Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 4
danyelle005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi neata mai primiti o mamica si un bebel din iasi? |
Da, te primim.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Eu i-am dat Eurespal cate 5 ml de 3 ori/zi.
Poze
Poze 1 anisor
alice_is spune:
Salutare si de la noi. Ne-am intors acasa racite si cu muci si tuse... Astept ora 15 sa sun la cabinet la Terra baby sa vad daca gasesc pe cineva...desi ma indoiesc..
Multa sanatate la toti cei bolnaviori
Anilansa spune:
buna seara si de la noi
maitreyi bine ai venit la noi... eu una ... am mai vb cu tine daca nu ma insel la .... pepenasi iulie- august 2008 ...
pt tuse la Darius folosesc FLUIDOL 2% pt copii si in loc de nurofen iau IBUGESIC ( are aceeasi concentratie)
uram multa sanatate, bebelusilor bolnaviori
noi suntem bine, iesim de 2 ori pe zi afara, de Sarbatori nu am stat deloc pe acasa, numai pe la neamuri... pina acum program de revelion ... la hotel plapumioara... la domiciliu , dar mergem la uratt.
cam atat am avut sa srius ... si acum o urare.
LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!! sanatate,fericire, un an nou mai bun ca 2008, cu multe realizari ... sa creasca strunfii mari si sanatosi, sa aveti belsug in casa ... si in ANUL nou sa vi se indeplineasca toate dorintele
Noi am plecat la sanius
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
maitreyi spune:
multumim de primire
sanatate bebeilor bolnaviori
da anilasa suntem colege de club de scutece
pai...mai multe despre bebe...bebe a implinit astazi 6 luni jumate s-a nascut la elena doamna cu dr. crauciuc prin cezariana de urgenta dupa un travaliu de 7 ore care nu a inaintat. Slava Domnului suntem bine! suntem in plina diversificare. mananca tot ce ii dau la lingurita, nu a refuzat pana acum niciun aliment. ieri am introdus 1/4 galbenus si de la 7 luni ii voi da si carne. pana atunci fructe si legume si biberoane prin somn ca treaza il refuza. e o minune de copil asa cum sunt toti
va pupa si va dorim o seara faina
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ella10 spune:
Salutare!
Mai da' ce liniste pe aici....
Am intrat sa va urez:
UN AN NOU PLIN DE BUCURII,PROSPERITATE SI MULTA SANATATE.LA MULTI ANI 2009!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
maitreyi spune:
am vazut ca am aparut si pe listuta...multumim
fetili mie mi-e nu stiu cum de ziua de maine cand or incepe sutele de artificii care se vor da nu numai afara ci si pe scarile blocurilor...sper sa nu o deranjeze pe alexandra prea tare zgomotele de anul nou mai ales ca noi stam si langa alexandru unde am inteles ca va fi distractionarea
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
anymony spune:
Ana,,,tiza mea ...bine ai venit intre noi...
Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme cu zgomotele..una ca petardele sunt interzise si ca nu va mai fi vacarmul din alti ani-si anul trecut a fost linistit, iar de artificii stai calma..eu locuiesc linga hala si la fiecare foc de artificii imi fac probleme...nu s-a trezit niciodata din somn...si daca ti-as spune ca avea si ea 6 luni la Sf parascheva si am dus-o la artificii si a adormit in brate...
Darria spune:
Va doresc un an mai bun, cu multa sanatate, bucurii si realizarea dorintelor.
La multi ani!
danyelle005 spune:
Pana la urma stam acasa diseara, poate vor veni nasii la noi daca nu lucreaza nasul.
Tot nu mi-a venit niciun chef pt diseara. Eu sunt cu gandul la munte, am rezervat o cabana la Vatra Dornei pt 9-11 ianuarie cand ii aniversam pe nasul si pe tati. Abia astept...sper sa nu intervina neprevazutul...
Nu stiu daca mai intru azi asa ca va urez un 2009 asa cum va doriti voi, cu multa sanatate si implinirea celor mai frumoase dorinte
Poze
Poze 1 anisor