Gravidute si mamici de Constanta (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Arabela, incepusem si noi : http://family.webshots.com/photo/2357774170087737923FPXIQz , ca si al meu sotz este pasionat de ski...dar acum...ne-am redirectionat spre inot, tenis...si mai nou hockey

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vai, ce poze frumoase, la zapada.si noi ne gandim sa plecam pe la sfarsitul lui ianuarie vreo 3 zile la predeal cu razvan.inca suntem in tratative.nu am plecat niciodata cu el iarna, dar ma bate gandul.
va doresc tuturor o saptamana frumoasa si usoara.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI si SPOR LA LUCRU celor care au inceput munca....din pacate...

Andicule, bine ai revenit !
Si noi vom pleka la munte ,luna viitoare ,dar sper sa fie ok ,ptr ca noi am fost pana acum de 3 ori cu LUCA la munte ,prima oara cand avea 3 saptamani ,apoi la 2.5 luni si la 1 an.E drept era mai mic ,dar ultima oara ,si el se cam pliktisise pe drum .Dar m-am jurat ca nu mai merg pe Valea Prahovei sau prin zona d esarbatori ,ptr ca ceea ce ati patit voi cu drumul ,asa am patit noi acum 2 ani si de atunci mergem mereu dupa sarbatorile de arna ,cand este mai liniste.

Noi am petrecut destul de rumos de revelion ,la niste prieteni , un revelion frumos,pasnic.
In rest plimbareli si odihna.
De azi ,din nou la munca.
Am admirat pozele la toata lumea ,copii superbi!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

La multi ani!

Ce vorbesti frate??? Andicu s-a distrat de toti banii de Revelion ! Adica si pt. mine,Mocutza si cine o mai fi dormit in noaptea aceea ...

Pozele sunt super ;demonstreaza inca o data ce familie unita si cool sunteti! Mi-au placut maxim,iar ideea cu pijamalele ...Tu ,o doamna pana la capat,n-ai renuntat la cochetarie nici in pijamale....vezi perlele elegante Uitandu-ma la poze m-am incarcat si eu pozitiv si ma simt de parca am fost acolo...
Filip e un scump in costum de schi,dar eu il ador in ciorapei-strampi ? Ii scoate funduletul bombat in evidenta si-mi vine sa-l rontzai...

Ce-am mai retinut? O razacioasa mica si draga de Mocutza,scumpetea ,-ele de Jojo-unde ,unde erai la tv. si noi n-am stiut?,frumusetile Madalutei cu mosul cu barba pe dos
,ingerasii lui Mav-multumim de dedicatie si super surpriza pt. Andrei !,comorile Arabelei pe ski-aveti niste fotografii tare reusite voi ,probabil si din cauza de personaje care apar in ele ,baieti frumosi foc ai Tinnei.....Si nu mai stiu daca n-am uitat pe cineva...

Lulu,de belea slanina aia a ta

Dandusa,dar ce avea fetita Cristinei?

Eu comand torturile la A LA FRANCAISE,de la delfinariu,a patra parca la dreapta,direct la laborator,sau in Carrefour,sau oriunde mai distribuie ei produse...A lui tati si a lui Ioan la botez,au fost tiramisu in martzipan-preferatul meu...

Madaluta,ce primitori si calzi sunteti voi ! Eu nitzel defecta la faza asta,dar sper la mai bine! DEci Doc o pune de mamaliga? Eu abia astept ,ca parca avea mai mult timp de noi cand era gravi...

Cum e placinta aia cu ravase? Ca la chinezi? sau autohtona?

Eu,cum va spuneam am dormit in noaptea de Rev,la 2 visam...;n-am vazut nici macar un film...am vazut printre picaturi o porcarie pe hbo,ala cu Borat....Nu puteam rade nici gadilata in talpi...
I ntre timp sarciuiam pe net dupa oferte last minute pt. ski Austria....
revin ca am un morocanos aici de numa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim de complimente!

Pijamalele sunt luate de la Jolidon, Tomis, dar am vazut si in Carrefour, tot la Jolidon; erau vreo 60 lei dar aveau reduceri de 25% pt cumparaturi peste 110 lei.

Caut de zor schiorii Arabelei, ca vreau si eu sa vad mormoloci mici pe schiuri, si revin!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Andrei de Tinna ,sa creasca frumos si sanatos!

Am uitat de scumpetea Adryanei si copiii Maiei-intra mai des si povesteste-ne ,cei mici ai nostri sunt de o varsta...

Ati fost careva mai recent in Austria la ski? Ma puteti ajuta cu detalii?

De vreo saptamana nu mai alaptez pe motiv de lipsa ....Sunt putin deprimata,nu stiu daca voi mai face asta vreodata ,imi lipsesc tare manutele lui Ioan in jurul taliei si gurita lui lacoma...
Doarme mai bine,ca se trezea din cauza sanului-desi nu mai era laptic eram buna ca suzeta ,dar nu mai pot sa-i alin starile agitate din cauza eruptiei leeeente a dintilor ...

Creem,voi cum mai stati la capitolul asta? Cum a fost la tzara?

Andicu cred ca -ti trmit p.m,pazea ca-s pe interes

Tania,cum te mai simti? Cum ati petrecut?

Mamacita,copiii sunt mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Dandusa nu am apucat sa ma vad la Tv ,mi-a zis un vecin in Metro ca m-a vazut,insa nu stiu unde m-ai vazut tu telegenica ca mie nu-mi place deloc sa fiu filmata,insa ieri dimineata nu era nici naiba in fata blocului,doar noi plecam hai-hui si nu aveau pe cine sa intrebe de caldura.
Andicu minunate pozele,se vede ca ati petrecut.Nici eu nu mai plec cu Teo la drum lung cu masina,si mie mi-a urlat de-mi venea s-o arunc pe geam.Vad ca nici Filip nu renunta la suzeta ,si cand te gandesti ca a mea renuntase si eu i-am dat-o sa taca ,si acum e jale mare fara suzi.
Aveti idee cat mai costa toxoplasmoza?trebuie sa ma duc zilele astea sa fac analiza.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Jojo, la synevo.ro gasesti toate preturile.Toxo e cam 35 fiecare.

Fetelor ma faceti sa rosesc.Baietii mei sunt copii, plus ca Mihai nu-l vad asa frumos.Mama nebuna!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Intrebare: cum il fac pe Mihai sa manance mar ras.Precizez, a fost prima mancare pe care a primit-o, manca cate un mar mic odata, de cand i-am dat legume s-a dus naiba marul.Adica suge felioare de mar dar marul ras il scuipa.Am incercat sa-l amestec cu cereale, branza de vaci, iaurt.Aveti vreo alta idee?Acusi se joaca cu servetelele umede si cu o tastatura veche desi casa colcaie de jucarii.Face si pa, potaia mica cand vrea.

Alta intrebare: stiti vreun site cu amenajari interioare?Noi am primit apartament de serviciu si o sa ne mutam si vrem sa facem o treaba cat mai buna.Eu la capitolul imaginatie stau cam prost.Sincer ma uit si la pozele voastre sa fur idei.Iluminatul mi se pare mie cel mai important.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ne-ai uitat pe noi si..dar nu-i nimic...la cat de ''des'' intru!
Oricum am o veveritza frumoasa foc...pun poze doar asa ca sa nu ne uitati de tot
O zi buna

Mergi la inceput