Gravidute si mamici de Constanta (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare de la tr magurele...am venit sa ne luam fata acasa, dar si pe mama soacra......(asta e daca vrem ajutor)...
de cand am venit nu imi vine s-o mai las din brate pe briana,dar am declansat gelozia lui darius...Cred k se obisnuise fara ea si acum ne este foarte greu. sper sa se reacomodeze repede..

Nastasie: cred k e destul de tarziu sa mai ieei ceva de la Z..am aflat intamplator k luni au inceput reducerile( desi primisem de la ei invitatie pt ziua de 9, adica maine)si cand am mers seara, deja nu am mai gasit mai nimic. toate lucrurile erau deja cumparate si puse in pungi din cursul saptamanii.coada era enorma si lucruri frumoase mai putine...
m-am ofticat putin, dar m-am linistit cand am gasit reduceri la zara...

andicu:multumesc mult pt detalii si PM.mai mult k sigur nu-l vom lua pe darius caci si azi pe drum a fost foarte marait si aseara la o onomastica ne-a facut nervi..asa k si-a cam semnat singur condamnarea...Va mai petrece o saptamana la tzara la bunici...

dandusa: stai linistita k nu vin neanuntata ( cel putin prima data k nu stiu unde stai.dar oricum nu trebuie sa te deranjezi si nici sa te formalizezi caci stiu bine cum e cu 2 copii, singura...

imi pare rau k nu pot scrie mai mult dar suntla soacra-mea di deja am stat cam mult la calculator..ii simt privirea in ceafa...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mocutza, eu nu am primit nici o parere de profesionist, merg pe cunostintele mele de contraceptie de pe vremea cand lucram educatie sexuala (si asta a fost acum ceva ani)
eu sunt oricum intr-o ceata completa apropos de a mai avea un copil, adica nu trage balanta mai tare in nici unul dintre sensuri, asa ca prefer sa nu ma mai gandesc la asta. dar nu stiam de interdicitie, adica sterilitate permanenta din cauza steriletului.
daca tu ai dubii, poate ma lamuresti si pe mine.
daca dai search, in engleza i se spune intra-uterin device.
si nu cred ca esti off-topic -poate doar pentru gravidute

asa, revenind la noi, Serban are dragul de a va invita la ziua lui.
care se va intampla joia viitoare, la domiciliu. sunt invitati copiii, care vreti sa va aduceti si parintii, bine. Precum si vita-vercea ora nu e stabilita, stiu ca fiecare copil isi face somnul dupa cum ii tuna, deci greu sa se potriveasca la toata lumea. sa inceapa pe la un 11, se se termine cand se termina lumea (ziua lui e toata ziua, deci e ok)
va rog sa ma anuntati care ce cum, ca sa stiu si eu.

meniu obligatoriu: turta dulce. cine stie, cunoaste. cine nu, sa stiti ca e buna. restul de papa mai vedem. de baut cu moderatie, ca e petrecere de zi Irish cream insa tot mai gasim pe acolo, pe undeva.

nu e petrecere cu cadouri pentru Serban, DIMPOTRIVA. cine se anunta va fi informata mai pe larg ce inseamna asta.

cat atat de la noi.

a, Ina, am vazut ca m-ai sunat, crede-ma ca adormisem, era pe silent, m-am trezit si am luat telefonul in mana si am apasat direct pe rosu ca sa vad cat e ceasul, si dup-aia m-am prins ca ceva era in neregula, am revenit, da' era linia ocupata. mai incerc maine

pupici!!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

DOC m-am exprimat gresit? e posibil......Nu e vorba de sterilitate permanenta, ci doar mi s-a explicat ca un sterilet e bine de utilizat dupa ce nu mai vreau bebe deoarece favorizeaza anexita, si nu mai stiu exact ce......si mai ales daca menstruatia este insotita de dureri e mai mult decat de preferat sa utilizezi alta metoda contraceptiva.Si eu eram hotarata ...ca intrebasem medicul la controlul de 40 de zile,cand il pot pune.
Si eu stiu teoretic despre ce e vorba insa experienta medicului cu pacientele care au sterilet a fost suficienta(pentru mine). Si cand ma gandesc ca 5 sau 6 luni din an iau pilule degeaba nu imi convine deloc ...dar asta e....pana ma hotarasc la BB2...pe care l-as face acuma ca in mod sigur dupa ce dau de gustul jobului o sa imi piara pofta.

Aici puteti vedea cum doarme gargarita mea ..numai seara .. http://good-times.webshots.com/photo/2569869700103835853miIrgi

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello...ce-ati mai scris...
La multi ani( cu intarziere()) tuturor ce poarta numele sfant de Ioan!
Ina, ce scumpic este in rol de ren, dar m-a topit expresia lui: aici
Mocutza, sa-ti traiasca printesa...ce zambareata e, iar aici seamana asa bine cu Bibica cand era mica.
Mocutza, docdecap-eu am sterilet Mirena de 3 ani-fac in martie) si-s fff multumita de varianta aleasa. Nu este un sterilet clasic pe fir metalic ci unul din silicon cu emisie controlata de hormoni.
Am prospectat piata 6 luni pana m-am hotarat sa pun tipul acesta. De la cunostintele care au avut sterilet clasic am aflat urmatoarele: nu orice organism il asimileaza(poate fii respins), 30-40% au facut rani urate pe uter (sora mea a fost nevoita sa faca histerectomie totala acum 4 ani-din cauza steriletului-toti medicii de la Buc i-au spus asta), si ultima: poate intradevar provoca sterilitate.
Acum sa va spun despre Mirena: de trei ani sunt o fericita am scapat de stresul conjugal din ultimii 10 ani anteriori, nu am menstruatie deloc( nu pot spune cat de fericita sunt)-Am consultat muuulti medici(inclusiv endocrinologi) si mi-au spus ca ceea ce contine steriletul nu afecteaza organismul si nici nu-i periculos faptul ca nu am menst...nu mai stiu termenii medicali...si aveti dovada vie...ca sunt fff bine, n-am avut nicio manifestare negativa in 3 ani....Peste 2 ani vreau sa-l schimb cu acelasi tip...deci este valabil 5 ani ...este triplu la pret fata de cel clasic dar...MERITA!
sE ADUCEA ATUNCI LA COMANDA PRIN FARMACII, dar cel mai bine prin intermediul medicului ginecolog pt ca el cunoaste si promotiile: atunci am dat 5 mil cu tot cu montat pt ca am avut 10 % reducere...desi la farmacie incercau sa mi-l bage la intreg....daca mai aveti intrebari.....

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

a.. si inca ceva... am cautat la miresici si la nasi de 2009...dar bate vantul....O sa cununam in vara si finutul a fost deja la Biserica SF. Mina si a platit 3 milioane...intrebarea mea este: in vara trebuie sa dam si alti bani la preoti sau asta e tot???? Ajutati-ma....... Asa si inca ceva: buchetele cine le face in mod obisnuit??? Parerile sunt impartite , adica mirele sa le ia: unul cand ia mireasa si celalalt cand ia nasa de acasa... voi cum stiti???????
Am cununat acum 3 ani dar finii erau din alta zona si acolo au fost alte obiceiuri: am cumparat lumanarile,buchetul miresei, voalul cu tiara, cosmeticalele(parfum, trusa machiaj si ruj), banii la biserica si darul de nunta.
EDIT: si turta si esarfa le-am luat...uitasem de ele.
Pupici nocturni!

Noi!

Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Ina, ce dulce e Gabitzu!! poza in care e renul mic cu suzica e dulce foc!
Mocutza, am vazut si filmuletele cu tiza mea cea vesela! e o scumpa! apropos de tava cu apa si sare de pe calorifer..zici ca o ai acolo de 2 sapt si functioneaza? daca stiam ca e asa simplu nu mai dadeam atatia bani!

Intrebare: Filip are o saptamana de cand e mucos (de fapt,f putin mucos) cat e sfornait rau. Adica are nasul infundat si sforaie. Numai noaptea se mai calmeaza, cred ca de la aparatul ala salin, dar cum se trezeste cum incepe iar sa gafaie si sa baleasca din cauza nasului infundat. Nu-i trece cu nimic, adica homeopate, iar picaturile de nas nu ajuta deloc, nici macar Colargolul!!!
Ce as putea sa-i dau sa-i usureze respiratia?? please, aveti sugestii? stiti ceva de Fluimucil? e bun? sau altceva!!!??

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68

a.. si inca ceva... am cautat la miresici si la nasi de 2009...dar bate vantul....O sa cununam in vara si finutul a fost deja la Biserica SF. Mina si a platit 3 milioane...intrebarea mea este: in vara trebuie sa dam si alti bani la preoti sau asta e tot???? Ajutati-ma....... Asa si inca ceva: buchetele cine le face in mod obisnuit??? Parerile sunt impartite , adica mirele sa le ia: unul cand ia mireasa si celalalt cand ia nasa de acasa... voi cum stiti???????
Am cununat acum 3 ani dar finii erau din alta zona si acolo au fost alte obiceiuri: am cumparat lumanarile,buchetul miresei, voalul cu tiara, cosmeticalele(parfum, trusa machiaj si ruj), banii la biserica si darul de nunta.
Pupici nocturni!

Noi!

