Gravidute & Mamici de IASI LMA 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 3
mihamora spune:
Lacramioara - ii dadeam 5 pastile pe zi, nu stiu la ce interval, cam la 2 ore cred. Nu stiam de celelalte siropuri naturiste,multumim.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
kriss79 spune:
sanatate multa bolnaviorilor!
Noi ne-am dat azi cu sania prin gradina putin..insa mai mult ii place sa exploreze zapada..merge si da jos zapada de pe braduticu greu o mai iei de afara..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana va ureaza
Craciun 2008
Dupa varsta de 1 an
iulia-stefy spune:
Michelle, multumesc pentru raspuns. Siropurile mi le-a recomandat pediatrul. De dat pana ajung cu ea la control.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danyelle005 spune:
Neata!
Offf ce de-a copilasi bolnaviori; multa sanatate tuturor.
Byu mie Siminiceanu mi-a zis sa-i dau si cate 1/4 de pastiluta de Clorfeniramin dim si seara pt a-i usca mucoasa nazala. Cam in 2-3 zile ii treceau mucii.
Multumesc tuturor pt aprecieri
Kriss ce rasfatata e Alessia de bunici...cred si eu cu asa o dulceata.
Eu nu stiu ce sa mai fac de mancare de Revelion, m-am saturat de atata carne....dar parca nici nu merge sa-i trantesc sotului o salata de cruditati in fata
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Ma duc da schimb mirositorul ca nu se mai poate
Poze
Poze 1 anisor
maitreyi spune:
neata
mai primiti o mamica si un bebel din iasi?
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi neata mai primiti o mamica si un bebel din iasi? ------- Ana-Maria de iepuras coconas ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Bine ai venit alaturi de noi;asteptam sa ne povestesti mai multe despre minunea ta
Nici eu nu stiu ce sa mai fac de mincare pentru revelion,pina la urma o sa stam acasa , daca Bia e bolnavioara...
Dar voi pe unde sunteti?gatiti pentru maine?
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Si noi tot acasa cred ca o sa stam...nu stiu de ce dar anul asta parca nici nu simt ca vine Anul Nou; poate pt ca nu ne-am facut niciun plan pt maine.
Eu as vrea sa fac un tort maine...sa vedem ce chef o sa am
Poze
Poze 1 anisor
oana8188 spune:
Multumesc pentru sfaturi ! Alexandra a mai luat Eurespal si din asta i-am dat si acum, cate 2 ml (asta era doza de cand avea ea 4 luni) de 2 ori pe zi. Asa i-am dat ieri, iar azi nu i-am dat inca nimic. Sper sa scap fara prea multe medicamente. Deja e mult mai bine, starea ei generala e mai buna si febra nu a mai facut.
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!