Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
Alinus, lasa ca nu e timpul pierdut, vine el bb2 cand va asteptati mai putin.
Myral, nu am abandonat de tot ideea bb2, dar cu cat trece timpul si-mi dau seama ca e greu singura fara nici un ajutor, paraca nu-mi mai vine, daca si bb2 o sa fie atat de mamos ca si Cristi sigur, nu mai am suficienta rabdare......uneori ma enerveaza ca sta legat numai de mine,nu sta cu nimeni si nixi nu-i place sa nu fiu in preajma...asa ca zau nu stiu ce o sa fac cand tb sa ma intorc la munca...
Eu am ajuns la concluzia ca socrii si parntii sunt cum ii educi, asta nu inseamna ca tb sa si reusesti...eu am reusit in proportie de 50% in ce-l priveste pe Cristi, nu-i mai cumpara haine si jucarii,ne dau bani sa-i luam ce consideram noi ca are nevoie...asta da realizare, restul mai greu...asta am reusit sa le-o zic subtil innainte sa nasc(si lor si la paraintii mei)si s-au conformat, mai gafeaza ineori dar e ok.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
Loredana, sanatate multa Alexandrei, sa treceti cu bine peste asta.
Chiar daca este criza si greu de gasit un loc de munca convenabil, nu dispera, nu este d.... chiar atat de negru. Sunt sigura ca fata se va face bine, iar tu vei gasi ceva de munca pe placul tau.
de incurajare si ne rugam pentru voi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
slippers76 spune:
Seara buna si de la noi si La multi ani. Sanatate multa bolnaviorilor si rabdare multa parintilor lor, ca stim si noi cum e
. Am intrat repede sa va aratam cum am a venit si la noi Mosul. Copiii au asteptat www.flickr.com/photos/16792873@N07/3144901771/in/photostream/" target="_blank">cuminti, si Mosul a venit intr-un final. Au spus fiecare poezia de rigoare, iar www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145731828/in/photostream/" target="_blank">Miruna a spus-o evident pe cea mai lunga si mai frumoasa
. www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145730530/in/photostream/" target="_blank">Vlad a fost destul de circumspect cu bietul batranel, drept pentru care n-a vrut sub nici o forma sa se www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145729398/in/photostream/" target="_blank">urce in bratele lui, a stat doat in brate la tati. Dar cadoul tot l-a primit...Au mai facut o www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145727748/in/photostream/" target="_blank">pozacu Moshul, asa, de amintire, apoi vazuti cu sacii in carutza, www.flickr.com/photos/16792873@N07/3144894727/in/photostream/" target="_blank">copiii si-au vazut fiecare de cadoul lui. A fost randul www.flickr.com/photos/16792873@N07/3144892061/in/photostream/" target="_blank">mamicilor sa-si primeasca darurile, apoi a taticilor, dar www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145724830/in/photostream/" target="_blank">astia n-au incaput toti odata in bratele mosului
. Apoi am petrecut pana ne-a luat oboseala, dar intorsi acasa am constatat ca pardalnicul de Mosh a lasat cadouri si sub bradul nostru, drept pentru care Miruna n-a mai avut rabdare, si a montat cu tati www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145722270/in/photostream/" target="_blank">cadoul, pana pe la vreo doua noaptea. Dimineata s-a trezit si www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145720782/in/photostream/" target="_blank"> Praslea sa-si ia www.flickr.com/photos/16792873@N07/3144887789/in/photostream/" target="_blank">cadourile in primire, dar evident ca cel al Mirunei a fost mai www.flickr.com/photos/16792873@N07/3144886199/in/photostream/" target="_blank">interesant, si mai mare
.
Si de atunci o tinem intr-o petrecere si vizite, de nu ne mai vedem capul de oboseala (eu cel putin), dar copiii par sa se simta in elementul lor si asta e cel mai important.
Sa aveti in continuare sarbatori fericite si linisitite, cu sanatate in primul rand.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Yaia azi la pranz am reusit si eu un somn de 2 ore...ma gandeam la tine |
Eu sper totusi ca te-ai gandit la mine asa, o secunda, maxim doua si restul timpului ai dormit!
Trebuie sa ma laud si sa spun ca, desi pe 23 seara am muncit pana tarziu in noapte si pe 24 am fost furnicuta la curatenie, in restul zilelor de vacanta, numai pe 27 am ratat somnul de pranz. In rest, am dormit in fiecare zi cel putin 1,5 ore. Sper la acelasi lucru si in vacanta de anul nou, adica de pe 1 pana pe 6 inclusiv. Acum deja sunt la birou, va 'muncesc' din greu.
Multumim de compliment!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, inca 4 luni de zapada? Oooo, eu vreau vara, piscina si soare. Cumatra, ce scrii nebunii din astea pe forum, nu mai esti citita? |
Pai crezi ca eu nu vreau vara? Vreau si eu! Dar asta este, ne descurcam cu ce avem.
Poate a scris tocmai pt. ca este citita!
Drum bun, Rox. Sa fie copii sanatosi si tu sa te simti minunat in vacanta de schi! Sau de shopping...de ce o fi. Si de data asta sa nu ratezi strudelul lor cu branza: e o nebunie!
===============
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Gataa, pus poze in albumul de Craciun . |
Ce dulce e Bubu cu masina cea noua! Si cand descopera amandoi volanul par tare concentrati. Iar Alex balerina...foarte eleganta. Am vazut zilele astea la tv o fetita balerina, dar nu era nici pe departe löa fel de eleganta si dulce cum a fost Alex la serbarea de la balet.
===============
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui balaceanu_l Avem si noi din nou probleme cu Alex,cu alergiile, si nu mai avem lapte la tzatzica,iar se roseste din cauza la produsele de lactate (danonino,lapte degresat),sunt in pragul disperarii ![]() ...Am avut un serviciu si mi-am dat demisia din cauza ca trebuie sa plec cu ea la Cluj la medici,Sper sa rezolv ceva.Rugati-va pentru noi O sa vb mai des ca la Sunt mai connectata la net. |
Tare rau imi pare sa aud de probleme! Multa sanatate! Are alergie la lactoza? Vezi ca aici gasesc chiar lapte normal fara lactoza, poate gasiti si in tara asa ceva si-i faci tu in casa iaurt si branza de casa din laptele fara lactoza.
Va tinem pumnii sa iasa totul bine la analize la Cluj! (Deduc faptul ca v-ati intors in tara...definitiv?)
===============
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Si noi vrem bb2 urgeeeeent, tot din considerentul asta, ca sa se joace impreuna, insa vad ca se lasa asteptat. |
Spor la 'lucru'! Si sa vina noul an la voi cu bebe2!
Auzi, dar sper ca lucrati la el si nu doar va rugati!
(ca in bancul cu Itzic si loto: Itzic se ruga zilnic la Dumnezeu sa castige la loto si nu a castigat. Moare, ajunge in Rai si il intreaba pe Dumnezeu: Doamne, m-am rugat la tine zilnic sa ma ajuti sa castig la loto si totusi, nu am castiga niciodata.
Dumnezeu: Pai bine, mai Itzic, de cate ori nu te-am rugat si eu pe tine sa joci macar o data la loto!)
===============
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Seara buna si de la noi si La multi ani. Sanatate multa bolnaviorilor si rabdare multa parintilor lor, ca stim si noi cum e . Am intrat repede sa va aratam cum am a venit si la noi Mosul. Copiii au asteptat www.flickr.com/photos/16792873@N07/3144901771/in/photostream/" target="_blank">cuminti, si Mosul a venit intr-un final. Au spus fiecare poezia de rigoare, iar www.flickr.com/photos/16792873@N07/3145731828/in/photostream/" target="_blank">Miruna a spus-o evident pe cea mai lunga si mai frumoasaSi de atunci o tinem intr-o petrecere si vizite, de nu ne mai vedem capul de oboseala (eu cel putin), dar copiii par sa se simta in elementul lor si asta e cel mai important. Sa aveti in continuare sarbatori fericite si linisitite, cu sanatate in primul rand. |
Ana, azi dimineata, in linistea cauzata de faptul ca piticul meu nu merge la gradinita si e acasa cu tati lui, ma gandeam daca sunteti mai bine, ca va luptati si voi cu un monstru de virus ultima data (parca virus era, nu?). Din poze vad ca l-ati alungat, cel putin asa pare, ca Vladut arata adorabil in pijamaua cu ursuleti, iar Miruna cretulina era cocotata sus in poala Mosului! Tu arati tare bine, slabuta si delicata si eleganta ca intotdeauna, desi se vede ca erai putin obosita. Dar vorba ta, bine ca sunt picii fericiti. Incearca sa prinzi macar in una dintre zile un puiut de somn la pranz, cu puii tai, desi ma gandesc eu ca trebuie sa fie tare dificil, daca au ore de somn diferite. Dar poate, totusi, iese sotul tau la o plimbare cu ei doi si prinzi macar o jumatate de ora de somn...bun si ala, daca e.
Si imi dau seama ca au fost cuminti si picii tai, ca mai toti de aici, ca a venit Mosul si la ei incarcat cu de toate...auzi, dar la mamici le-a adus Mosu'...un Mos?
===============
Poze
carpatina spune:
Buna.. asa, din fuga...
Evident ca n-am avut vreme sa citesc.. imi lipses informatiile din ultimele 10 capitole.. Sper ca toata lumea e bine..
Am intrat sa va urez tuuror sa aveti parte de sanatate.. si sa dea Domnul sa ne bucuram in fiecare zi..
La multi ani celor ce s-au aniversat si pe care nu i-am urat!
Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!
Va imbratisesz cu drag si dor! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)