411507 |
'Neata !
Merci, anne ! Am dat ieri cautare dupa "camper" pe tot site-ul, si nimic... apoi am scormonit in toate sectiunile de pantofi... dar nici prin cap nu mi-a trecut ca i-au mutat pe Aubaines

Eniuei, la balerinii Camper corespund numerele, nu ? ... deci nu imi pare rau ca nu mai au 39