Redoutistele fidele La Redoute France (157)
Raspunsuri - Pagina 9

pitzinuca spune:
buna fetele!
un an nou fericit, multa sanatate si voie buna!
o sa incerc si eu sa comand la o colega in ungaria, am simulat un cos, vad ca merge...
in rest, m-am uitat si eu la reduceri, si ma zgarii pe ochi, ca nu pot comanda la colega tot ce as vrea, nu-mi permit sa o rog sa se care cu ditai bagajul... pe toata lumea, si la multi ani pt ion si ioana!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

lizzy spune:
am mai bine de 1 luna de cand nu am mai intrat pe lr.fr. si cred ca m-am vindecat stiti reclama aia la programul "rabla"?
cam asa ceva era si acolo...
no, hai sa-mi fac curaj sa ma uit iar pe lr ca m-ati convins ca drogul e drog
n-am solutii sa comand, nu mai am nici bani, ca azi mi-am facut damblaua si mi-am luat de la hervis o bicicleta de-aia eliptica, sper sa o folosesc si pt sport nu numai pe post de cuier cum mi-a zis o colega...
mi-e dor de zilele in care imi beau cafeaua cu primele mesaje ale lui miki () si imi incheiam ziua cu comentarii pe produse
...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

croco21 spune:
Buna dragelor, sa aveti un an de exceptie!
Nu m-am mai uitat pe site de mult timp dar mi-am facut azi curaj si am dat o comanda de 13 E, am lasat adresa mea dar am ales Hongrie, sper sa fie posta maghiara suficient de inteligenta si amabila sa directioneze punga catre Romania. Daca nu, oricum nu e mare paguba. Produsele vad ca nu s-au schimbat prea mult, sunt unele pe care le tot vad de 2 ani, nu stiu de ce nu se mai epuizeaza odata!
Andrei

Brigit spune:
La multi ani dragelor si bine v-am regasit!
Pfii, ce harnicute sunteti, unele deja v-ati umplut cosurile
M-am zgait si eu nitel azi insa deocamdata n-am definitivat solutia de transport. Ar trebui sa apelez la nasi-mea in Olanda, dar cum are bebe mic si cam bolnavior mi-e asa tarsha sa o pun pe drumuri cu coletele mele... sa vad cat de tare ma tenteaza LR la a doua demarcare, deocamdata parca toate-s vechi
April

alinam spune:
Croco sa imi zici data ti-a mers faza , pe vremuri mergea .....
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

cric spune:
La Multi Ani tuturor!!!
Imi vine sa mor de ciuda cand primesc mailuri cu solduri de la tot felul de site-uri. Cred ca bag o comanda mica la tao zilele urmatoare, asa de consolare.
Intre timp o intrebare: KIABI livreaza in Romania? Nu am reusit sa ma lamuresc pe site.
Multumesc

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Croco sa imi zici data ti-a mers faza , pe vremuri mergea ..... Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
stii tu sigur ca mergea chestia asta?ai incercat-o tu?
Clau,tu cat ai dat pe balerinii aia?