Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Myral, imi imaginez gerul de la malul marii.
Sa stii ca am mai auzit de copilasi care si-au dat drumul la mers dupa 1 an si 3 luni.

Felicitari pentru ca inca alaptezi! Elizei!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noapte buna mamici si pici!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

A, da, era sa uit, Myral, cica pana la un an jumate ar trebui sa mearga, deci n-ai de ce sa-ti faci probleme. Uite, ghoerghe s-a ridicat la 6 luni, dar de mers singur abia la un an si 2 luni trecute a avut curaj. Acum alearga extrem de stabil, nici n-ai zice ca vreodata n-a stiut chestia asta

Erina, si eu vreau la anul sa-mi reglez programul de somn si sport. Dar dupa ce dau cele doua examene ramase. Dupa, ma bagtare pe slabit. Efectiv nu ma mai suport asa, si sunt constienta ca doar cu un efort concentrat strict in aceasta directie voi reusi. Daca am de invatat si scris referat, nu voi avea energie de slabit, si bineinteles nici timp de sport. Daca tpotul merge bine, din martie pana in iunie as vrea sa ma concentrez pe mine, ca persoana fizica

Asa, si ca sa nu ma hlizesc degeaba, azi Gh a avut permanent 38.9. Cu toate antitermicele.Seara a fost mega mol;esit , marait, nu amnacat decat un sfert de banana si a bagat tzatza la greu, aproape continuu. Astat doar in brate la noi. Daca continua si maine o chem iar pe dr....eventual sa-mi dea niste analize...nu stiu ce sa mai fac. Am ai citit si un articol pe forumul de AP , despre febra. Cica daca primele 3 zile scazi febra copilului imediat, organismul nu produce destul interferon casa lupte cu boala, si se prelungeste viroza.

Magda, numa tu ma poti salva din aceasta nebuloasa :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, sanatate multa....si eu cred ca nu e cazul de antitermice daca nu are febra.Ma bucur ca v-ati distrat in IOR, noi am fost mai demult si ne-a placut, cred ca maine bagam si noi o plimbare cu baiatul pe acolo...daca am chef sa conduc

Roxana, poate Alex stie ca daca e cuminte mai vine Mosul cu ceva dupa revelion, macar ceva de imbracat... nu cred ca te poti tu abtine
Si Cristi bea destul de multa apa, nu pot spune cat, dar bea.....si din canita cu pai si din pahar si din sticla...mai nou

Miral daca ai curaj de bb 3, jos palaria in fata ta...mie imi cam piere curajul si pt bb2...nu am renuntat la idee inca, dar nici nu ne-am apucat de munca

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor nu fac de capul meu, asta-i "reteta"pe care mi-o da de fiecare data medicul meu de familie de cate ori Andrei are un debut de raceala. Ma pune sa i le dau pe astea si ma cheama peste cateva zile la control. Daca nu s-a ameliorat problema ii prescrie alt tratament. Antitermicele mi-a spus sa i le dau doar 3 zile, chiar daca nu face febra. Voi ce le dati puiutilor vostri cand au un inceput de raceala fara febra? Niciodata nu-i tarziu sa mai inveti cate ceva!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Sabina, sper sa scada febra si sa scapati usor de nenorocirea asta de boala, stiu cat e de neplacut cand nu se mai termina...dar totusi, parca prea multe zile cu febra mare....si sanatate multa.

Si eu am planuri dupa revelion,legate de kg in plus, nu stiu cum o sa reusesc,ca nu am ce sa fac cu Cristi, dar tb sa fac ceva, ma simt ca o balena si nu-mi vine sa ma privesc, ca sa nu spun ca am mai pus ceva kg ...

Noapte buna.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Luy, sper ca sunteti bine.....si v-ati distrat de minune la Ploiesti(am retinut bine sper).

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Pai nu ii dau nimic, Valentina, doar curatam nasu.

Mergi la inceput

Cecilia...cu febra asta...asa mi-a facut Sofia la canini. Febra 39 timp de 5 zile si f vag rosu in gat, dar fara muci.
Iar lui Gh ii explodeaza gurita saracu....poate e legat de asta, ar fi o minuscula posibilitate, am inteles ca la canini, se poate lasa cu febra. Eu am crezut ca e un mit absolut febra la dintisori, si Sofia intr-adevar, nu a facut febra. Dar la canini.....si i-au iesit si toti 4 atunci am impresia.

Acu, ce sa zic...otita n-are, bronsita n-are....poate sa fie o viroza mai rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Eu am o greutate oscilanta, pana acum o sapt aveam 64 kg la 170cm acum am ajuns la 60 da pe cuvant ca n-am facut nimic in sensu asta, nici macar s... Ce e drep mananc iute, adica fff iute la orice masa poate de asta slabesc asa. Singura problema este burtica mea inestetica de care nu reusesc sa scap cu toate abdomenele facue

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL

cat de mare este Andu

Mergi la inceput