Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Fetelor, poftiti o cafea la toate. Am citit un plugusor frumos si multe urari care mi-au mers la suflet de dimineata.
Alexia este mai bine acum si dupa amiaza mergem sa sarbatorim la un Vasile. La multi ani tuturor care poarta numele acestui sfant.
In noul an sa ninga cu bucurii, sa fiti inzapeziti de fericire, sa va inghete toate necazurile, sufletul sa va ramana mereu cald si frumos. La multi ani!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna dimineata in 2009

Noi am petrecut f. frumos noaptea dintre ani impreuna cu nasii si cu finii nostri. Amalia a stat treaza pana la 2 si a dormit f. rau, m-a trezit de nu stiu cate ori. Acum ma rasfat cu o cafea, poate imi revin cat de cat.

Voi cum ati petrecut?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta imi pare rau ca ati fost bolnaviori, sper ca acum sunteti mai bine. De care aparat ai luat?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Voi cum ati petrecut?

In familie. Alexia a dormit toata noaptea, noi am ciocnit o cupa de sampanie la 12, am rezistat cu stoicism pana la 1 uitandu-ma la TV apoi somn de voie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi aniiii

a fost parfum anu' asta cu pocnitoarea, petarda, etc...cred ca am auzit vreo 5 petarde maxim si intr-adevar bebe nu s-a speriat. chiar a fost si o petrecere perete in perete cu camera ei si a dormit f bine (avantajul faptului ca o culc pe muzica si eu cam tot timpul). noi am ciocnit la ora 12 si cu bebe ca se trezise sa vada ce e cu agitatia asta la ea in camera (merseseram sa o pupam ) si la 2 ne-am culcat si noi. a fost un revelion reusit

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI !!!

VA DORESC UN AN 2009 EXTRAORDINAR !

TOATE VISELE SI DORINTELE VOASTRE SA DEVINA REALITATE!

Multumim pentru urari fetelor!

Alice -multumim de cafea!

Daniela- noi am petrecut acasa cu un var de al meu cu sotia si baietelul lor de 2 ani si 7 luni, a fost f frumos si la noi.

Alynta - multa sanatate tie si lui David! Sa-ti aduca noul an un bebe sanatos si frumos!

Maitreiy - bine ai venit Sa-ti traiasca minunea!

Michelle si Dominic va ureaza LA MULTI ANI !

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

LA MULTI ANI!!!
2009 SA VA DUCA NUMAI BUCURII !!!!

33+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!
Abia acum am terminat de strans si spalat prin casa dupa invitatii de asta noapte..
Dar sa va zic una tare de tot
Am luat varicela de la Alessia in ordine: ieri maicamii ii aparuse pe fata si pe piept, dupa plecarea invitatilor pe la 4 jumate au inceput sa se vada si la sot(in gura, cap, abdomen) si..LA MINE tot dupa plecarea invitatilor pe fata si piept, burta..deocamdata..
Abia mai stam pe picioare, avem o stare de oboseala, frisoane,dureri de cap..
Fata e la soacra mea de ieri, se pare ca ea e singura care nu a facut..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana va ureaza

Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani!

Multumim pentru urari.

Daniela, eu stiu ca Clorfeniramin e un antialergic. Pentru caile respiratorii si eu ii dau antialergic, dar siropel. Mi-a recomandat Aerius. E antialergic pentru caile respiratorii.

maitreyi, bine ai venit.

Oana, ma bucur ca Ale e mai bine.

alice, cum mai e Alexia?

Any, eu zic sa renunti la Ibugesic. Contine un colorant galben, care e cancerigen. Da un search pe net si ai sa vezi... destule. Eu in spital am refuzat sa-i dau si am venit cu NUrofenul de acasa.

Alina, multa sanatate si tie si lui Darius. Si la noi sedintele de aerosoli dau rezultatele cele mai bune. Dar trei ore dupa sa nu-l scoti afara si macar jumatate de ora dupa sa nu-i dai sa manance sau sa bea.

Kriss, imi pare rau pentru voi. Multa sanatate si tie si sotului.

Noi aseara am fost la Palat in cinci. Eu cu sotul si Stefy si soacra cu nepotelul, care e mai mic decat Stfey cu 4 luni. Au dansat, s-au simtit bine, toata lumea se uita la ei. Dar asta a fost devreme, adica pe la 22 eram acasa, unde am sarbatorit tot in cinci. A fost frumos. Stefy s-a jucat cu verisorul ei... s-au mai impuns, dar mai putin decat ma asteptam. Mai am o repriza de vizite azi si una maine si apoi poate reusesc sa pun si eu pozele.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput