Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!!! Ciufik, NAty, Alina si Cristi..ne inmultim pe zi ce trece, e atat de frumos..nu-mi vine s acred ca am ajuns asa de aproape de final..sau de inceput, ma rog
Lisa, inceraca sa faci gargara cu apa sarata inainte sa te culci, si cateodata gatul devine foarte uscat, si trebuie lubrificat putin, asa ca amesteca niste miere cu unt si papa asta inainte de a te culca..sau oricand ai chef. Mie asa mi-a mai trecut. Si eu sforai de catodata ma trezesc si pe mine..nasol, dar asta este..sigur trece dupa ce nastem.
Deci ce fel de glicerina sa-i zic mamei sa ia pana la urma?
Eu am lucart saptamana trecuta, miercuri am avut party acasa, si dupa serviciu am gatit de era s alesin de oboseala, noroc ca saptamana asta suntem invitati de revelion undeva si o s afac numai niste racituri..ca iara lucrez. Dar Vineri e ultima mea zi la serviciu, nu mai pot de fericire!
Miere, vezi ca scot agitatele la tine...

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Of Venerata, ce rau imi pare ca treci prin asa ceva, tocmai acum nu ai nevoie de dureri si infectii din astea!trimit pupici si floricele, sper sa fii mai bine!
Lisa, mi-am adus aminte, eu tocmai mi-am luat un vaporizator de la vicks, are un loc in care poti sa pui si medicament mentolat( gen unguent vicks) care se propaga in aer si te ajuta la respirat)..sau merge si numai cu apa. e super bun.

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Felicitari proaspetelor mamici si de ce nu si viitoarelor mamici care au rezistat si au facut fata cu brio tuturor greutatilor ce implica o sarcina.
Va urmaresc, sunt mereu alaturi de voi insa fiind nevoita sa stau numai in pat, nu pot coresponda cu voi si mor de ciuda. Insa daca am fost cumintica si ascultatoare, bebelina mea a juns la 37 saptamani ceea ce nu spera nimeni. Astazi am fost la dr. si dupa control am sangerat putin iar dr. a zis ca nu e nimic, ca e de la col.
A mai patit cineva asa? Vad ca in continuare am o mica sangerare dar sangele e mai inchis la culoare. Sincer sunt cam speriata. Am rezistat pana acum si sper sa mai rezistam pana la termen.
Va rog sa-mi raspundeti si sa-mi spuneti parerile voastre.
Aveti grija de voi si nasteri cat mai usoare. Inca o rugaminte...se poate sa-mi modificati si mie DPN ? De ceva vreme s-a schimbat pe 17 ianuarie. MULTUMESC

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Fetelor, va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
M-ati "luminat" :)
o seara minunata si o noapte linistita va doresc!

36 + cu !
AMR 4 saptamani...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Salutari fetelor de la Stefan Carol, Cristina si Cristi. La ora 11.40 nenea doctoru ne-a adus pe lume si am constatat ca avem 4000 de grame, deci 4 kg, 53 cm si nota nu o stim ca tati a uitat sa intrebe.

Mamica face bine, trece greul incet-incet, acum dormim. L-am trimis pe tati sa scrie el pe forum sa stie lumea de noi.

Va pupam.

PS Nu am atasat semnatura pt ca tati nu stie sa o schimbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andre_ea, sigur cu Nistatin? Am observat eu ca de la boraxata nici gand sa cedeze...

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Stefan Carol, Cristina si Cristi, multi multi pupici si o multime de urari de bine

Dark Bendis

39+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 6 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ce tare esti tati de Stefan,m-ai facut sa ! felicitari pe bb! sa va traisca!

multumesc fetelor pt raspunsuri,am sa incerc si cu gargara.oof. umidificatorul nu mai face acelasi minuni ca la inceput,cred ca m-am obisnuit cu el.
am dormit si eu 2 ore de amiaza,parca un pic mai bine,cu o bomboana halls in gura,dar macar am dormit.
poate aplic metoda si la noapte sa pot sa

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Poze cu Stefan-Carol

http://s283.photobucket.com/albums/kk284/sdcristian/bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Selene, eu nu neaparat de eficienta vorbeam. Am inteles ca boraxul e toxic, de aceea e mai buna cea cu nistatin.
Esti sigura ca nu trece? Sa nu confunzi cu lapticul care-i ramane pe gingiute. Mai bine intreaba medicul.

Tati de Carol, ai un baiat pe cinste! Se vede ca e voinic. Sa fie sanatos si fericit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput