Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa pt nasul infundat incearca sa inhalezi apa de mare (solutie salina)seara inainte de culcare, pune umidificatorul in functiune in camera in care dormi si cateva perne sub cap(sa dormi cu capul ridicat).
Sau foloseste aspiratorul nazal.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, cand ajungi prin zona poate ma lamuresti si pe mine cu analizele de coagulare.
-Fibrinogen 518 (limite 180-450)
-Timp de protrombina(TQ) 14 (limite 13-17)
-Activitate de protrombina 108.4 (limite 70-100)

Stiam ca coagularea e importanta la ceza. Ce reprezinta valorile astea?

Merci mult!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

felicitari Andreea, Raluca si Alina, Cristi pentru bebelusi!!!
sa fie sanatosi, mancaciosi si cumintei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Felicitari proaspetelor mamici si sa va treiasca minunile!
Am vazut frumusetea dolofana a lui Justme!
Ciufik

In legatura cu bagajul de spital, din experienta trecuta, pot spune ca am avut o geanta destul de voluminoasa si o sacosa si a fost destul de incomod, nu am avut nevoie de tot ce am luat, plus ca tati venea zilnic si ma aproviziona cu ce era nevoie.eu am avut cezariana si cand m-a mutat de la terapie la salon a fost destul de aiurea sa pun asistenta sa-mi care tot ce aveam eu acolo.Am folosit camasile de la ei , pentru ca oricum se pateaza, iar bb nu l-am imbracat decat cu bluzita si caciulita, in rest era infasat in scutec. ce am avut nevoie ptr bb, ca spitalul era in pana, au fost pansamentele sterile (acelea patrate) ptr curatarea nasucului.

Cred ca pompa ptr san tb cumparata ulterior, pentru ca nu stii daca ai sau nu lapte si e pacat sa achizitionezi un produs si sa nu-l folosesti, mai ales ca la inceput exita niste cheltuieli suplimentare ale familiei ptr bb mic.Pe Flavia am alaptat-o timp de un an si 8 luni; am sperat sa reusesc sa o alaptez macar o sapt, apoi o luna , apoi 3 si tot asa...am baut mult ceai de anason si apa plata.La inceput bb suge relativ putin, oboseste repede, cantitatea de lapte e si ea mai redusa, dar cu timpul creste.Important e sa fiti relaxate si sa stapaniti situatia. Iar daca lapte nu e, asta e, nu e un capat de tara!

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aseara am incercat cu infuzii de ceai de musetel,de dormit dorm pe 2 perne mari de ma trezesc cu dureri dimineata din cauza pozitiei. dar nu cu nasul e problema ci mai mult cu gatul ,am multa multa mucoasa care sta in gat si ma face sa sforai si imi opreste respiratia.dimineata ma trezesc si fac ca si barabtii (urat) in baie ca sa pot sa respir normal. miercuri merg la medic,am sa o intreb pe doctorita.
oricum,e foarte incomod mai ales ca ar trebui sa ma relaxez zilele.
multumesc fetelor.
miere am sa incerc si cu salina.poate merge!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

CRISTI si NATY, felicitari pentru bebeii vostri! Sa fie sanatosi, papaciosi, iubiti, rasfatati, iar voua recuperare usoara!

Haideti sa va pov ce mi s-a intamplat zilele trecute. Pe 23 pe la 6 dim m-am trezit cu o durere puternica si continua in partea stanga, cam in zona taliei putin spre fata, spre burta. Am luat un no-spa si un scobutil, dar a fost apa de ploaie. Pe la 8.30 l-am sunat pe ginecolog si am stabilit sa ne vedem la spital. Am luat un taxi (ca sotul a ramas cu Vlad care facuse pe 22 seara otita si fusesem cu el la urgenta la Gr. Alexandrescu) durerea persista, parca mai puternica. Am ajuns la Municipal, m-au internat, mi-au facut no-spa
si scobutil injectabil, luat analize de sange, urina, etc. Mi-au iesit leucocitele in sange putin marite, deci undeva era o infectie. La eco nu mi-a iesit nimic dar dr au suspecate ceva renal, oricum sarcina e ok, nu de la asta ma durea. Pe 24 m-au externat, dupe 3 reprize de injectii si 3 de antibiotic pe branula. Venit acasa pe 24, facut pom si pregatit pentru Craciun. Pe 25 dim la 5.30 m-am trezit din nou cu aceeasi durere in stanga, nu-mi venea sa cred, ca mi-am dat seama ca ajung iar la spital si bineinteles la internare. A fost cumplita durerea, nu a cedat cu pastile (se spune ca durerile renale sunt la fel de puternice ca cele de la nastere, asta pt fetele care au nascut). Bineinteles ca am ajuns la urgenta, la camera de garda, dr de garda l-a sunat pe dr meu si acesta a decis sa ma interneze din nou. Mi s-a detectat o colica renala stg, probabil o pietricica sau nisip la rinichi (mi-au iesit eritrocite in urina), am stat internata de pe 25 pana pe 28, iar acum tb sa ma feresc de frig, de efort, etc, si la nevoie sa mai fac no-spa si scobutil injectabil. Auch, m-am saturat de injectii in spital, nu mai vreau!!!

Asa ma pregatesc eu pt revelion, copacel, copacel, dar bebe e foarte activ si asta ma face f. fericita dupa tot ce am patimit in ultima saptamana!

Nu pot sa pun nici o emotiocon, sunt pe Firefox (am inteles ca si alte fete au aceeasi problema :-((().

Pupam si ne mai auzim!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Alina, Naty, Cristi sa va traiasca puiutii mici si dulci, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
3 bebei intr-o zi si ziua inca nu s-a terminat

Eu imi revin pe zi ce trece, dorm mai bine si fac plimbari zilnice pe jos ca sa cresc tonusul muscular ca de atata stat in pat de-a lungul sarcinii mi s-au atrofiat toti muschii. Dariuta mea e cumintica si mancacioasa, doarme toata ziua si face tot felul de grimase in somn.
Am sa incerc sa intru mai des pe forum si sa trimit si poze.
Va pup

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cris ,asteptam poze cu Dariuta

fetelor,se poate ca organismul meu sa lupte cu o raceala si din cauza vaccinului sa fac asa o forma??? ma tot gadesc la tot felul de raspunsuri.

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Wow!!!Ce de-a proaspete mamiciFelicitari Naty, Cristi si Alina. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate voua si bebelusilor vostri si mult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Wow, 3 licurici in aceeasi zi!

Alina, Naty, Cristi, felicitari pt bebei! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Recuperare usoara si va asteptam cu poze si povesti ale nasterilor!

36+

Mergi la inceput