Blogul lui Mihaita

Tania, eu n-am nasit de cununie, dar obiceiurile de pe-aici le-am tot auzit, mai ales ca frate-miu s-a insurat acum 3luni.
Biserica, buchetul miresei, lumanarile, voalul si trusa de farduri+parfum, trebuie luate de nasi. Parca atat. De astea stiu sigur, si la noi la nunta tot asa a fost, iar vara-mea are vreo 6 randuri de fini si mi-a zis la fel.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Neatza,

Andicule ,sa stii ca Fluimucilul este extraordinar ,cel putin pe LUCA il ajuta enorm ,are si gust bun ,deci sigur il va lua.Fluimucil 100 ,2 pliculete /zi ,imineatza si seara.
Ai incercat asa : curatat nas cu sterimar sau altceva de gen si apoi Vibrocil ? Sau Opthamezone N?

diana, am promis ca revin cu o parere despre Dr Fawaz, EXTRAORDINARA ,am ramas surpins plakuta , nu am cuvinte .Este primul medic pe care l-am intalnit ,total dezinteresat de spaga ,bani si total interesat de pacienta ,de nevoile/temerile/intrebarile /etc pacientei .
Este primul medic care mi-a explicat absolut toate avantajele ,toate dezavantajele tratamentelor pe care ar trebui sa le urmez eu in cazul prblemei mele ( un fibrom uterin descoperit in sarcina) si cu toate urmarile asupra mea ,asupra starii mele genrale de sanatate ,de fertilitate ,etc.
Ce sa mai ,nu am cuvinte ,si sunt socata ,ca exista si astfel de medici ,dupa care efectiv sa alergi sa le poti da o mica atentie din pura placere.Isi , multumesc ,si stii de ce !!
Cat despre spital ,numai cuvinte de lauda ,inca odata ,am vazut cabinetul de Echo si cab de consultatii ,cu mult peste Spitalul jud Cta.

Tania, eu am nasit ,de doua ori ,de doua ori asa: platit biserica ,platit voal , buchete(ambele) , coronita /diadema, fard ,etc mireasa, lumanarile si bineintele DARUL .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

neatza, neatza!
Sar'mana pt raspunsuri dragelor!
Actele le-au scos deja in decembrie...am scapat de o parte de cheltuiala: cadoul de cununie.
Am discutat cu finii si noi am hotarat cam asa: nasii iau lumanarile, buchetul miresei, voalul cu tiara,spaga la preoti,cosmeticale pentru mireasa(oglinda, trusa farduri,ruj si parfum), esarfa pentru legatoare,turta, darul de masa, bani pentru gaina,daca se joaca-(noi vrem sa le facem o surpriza gen: trupa de dans oriental cam jumatate de ora). In plus cred trebuie sa luam in calcul bani pt. legatoare,pt. lautari, pentru furatul miresei inainte de 12 (o sticla de whisky si una de sampanie),.
Dar florile de pe masina nasilor?Aici nu am spus nimic...la prima nunta e adevarat ca prietena mea mi-a facut amandoua aranjamentele si pt masina nasilor si pt. mireasa si le-am platit tot noi, dar acum....nu stiu daca sa ne oferim sau....

Si am o mare problema: trebuie sa slabesc musai 10 kg macar...am luate 18kg intr-un an jumate.Stiti vreun regim miraculos dar care sa nu ma inregimenteze la calcularea caloriilor sau la ceva stric intr-o zi ca nu pot...am fost slaba toata viata si acum....nu pot sa tin o dieta de la cap coada....am incercat Capsula de slabit si dupa 4 zile slabisem 2kg, dar nu va zic cat de cumplit m-am simtit.....
O zi super!

Noi!

Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Dady foarte interesant ce spui tu acolo despre sterilet....iar de cel clasic chiar m-ai ingrozit ce se poate intampla.Acum ma gandesc totusi si la hormoni, pt ca daca sotul e plecat 5-6 luni ....daca emisia de hormoni e prea mare???????ce fac........glumesc bineinteles....

ANDICULE pot sa-ti spun ca mie raceala imi trecuse de cca o luna, si dupa ce am asezat tava cu sare pe calorifer imagineaza-ti ca am mai expectorat ceva vreo 2 zile.Iar piticului i-a curs nasucul vreo 2 zile (desi nu era racita) si acum e gata nu mai are nimic.Oricum tu acum esti tehnologizata....dar poti incerca in dormitorul tau...

BAUIESC ...CA STITI DE FAPTUL CA , DACA AI NASCUT AL DOILEA COPIL IN DECURSUL CELOR 2 ANI DE CONCEDIU DE CRESTERE A COPILULUI SE IA IN CALCUL VENITUL DE 6 MILIOANE NU CEL ANTERIOR NASTERII PRIMULUI COPIL.Am vazut de dimineata la stiri....cea mai mare tampenie...

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput