Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Apropo de celulele stem - ma apuca toate alea cnd aud ca la altii se poate face, si numai la francezi nu! Cei mai.... din toata lumea asta!
Vorbisem in Elvetia cu o banca sa imi trimita kit-ul, aflasem ce trebuie facut tot, si am vorbit la maternitate sa stie ca vreau ca in momentul X sa faca recoltarea in gentuta ca vreau sa trimit materialul in Elvetia (ca deh - in Franta e interzisa depozitarea...adica nu sunt banci de depozitare).

Si culmea - se pare ca in noiembrie s-a dat o noua circulara in care se interzice mai nou si recoltarea, nu numai depozitarea!

Ca ar mai fi o chestie - insa nu e sigur, cica sa il depun anonim, fara nici un fel de cheltuiala, insa oricine va putea beneficia de el. Iar daca Doamne fereste am nevoie, si nu mai e, nu mai e!

Tara civilizata, si occidentala! Cica ideea e: daca statul nu poate plati la toata lumea chestia asta, atunci nimeni nu face chestia asta!
Ati mai pomenit asa ceva?!

lui David Andrei 4.5 ani si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Eh, si io care credeam ca francezii sunt ceva mai normali...pai in ce secol traim, dom'le?

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Spic...DPN nu e 07/01... e 03/01 dupa scannuri...numai ca nu a fost modificat pe listuta si eu parola nu am sa schimb . Deci... mai sunt cateva zile si vine bebe si la noi Pana acum dopu' se pare ca sta bine, crampe, dureri nu-s de nici o culoare... numa' presiunea pe vezica...om vedea ce se intampla cand e sa se intample

Dark Bendis

39+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 6 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna seara,

Am revenit si noi, la tanc pentru a felicita proaspete mamici si licurici: felicitari si sanatate multa Naty, Cristi, Alina!!

Eu sunt ok, nu am semne ca as naste prea curand, oricum am totul pregatit.

pun cateva pentru fetele care urmeaza sa nasca.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Azi stateam si ma gandeam ca nu sunt sigura de numele pe care vreau sa i-l pun bebelinei.
Ma simt ca atunci cnd eram la scoala si asteptam sesiunea sa ma pun pe invatat. Acu astept se pare travaliul sa ma hotarasc la nume.

Asta e numai vina mea, ca am spus alor mei (socrilor nu am suflat nici un cuvant ca m-am lecuit la David), si m-au dezumflat toata!

Of!

DarkBedis - daca vrei sa fie in 2008 - e suficient sa urci scari si sa faci un supermarket. Un Mall e genial! Nu mai zic de altceva.
Insa - cred ca mai bine e sa o lasi sa se decida ea.

Criss - francezii sunt mai comunisti decat comunistii! Numai ca nu o recunosc.

Voi ati mai pomenit de don anonim de sperma si ovule? Sa nu le poti conserva pe numele tau? Pai ce interes ai avea sa donezi ovule de ex? Eu una sincer nu as face asta!

lui David Andrei 4.5 ani si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Dark,AMR 6 zile????
stai sa scot agitatele:

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Pentru cine mai are un locsor liber in bagajul de maternitate, mi-am amintit ca mi-a fost de mare folos la spital dupa nastere un pachetel de servetele intime (luat de la Nivea dar sunt si alte marci). E mai soft decat hartia igienica si dezinfecteaza mai bine zonele intime dupa iesit la WC.

Mergi la inceput

Spic de grau, si eu la fel..astept travaliul si sa-l tin pe bebe in brate ca sa-i gasesc numele...ma apuca disperarea, dar parca tot nu-mi vine nimic in minte..sper numa sa nu fiu drogata rau dupa nastere sa zic cine stie ce minuni in loc de un nume normal
Dark, wow, chiar nu mi-am dat seama ce rapid te aproprii si tu de marele eveniment. Scot si eu agitatele pentru tine sa se dezmorteasca. LA fel si ptr Szmonic, ca vad ca al ei e mai lenes si ii place prea mult in burtica
Iraaa, tu ce mai faci fato? de mult nu ne-ai mai trimis retete..ia treci la apel si zi-ne de bebe!
Rein, buna ideea cu servetelele umede, dar daca ai epizitomie, nu te irita de la substantele de pe servetel?
Eu maine am controlul ala pe masa si testul de strep B, ma apuca groaza, ca ma gandesc ca daca doare cand te pipaie doctorul, apoi cat trebuie sa rezisti ca sa iasa copchilu ala afara???? Raportez ca fiu-meo imi trage suturi la greu tot in partea dreapta, calare pe ficat, saracul n-a descoperit toata sarcina ca exista si partea stanga, nu stiu de ce s-o inghesui intr-un colt asa.
Daiopri oare ce mai face?

Crisss 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

criss,noi avem DNP apropiat,ti-ai facut bagajul?
am inteles ca daca ti se face epizitomie nu ai voie nici macar cu hartie normala o perioada,te speli cu apa de la un dus mic.
eu merg miercuri la control,imi e groaza de el ca stiu ca ma va durea.

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Tocmai citeam stirile pe BBC si am dat peste un articol despre un bebe care s-a nascut acum o saptamana prin cezariana ca avea 6,410 Kg..cica si mama si copilul sunt bine, insa a trebuit s amearga sa schimbe toate hainele ce le cumparase ptr nou-nascut. Nu-mi vine sa cred, peste 6 kg...

Crisss 36+

Mergi la inceput