Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Bee, ai reusit sa vb cu Iris?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Miere, stiam ca am nr lui Iris la mesaje private dar se pare ca acel mesaj nu mai exista in inbox.

Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Cristinica ce grasunel este bebe Carol!! Voinic si grasunel, este o frumusete! Sa va traiasca!!

Catalina

mamica fericita de Ana-Maria ingeras de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ce de bebelushi frumosi am vazut azi! Bravo mamicilor!

Sper ca toata lumea se simte bine. Vroiam sa va intreb daca stie cineva daca Alina a nascut la Euroclinic, eu asa tineam minte. Are cineva vesti de la ea?

In rest noi suntem bine, ne-a trecut starea de voma din orice . Sa speram ca nu se mai repeta....

Abia astep sa mergem la echo morfologica pe 7 ianuarie sa mai vedem piticul mi s-a facut dor de el. Si cu atatia licurici aparuti, mi s-a facut pofta .

Pupici la toata lumea si incurajari pentru urmatoarele de pe lista

Crisspy 32+ sapt Razvan Andrei

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Apropo de nume - tati vrea Amy. Ca cica e delicat. Si simplu.

Eu ma gandeam la Sarah - dar francezii astia cica fac bancuri de genul: 's'arrache' (adica se smulge).

Ma mai gandeam la Eireen - dar iar francezii cum le au ei cu pronuntia, ar iesi alta varza.

As vrea si un nume de sfant..si ziceam eu ca Eireen vine de la Irina romanesc care e nume de sfant, nu?
Ma mai gandeam la Sofia sau Sophie..
La Maria - dar nu se pupa cu primul prenume pe care il vrea taticul.

Mai dati-mi si mie idei ca sincer sunt in pana! Nu vreau Léa ca e deja o fetita in cercul nostru de prieteni, nici Daria, nici Alexandra, nici Emma, nici Anaïs, nici Clara, nici Eliza - pe aceleasi motive.
Vreau ceva dulce, ceva care sa fie usor de pronuntat si daca ramanem in Franta, si daca ne intoarcem in RO, si daca ea la un moment dat va dori sa plece in State. Vreau multe nu?

Apropo de sangerari - eu una m-as speria sa vad sange. D-asta aveam hartie igienica alba la baie, sa verific ca e ok, ca nu apare nici cel mai mic firicel.
Mai cere si o a 2a parere. Ce te costa?
Eu una ma stiu paranoica la faza cu cerutul unei alte pareri. Adevarul e ca mi s-au si intamplat multe.

Dai pe aici peste unii medici...mori cu zile, Doamne iarta-ma!

lui David Andrei 4.5 ani si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna dimineata!
am dormit un pic mai bine,adica pana pe la 4.00AM si dupa aia tot aiurea,in fine,poate mai dorm de amiaza un pic.
spic,da un search pe google sau chiar si aici pe site este o lista mare de nume. mie imi place Sofia mult de tot,dar din motivele mentionate de tine nu l-am ales. mai imi place Natalia sau Stefania,nu ma bag la franceza ca imi prind urechile la cum s-ar pronunta.
eu noapte imi simt burta tare grea,pe zi ce trece ma simt tot mai mare si mai balenuta.apare burta,apar si io dupa 5 min.
ma msic ca o rata de pe un picior pe altul,cand ma pun jos undeva ma cracanez de picioare ca altfel nu pot. inca un pic numai asta am in cap,inca un pic!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Ce de bebelushi frumosi am vazut azi! Bravo mamicilor!

Sper ca toata lumea se simte bine. Vroiam sa va intreb daca stie cineva daca Alina a nascut la Euroclinic, eu asa tineam minte. Are cineva vesti de la ea?

In rest noi suntem bine, ne-a trecut starea de voma din orice . Sa speram ca nu se mai repeta....

Abia astep sa mergem la echo morfologica pe 7 ianuarie sa mai vedem piticul mi s-a facut dor de el. Si cu atatia licurici aparuti, mi s-a facut pofta .

Pupici la toata lumea si incurajari pentru urmatoarele de pe lista

AMR 8 SAPTAMANI

Alina a nascut la Euroclinic si intr-un mesaj spus ca ne va povesti cum a fost. La ea e a doua nastere la Euroclinic.

Eu voi naste tot acolo peste vreo 3 saptamani, daca bebelina va vrea sa stea pana la 38 sapt.

Te tinem la curent.

Bee35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

maine seara preluam stafeta??? sa ploua cu licurici

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Alina a nascut la Euroclinic si intr-un mesaj spus ca ne va povesti cum a fost. La ea e a doua nastere la Euroclinic.

Eu voi naste tot acolo peste vreo 3 saptamani, daca bebelina va vrea sa stea pana la 38 sapt.

Te tinem la curent.

Bee35+

[/quote]

Flowerbee mersi frumos pt raspuns. Astept vesti de la Alina. Iara tie sanatate si bafta multa, iti tin pumnii sa mai stea bebelina acolo inca 3 saptamani.

Tu ai fost cumva sa vezi maternitatea? Stii daca se fac si ceva cursuri acolo asa cum am auzit?

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Spiculet eu propun Lara. Era alegerea mea in caz ca...era fetita.
In rest pupici la toata lumea ca doar va citesc la cat ma agit cu pregatirile. Si ma doare spatele .

cu Fabian si Dorian
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

aalina, sa stii ca si pe mine ma doare spatele...nu mai pot sa stau nici 10min in picioare... iti dai seama cam cum fac pregatirile pt maine... mai toc un cartof, mai stau in fotoliu, mai un castravete, mai in fotoliu....

spic, isabella nu-ti place? asta era prima noastra alegere, numai ca s-a razgandit tati...

Mergi la inceput