Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 3
Erina spune:
Buna ziua la a treia zi de Craciun!!!
Yaia, Matei a fost si el cu parintii lui la zapada (copiii au program diferit de somn) si mai apoi la patinaj.
Multumim pentru aprecieri!
Bine ai revenit Melania. Asteptam poze cu Tudor.
Si la PN exact la fel. Din ajun ninge fara oprire.
Sabina, sanatate suavului si prntesei!!!
Ca veni vorba de suavi, i-am vazut alaltaieri si pe frumosii Magdei.
Roxana petrecere frumoasa miine! Singurul avantaj cu masina e ca poti veni super incarcata de cumparaturi. Sper ca asta sa compenseze oboseala.
Lucruri pe care le-as face daca as pleca din nou: mi-as lua doar strictul necesar la mine, as stabili si ruta de intoarcere in avans,as da cit mai des puncte intermediare pe GPS (la un moment dat calculase cea mai scurta ruta prin Ukraina
-nu e cazul la tine pentru ca te intorci in Bucuresti).
Drum bun si gindeste-te si la mine cind faci shopping la Peek&Cloppenburg.
La multi ani Stefani si Stefanii!!!

La multi ani tati de Andrei pentru miine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Noi am petrecut citeva ore tare placute in compania frumosului Andrei de Emma
. Papanasul e tare dulce si istet
, mami e foarte calda si fina
iar tati e o prezenta tare placuta.
Copiii s-au jucat frumos asa ca ne-am propus sa ne revedem cit de curind!!!
Va doresc o ultima zi de Craciun minunata!!!
Ediot: Am vazut poze cu Stefan de Sim! Ce baiat frumos si mare ai mami!!! Felicitari!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
Sabina, nici nu ma gandeam ca Sofia e asa bolnavioara, va faceti voi bine si recuperati vacanta la munte.

pentru toti sa va faceti repede bine.
Papanash, sanatate si La multi ani! pt tati de Ghighi.
Roxana, inteleg ca te pregatesti de plecare, sa aveti drum bun, zile linistite,sa profiti din plin de ele si in avans, un an 2009 mult mult mai bun, cu multa sanatate si plin de bucurii.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Mai fetelor, zau daca ma gandisem la cumparaturi pana sa ziceti voi. Nu e o idee rea sa ma opresc la Viena la intoarcere, ca e perioada de reduceri pe 3-4 ianuarie. Eu nu prea mai sunt cu cumparaturile, de cand cu reducerea de salariu totul mi se pare prea scump.
Fost la Carrefour, sa le las alor mei tot ce le trebuie. Destul de aglomerat. Alex se joaca in curte, Bubu striga la geam.
Hai ca vad ca vrea sa intre.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Sabina, bine ca i-a vazut un doctor. Nu stiam ca si Sofia e asa rau.
Sanatate multa!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
pai nici noi n-am banuit ca Sofia are bronsita, pt ca abia de ieri tuseste....plus ca e mega vioaie inca din ajunul Craciunului....
Dar a zis dr ca e chestie doar de secretii neeliminate, si ne-a dat medicatia doar in sensul asta. Nici vorba de accesele alea teribile de tuse de acu 2, 3 ani, slava Domnului.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danuta36 spune:
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor! 
Papanasho sa-ti traiasca sotul,petrecere faina! 
Sanatate multa bolnaviorilor!
Am vazut multe poze,cu copilasi,care de care mai frumosi...nu nominalizez,sa nu uit pe cineva.
myral spune:
LA MULTI ANI STEFANI SI STEFANII!
In sfarsit ninge si la noi
dar e un geeeeeer.Si la noi a venit mosul incarcat ca doar am fost tare cuminti
Nu ma asteptam ca Elisa sa participe asa impresionata la desfacerea cadourilor, a fost suuuper, doar eu am avut ceva problemute cu fierea mea ca am mancat niste salata boeuf, dar a trecut repede ca nu prea fac eu excese de regula.Imi pare tare rau ca sunt copilasi bolnaviori, sa se faca bine rapid si sa va bucurati in liniste de restul sarbatorilor.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Eu nu prea am cu ce ma lauda
Elisa inca nu merge singurica, mai are puuuutin
Chiar mai e vreun copilas ca noi? Iar cuvinte destul de putine, ea cand invata un cuvant nou il repeta la nesfarsit acum e la nenea si ne arata tot timpul pe strada sau la tv pe nenea
(inclusiv femeile sunt tot nenea) pe opt l-a uitat complet de ex nu mai vrea sa-l spuna.De fapt am cu ce ma lauda
Elisa a inceput sa se trezeasca mai rar noaptea ( ii dau sa suga doar de doua ori, in rest o plimb in brate de inca doua ori, din pacate tot nu il vrea pe tati noaptea. Binenteles ca mai are si nopti mai proaste cand nu ma inteleg cu ea si daca incepe sa planga ii dau sa suga
mai des, dar a avut si cateva nopti cand s-a trezit doar de doua ori
Si avem si noi cel de-at cincilea dintisor
suntem tare in urma.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
BERNIX, sunt tare curioasa mai bea Degetica din biberon?????A mea nu accepta nici un fel de lapte din nici un fel de cana, cred ca nici unul nu se compara cu al meu
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)