Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi sa va traiasca voinicul, se vede ca are 4 kg, este un dulcic.

Eu abia am terminat de papat si cred ca o sa stau un pic in pat ca am impresia ca am cam sarit calul cu ce am mancat si ma simt super plina.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ce frumos e Stefanel!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Superbe pozici cu Stefan-Carol Ce bebe frumoas si expresiv!

Dark Bendis

39+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 6 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Naty, Cristi, Alina ink o data FELICITARI!

Crisspy asa imi pare rau knd aud de cineva care varsa..nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut si eu, dar sa ma mai tina si la 30 si de saptamani innebuneam SIGUR!!

Venerata bine ca ai scapat!Nasoala treba, oricum bine ca s-au prins ca a fost in regula si ca a trecut! E neplacuta o complicatie ca aceasta acum!Sanatate

Lisa nu prea ai cum sa fi ajutata acum.Ai secretii tot din cz nasului, pesemne nu respiri decat p gura si se aduna...asa -zisa rinita de sarcina.Tot ce te-au sfatuit fetele este excelent, cu Halls in gura sa dormi,...exista riscul sa te inneci, nu m-as risca..

Carmen_Marieta felicitari pt vestile bune!stiu sentimentul, parca ai aripi cand vii de la medic si iti zice ca totule in regula!Bravo!

Andree_ea eu habar nu am ca ar fi toxica glicerina boraxata.aaaa BORAXUL da , dar nu combinatia aceasta chimica.Ce sa zic dc imi spui unde ai citit let me know.Eu am terminat si chimia si nu am auzit ca aceasta combinatie ar fi toxica.In plus noi recomandam glicerina boraxata cu nistatin este adevarat care este un antimicotic pt leziunile din categoria aftelor bucale , in special candidozice.Glicerina are scopul dezinfectiei , iar nistatinul a-l vindecarii leziunii micotice.

Analizele tale sunt OK.Fibrinogenul marit nu are semnif in sarcina, iar pt coagulare trebuia sa nu fie MIC(sa arate consumul lui pe undeva etc) Pt cezariana nu sunt probleme deosebite cu coagularea in cazul tau , oriucum analizele le repeta la internare, nu-ti fa griji.

Cris30 asteptam poze...ce bine ca ai scapat!!!Ce te invidiez...yamiii, vreau si eu sa scap cu bine...brrr ce emotii am de fapt

tati de baiat Stefan-Carol esti f tare!!!!!! Tati al nostru tocmai a realizat ca va trebui sa faca ceva similar..si ce bebe grasutz ati produs...felicitari, sa va traiasca!E ditai flacaul!Ceva haine sigur nu-i mai vin deja, se vede din poze!

Selene dc nu este lapte asa cum a zis f bine Andree_ea si raman pete albe pe limbuta, da glicerina "boraxata" ca din asta vei gasi cu nistatin este f indicata!Succes!

Despre noi: alergat all day, luat kit cu cel stem(ce box atomic am primit), luat rochita pt revelion(sper sa nu nasc pn atunci ca am dat banii degeaba)--rochita e din jerse, cred ca va merge si dupa, cel putin asa sper, platit impozit pe masina, re"comandat " comoda, dar evident la alta firma, vizitat bunica lui Radu cu enspe mii de pachete cu alimente in special,tuns Radu, platit mobile...alergatura.O nebunie in Bucuresti abia ne am strecurat cu masina din militari in floreasca dp cel stem,i-am luat pe aia de la Cluj...scump domne ceilalti asta e, sper sa NU avem niciodata nevoie de celulele lor.Suntem franti!

aaaaaa si colac peste pupaza un amic f bun al nostru ma anunta ca ..finul lor nu afost tratat bine la mine la spital desi am fost rugata!!!Deci e vb de ruda aceea care a plecat la cerere pe 24 dec dc mai tineti minte dar care NU a spus ca a plecat pt ca VRUT nu pt ca i s-ar fi indicat!Si amicii nostri i-au botezat bb si uite cui s-a plans ca nu e bine tratata!!!!!!God, sa mi se duca buhu de la o tanti care nu are minte.Avea dreptate Ciufik inainte sa nasca ca ar tbui sa-mi iubesc copilul si sa-mi trimit rudele la o mare...plimbare!

Va pup, n buna

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ce baiat mare si frumos e Stefanelu, bucalat si rozuliu..o frumusete!
Irina, da ce harnicutza esti tu. Si eu taiat parul la sotul, si la un prieten de-al lui..amandoi multumiti( de data asta mi-a iesit, sa fi vazut ce freza i-am tras acum 2 ani, de era sa bage divort)

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

He-he eu l-am pus pe domnu' sot sa ma vopseasca... si am "experimentat" cu nuantele... acum parul mi-e de un rosu turbat da' macar nu mai sunt bicolora

Deseara o toaletam pe "'mneaiei" si... s-ar zice ca pot sa nasc By the way, eu as folosi crema depilatoare de la Avon ca de aia am... nu scrie ca ar avea contraindicatii... a mai folosit cineva? Sau ...sa recurg mai bine la sfanta lama?

Dark Bendis

39+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 6 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Va multumim pentru mesaje, maine poate va scriem cev de la mami. Noapte buna.

Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mah fetelor...nu l-am tuns eu...o singura data l-am tuns acu'..10 ani si de atunci s-a lecuit.Era unul din itemii zilei care au fost indepliniti "s-a tuns" Radu..ideea e ca saracu a reusit , e in concediu si dp atat smotru a gasit 15 min..avea ditai claia..TREBUIA...da nu e meritul meu decat ca am stat cu gura pe el, in rest nimic...as fi vrut eu da nu-s asa un talent

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Irina,multumesc!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Ce de puiuti azi! Felicitari la mamici si la tatici, sa va traiasca minunile!

Saptamana a inceput bine! Promitator! Cine urmeaza? Miere? Szmonic? Darkbendis la tine nimic nimic? Ca vad ca termenul tau e ptr 7.

Sa ne ajute Doamne Doamne pe toate, si sa vina bebelusii atunci cnd le e sortit, si cand le e cel mai bine!

Eu am uitat sa va spun ca am fst sambata la eco. Bebelina mea se pare ca are vreo 2kg si vreo 40cm.

Ginecologul mi-a prescris la consultatia de vineri, un scan de bazin sa vada cum e cicatricea
(eu am avut cezariana acu aproape 5 ani, deci cred ca nu e nici o problema); mai rau e ca sunt scunda si David la 2,4kg nu a reusit sa iasa desi era cu capsorul in jos.
Mai bine sa vada cum e la scan, si sa ma bage direct la cutit , decat sa ma chinui ca data trecuta si tot la cutit sa ajung.

Ma bucur tare ptr cele care ati nascut deja! Asa imi faceti pofta! Insa trebuie sa mai astept! Musai!

lui David Andrei 4.5 ani si 33+

Mergi la inceput