Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 5
Anilansa spune:
buna dimineata ...
o tare... va servesc
Darius aseara avea chef de halca ... dupa ce a papat biberonul cu lapte si ne pregateam de nani ... puiutul sa trezit si a inceput sa rada la noi ... am stat cu el la halca pina la 2.00... dar sa ttrezit la 9.00 dimineata deci am recuperat... de sarbatori a fost cam mofturos ...
la diversificare noi stagnam ... am incercat supita de morcov ... nu ia placut deloc... dar a papat fff bine pireul de morcovel... dat dupa 3 zile pauza de la supita.... acum vrem sa imi dau branzica calcica si cu banana ...dar la anul
ma duc sa din urma ... distractie placuta diseara ... si un an nou mai bun
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mexxa spune:
Aho!Aho!
De Anul Nou
Va urez si va colind
An de sanatate
Si Noroc in toate
Si de implinire
Dumnezeu sa va-ntareasca
Sa va dea liniste sufleteasca
Sa ninga cu stelute argintii
Sa ne amintim ca-i sarbatoare
Sa devenim din nou copii
Sa fie lumina-n casa
Si belsug pe masa.
La Multi Ani!!!
, mamica de Sebastian-Mihai
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
alynta27 spune:
Dragelor,
Am trecut impreuna peste un An plin de bucurii, impliniri, neplaceri sau suparari! Fie ca Noul An sa ne gaseasca sanatoase, sa ne aduca fericire, copii sanatosi si fie ca dorintele noastre cele mai ascunse, cele la care nu mai indraznim sa speram, sa se indeplineasca!
La Multi Ani, 2009!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ana-Maria bun venit!
Nu am intrat ca am avut probleme cu PC-ul.
Sanatate bolnaviorilor, printre care ne numaram si noi! Am racit si eu si David a doua zi de Craciun. Obositoare sarbatori! Am fost nevoiti sa-i cumparam aparat pentru aerosoli. Suntem la a treia sedinta si deja se vad roadele! Il recomand cu caldura celor interesati! David tusea foarte rau si avea mucii pana in barbie!
Acum petrecem la o verisoara impreuna cu sora mea si nepotelul!
Eu mi-am revenit! Ma durea tare gatul de ma "zgaraia" cand imi inghiteam saliva! Mi-a trecut cu ceaiuri cu lamaie si pastile cu propolis de supt!
Ne auzim la anul!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
maitreyi spune:
Sa priviti in urma cu iertare, is fata cu speranta si in sus cu recunostinta si iubire astfel incat in 2009 sa iubiti si mai mult. la multi ani tuturor!
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iulia-stefy spune:
La multi ani cu sanatate, Sa va dea Domnul tot ce doriti.... Punctele le completati voi cu ce doriti...
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
aly_c20 spune:
Va doresc sa fiti binecuvantate in noul an si sa aveti parte de realizarea celor mai frumoase vise!
pe toate!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
anymony spune:
LA MULTI ANI!!!
un an bun alaturi de piticii nostri, sanatate , fericire si numai bucurii...
va pup si sa ne revedem inca un an aici...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI! Va doresc un an mai bun decat cel ce-a trecut,plin numai de bucurii.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi pai...mai multe despre bebe...bebe a implinit astazi 6 luni jumate |
La cat mai multe lunite inainte!
Bine ati venit!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...