Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata...eu m-am trezit Flo dar ..nu am noutati!Io maine implinesc 37 sapt,stam cuminti in burtica.Am dormit dusa dar de la ora 2 , matz al meu nu m-a mai suparat , a dormit si el ca o placinta,ceea ce face si acum

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Irina, felicitari pt ca ati ajuns la termen. Sa dea Domnul sa ajungem si noi la 37-38 sapt. Bebica mea ma cauta pe sub coaste iar ieri mi-a dat una de mi-a trosnit coasta. Nu doare, e chiar haios.

Ne pregatim de Revelion!!!!

Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Neata!

Bee - eu am observat o chestie: cnd stau pe dreapta ma apuca niste arsuri de zic ca mor! Ia verifica, nu ai la fel? Eu ca sa imi treaca pap biscuiti. D-aia simpli. Sau paine prajita.

Apropo de kg - martea trecuta aveam 10kg luate; vineri aveam cu 2 kg in plus! Si vad ca azi sunt tot la 12!
La Dav am luat 20kg - si am nascut la 35 saptamani. Daca mai statea inca 5 saptamani cred ca ajungeam la 25-30!

Apropo de prenume: noi eram convinsi sa vom avea iar baietel (fratele meu are numai biaeti, in familia mea ploua cu baieti)!
Si aveam deja pregatit numele! Inca dupa nasterea lui Dav, aveam prenumele ales!
Cnd ne-a spus ca avem fetita... Am zis ca visam amandoi!
Si culmea e ca nici un prenume nu mi se pare ...la "inaltime"

Mai vedem!

La Dav, ptr al 2 lea prenume, in travaliu fiind o intrebam pe moasa: de numele asta ce zici? e fain? da asta? asta?
Femeie nebuna

lui David Andrei 4.5 ani si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bee, ai reusit sa vb cu Iris?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu putin inainte sa vina pediatra sa vada fata; noi suntem bine, papam, mai dormim, mai ne mataim un pic, dar per ansamblu suntem f bine. Ieri am pus cercelusi la fata; a urlat din toti rarunchii, dar cand am luat-o in brate i-a trecut automat. Imi place la nebunie ca se linisteste de fiecare data cand ma aude sau cand o iau in brate. O iubesc de nu mai potIar ta=su e topit dupa ea. Multumim lui doamne doamne pentru toate lucrurile pe care le traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

ceau, fetelor!

mai intai, felicitari la noile mamici, sa va traiasca copilasii, sa creasca mari si sanatosi, sa va bucurati impreuna!!!

n-am mai intrat de muuuulta vreme, dar v-am citit sa stiti... e destul de greu sa tin pasul cu voi, umpleti capitole dupa capitole, abia reusesc sa citesc

noi am intrat in saptamana 31, se pare ca suntem fetita - fata de baietel, cum ne spunea dna dr pana acum - si mergem saptamana viitoare la echo 4d. abia astepam, si eu si tati!!!

ce vreau sa va intreb: de vreo saptamana, bebe se tot impinge in vezica mea, si rar de tot mai da semne si in alte locuri... credeti ca ne apropiem cumva de iesit afara? sper sa nu.....

va pupam cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Damiana dupa 30 de saptamani bebelushii incet si sigur se apropie de marele moment...

..de fapt cu fiece saptamana, zi, minut... acesta e mai aproape

Durerile sunt firesti, organismul se pregateste si el in acest timp de eveniment, ligamentele se intind, oasele, muschii totul participa intr-un fel la aceasta pregatire!

Atata timp cat bb misca, nu sunt contractii dureroase, nu sangerezi..si esti sub observatia unui medic pentru orice situatie neprevazuta..eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi

bebelushii mancaciosi!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

damiena ei isi tot midifica pozitia, nu e ingrijora

spic la ce nume va ganditi? si noi ne-am sucit ...iar... cu al doilea prenume; nu mai vrem gabriel, o sa alegem dintre nicolas si george (primul prenume e robert)

dark ce putin mai ai... si tu si miere si szmonic...

am rezolvat cu pompa de san; imi da o amica una Avent Isis electrica...

justme pare tare fain la voi ca nu-s probleme de fel..iti doresc sa fie tot asa si in continuare...

eu am o burta imensa... toti ma intreaba dc nu am gemeni sau dc nu cumva nasc pe strada... cred ca e si din cauza faptului ca sunt mica de statura... oricum ma apropii de dimensiunile burticii lui Billy...

am fost ieri la doctor... mi-a iesit ca fierul e cam sub limita, proteine sunt la limita de jos (da nu am chef de loc de loc de carne) si evident colesterolul si trigliceridele sunt sunt mari da astea deja nu ma streseaza...

am facut si o eco la abdomenul superior sa vedem dc nu cumva de acolo vine durerea asta insuportabila pe partea dreapa (doctora banuia colicistul) dar totul pare in regula desi ecografista zice ca sunt ingrozitor de inghesuite organele...

am repetat analiza la streptococ b si unele la sange (plus un exudat faringian) si am facut si testul pt xilina si din fericire nu pare sa fiu alergica...

acum doc zice ca sa fac cezariana ca e bb mare (ecografista zice ca aproximativ 3 kg la 35 de sapt jumate si o sa treaca de 4 la termen, dar concret vad pe 14 cand fac ecografia de 37 sapt jumate) si ca ea asa recomanda dc streptococul B e activ, plus ca zice ca arat ingrozitor de delicata (nu stiu unde ma vede lumea delicata ca nu-s deloc) si nu crede ca rezist la travaliu si mai e si anemia asta rezultata la analize;

eu insa am insistat ca nu vreau, as vrea sa incerc natural dc se poate,... o sa mai vad la inceputul lui ianuarie.. oricum am zis ca dc o sa fie pana la urma cezariana sa o faca atunci cand se declanseaza travaliu... sa vedem...

pana atunci organizez un mic party de revelion care o sa fie la noi acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oxigen

Astazi am fost la dr. si dupa control am sangerat putin iar dr. a zis ca nu e nimic, ca e de la col.
A mai patit cineva asa? Vad ca in continuare am o mica sangerare dar sangele e mai inchis la culoare. Sincer sunt cam speriata. Am rezistat pana acum si sper sa mai rezistam pana la termen.
Va rog sa-mi raspundeti si sa-mi spuneti parerile voastre.
Aveti grija de voi si nasteri cat mai usoare. Inca o rugaminte...se poate sa-mi modificati si mie DPN ? De ceva vreme s-a schimbat pe 17 ianuarie. MULTUMESC
Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora 37+

si eu dupa controlul manual de acum 3 sapt am sangerat. la inceput rosu fad, apoi maroniu. pt ca tot aveam contractii am fost si a 2-a zi la control. nu a fost nici o problema, colul e si acum lung si inchis.

Cristi_2003
felicitari! refacere rapida! Stefan Carol bine ai venit!

AMR 2 sapt+

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

alinuk, contractii nu sunt, sangerari multumesc lui dumnezeu nu-s, mai am din cand in cand niste crampe ca la ciclu, dar atat! a, si crampele astea is localizate deasupra osului pubian....o sa vorbesc saptamana viitoare cu dr sa fie totul ok, ca bebe mai trebuie sa stea ceva vreme in burtica

porumbita, sa stii ca si noi ne-am tot sucit cu numele... cand stiam ca e baietel, am gasit repede. acuma ca e fetita, gasisem isabella, pana sa se suceasca tati, ca el e capul rautatilor!! cica mai avem timp sa ne gandim la nume! i-am zis sa nu cumva sa ajungem la spital si sa nu avem numele stabilit, ca-i dam bataitza, si eu si bebelina!

si stai calma, si eu ma simt ca o combinatie intre pinguin, elefant si rata! chiar daca toata lumea imi zice ca arat super bine.... si eu m-am ingrasat 15kg!!!!

Mergi la inceput