Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 4
myral spune:
Felicitari Rodica pt sarcina!
Eu cand i-am spus sotului ce ar spune daca am mai face si noi unul prima data a zis ca glumesc, apoi a fost cam socat ca am vorbit serios
apoi m-a luat cu altele ca Elisa e prea mica si dependenta de mine, ca ar fi geloasa si ar suferi la aparitia unui alt bebe
asa ca m-am intristat desi are dreptate ca eu am avut destule probleme cu sarcina si nu prea accept ajutor de obicei.Oricum i-am spus ca eu nu imi pun sterilet deci o sa foloseasca preze pana o sa se sature
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Hai ca am inceput sa aberez singura pe aici
va las sa petreceti frumos in continuare
Sper sa mai apuc sa intru anul asta
si mai ales sper sa pun si eu cateva poze cu fetele mele desi trebuie sa vad cum si unde
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Myral, esti curajoasa foc daca te mai gandesti la un bebe. Si eu mai glumeam inainte, acum abia fac fatza cu cei 2 si mi se pare ca nici de ei nu ma ocup cum trebuie.
Erina, am facut ruta dar oricum am mai facut de cateva ori drumul acesta cu masina. De shopping nu stiu ce sa zic, nu ma gandisem initial si nici nu i-am zis inca nimic sotului. Poate la intoarcere sa am in vedere, daca ma opresc sigur ma gandesc la tine.
Apropos, Peek&Clopenburg gasesti si in mall-ul de la Baneasa, cand vii in Bucuresti te astept sa mergem impreuna. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Bubu arata ca o minge mare, in ultima vreme bea cantitati industriale de apa. Avem niste sticle cu tzutzuroi cum zice Alex si bea foarte bine din ele (evident ca da si pe el si mai uda si mobila, dar asta e altceva). Asa ca pune mana pe sticla si bea 330 ml apa dintr-o suflare, alergand prin casa cu sticla. Tocmai a hapait o sticla, nici gand sa ii mai dau acum bibe. Dar e haiooooos. Are o burta maaaare si nu se mai poate misca, sta pe canapea cu burta in sus si se uita la TV.
O seara destul de linistita la noi, pe la pranz a fost putina agitatie ca ramasesem singura cu ei, dar in general au fost cumintei. Atomica are un joc cu Pooh si sta cuminte in camera ei. Azi a fost tare cuminte la cumparaturi si m-a ajutat tare mult chiar si la ordine. Chiar si ieri dupa ce au plecat musafirii a strans singurica la ea in camera. Cica asteapta iepurasul
, evident avea ea un interes.
Rox ,
Poze
valentina_22 spune:
Buna seara si de la noi. In sfarsit am iesit si noi pe afara, am fost sa vedem luminitele din IOR. A fost super fain. Am ascultat o formatie care ne-a delectat cu sarbe, hore etc. Multa lume, multi copilasi, buna dispozitie.
Copii s-au jucat in parc, au mancat vata de zahar,au alergat. Noi parintii am venit cu o pofta de vin fiert, nu am vrut sa bem acolo,sotul fiind cu masina, asa ca acum cand va scriu vine un miros imbietor de scortisoara din bucatarie.
. Am facut si cateva pozici pe care va invitam sa le vedeti daca aveti placerea! Sper sa-l induplec pe tati , poate dam o fuga si maine!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Ca tot vorbeam de copilasi bolnavi, de ieri a inceput si Andrei sa tuseasca
.Peste zi tuseste foarte rar, insa noaptea e rau de tot. I-am luat sa-i dau seara inainte de culcare Ketof sa-l mai linisteasca, in rest ii dau Panadol, alternativ cu Nurofen la 4 ore si vitamina C picaturi. Sper sa ii treaca cu astea si sa nu ajungem la antibiotic. Febra nu face, de mancat papa fara probleme, ne supara doar tusea.
Maine am o zi de respiro, apoi de luni incep cumparaturile
pentru revelion.Noi inca nu avem nici un plan, astept raspuns de la mama daca poate veni sa stea cu picii, cu ei nu am nici o sansa sa merg pe undeva.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
Sabina spune:
Valentina, dar daca nu are febra...de ce ii dai antitermice? In principiu...e bine sa nu se foloseasca multe zile la rand...
Sanatate lui Andrei!
Myral, bine ca ai mai dat un semn de viata! Eu bb trei nici gand, ca raman de 100 de kile....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Valentina, ma bucur ca ati avut o seara placuta, ia sa ma pun si eu pe fiert vin. Sanatate multa piticului! Si mie mi se par cam multe antitermice daca nu are febra.
Rox ,
Poze
Erina spune:
Roxana, relaxare maxima in Austria. Stiu de P&C-ul din Baneasa dar nu are lucruri la fel de frumoase ca pe Mariahilfestrasse.
Multumesc pentru invitatie
. La anul care se anunta tare imi e ca shoppingul va fi cam limitat...
Fetelor cum mai rezistati asaltului bucatelor? Eu am fost cam nesabuita si m-am indopat rau.
De revelion chiar ma gindesc sa trec pe chestii usoare si bucatarie internationala.
Daria a dormit trei ore astazi. Pe seara am iesit in parc la -7 grade (ideea sotului
). Nu stiu daca a fost o idee buna pentru ca inca e cu mucisori. Febra nu a facut de loc. Eu ii dau numai oscilococcinum.
Emma, sper ca Andrei e bine.
baoitul cu bujorei.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Roxana, e super ca bea multa apa Andrei. Si eu vreu sa o obisnuiesc pe Daria sa bea multa apa.
Pupam frumosul pe burtica!!!
Avem treaba multa anul care vine. Multe lucruri de invatat, dupa 1,5 ani incepe antrenamentul la olita...
Doamne ajuta sa fim sanatosi!!!
Si eu vreau sa imi ordonez mai mult profgramul de somn si sport...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)