Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sanatate multa bolnaviorilor, ca asa rau mi se pare cu copii bolnavi de sarbatoriMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

La Multi Ani!!! Multa sanatate celor bolnaviori...
Avem si noi din nou probleme cu Alex,cu alergiile, si nu mai avem lapte la tzatzica,iar se roseste din cauza la produsele de lactate (danonino,lapte degresat),sunt in pragul disperarii...
Am avut un serviciu si mi-am dat demisia din cauza ca trebuie sa plec cu ea la Cluj la medici,Sper sa rezolv ceva.Rugati-va pentru noi
O sa vb mai des ca la Sunt mai connectata la net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, . Da, era fetita. Nici ai mei nu se joaca mereu, dar daca nu au de ales in ultima vreme se mai giugiulesc. Alex nu se plictiseste insa de el, ii place sa il care in brate, il darama, il smotoceste cum poate. La inceput Bubu protesta, acum abia asteapta.

Sabina, imi pare tare rau ca patimiti asa. Sigur ai ghicit musafirul, dar nu cumva am apucat sa iti spun eu?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Myral, povestisem eu pe forum ca am patiti-o chiar cu mama de Mos Niculae, eu zisesem ca sunt de la Mos si mama ca sunt de la ea. Dar de acum am decis sa spunem ca sunt de la bunici si cu asta basta, Mosul e unul si ala aduce sub brad.

Loredana, imi pare rau ca aveti asa probleme. Trebuie sa gasiti o solutie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Pai atunci musafirul ar putea fi un frumos trandafirasPai asa si noi cu mosul dar mi se pare ca soacra mea le strica toata bucuria asteptarii mosului dandu le cadourile ei inainte, asa ca o sa hotaram noi cand sa vina mosul de la bunicaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Loredana, tinem pumnii sa rezolvati problema cu alergiileAcum ce mai vroiam sa zic... si Isabela se mai joaca cu Elisa dar nu asa cum speram eu mai ales ca e si in vacanta, se ocupa mai mult de jurnalele ei, de citit, deh, e mare si mai ales ca trece si prin diverse faze deja am inceput sa ma inteleg tot mai greu cu ea. Ca tot am mai avut timp am mai citit si pe la mamici de constanta si m-am regasit in unele mesaje, adica simt ca am enorm de mult calm si rabdare pt asta mica si tot mai putin pt cea mare Ma surprind in unele zile dragalind-o pe Elisa nonstop si pe cea mare numai certand-o (bine ca imi da si motive) Incerc sa ma abtin si sa ma corectez, seara imi fac timp si pt Isabela de vorbit si dragalit dar tot ma simt aiurea... of si ma gandesc si la al treileaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

La noi au inceput sa se scuture brazii (ca ne-au trebuit doi naturali adica unu si la Isabela in camera) si Elisa nu face decat sa-i scuture toata ziua ca a observat cum cad acele, n-ar fi asa problema ca nu trage tare dar cam vrea sa le si guste asa ca adunam toti ace de brad toata ziuaSi e innebunita dupa instalatia cu luminite cred ca o sa ramana si dupa sarbatoriMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Myral, nu stiu daca te consoleaza, dar si eu am mai putina rabdare cu Alex. Si o cert mereu, ma astept sa inteleaga si sa asculte, desi e si ea tot copil. Si tot asa sper ca e o faza si spre 5 ani se mai linisteste, ca ma stoarce de energie si rabdare, dar nu intrevad multe sperante. Macar la tine Isabela isi face de lucru singura, chiar daca nu se joaca cu Elisa. Alex ma vrea tot pe mine, solicita chiar mai multa atentie decat Bubu si e tare greu. Nu imi venea sa cred ieri cand am vazut ca sta si se joaca singura la ea in camera. Si sa stii ca ai ghicit musafirul buclucas.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cam atat de la noi. Nu mi-am facut inca bagajul si cica plecam peste cateva ore. Asa ca va pupacesc, sa ne revedem cu bine si sa auzim numai de bine si copii sanatosi. Petrecere frumoasa tuturor si urari de bine pentru noul an. Eu il astept cu mari sperante, sper sa imi aduca linistea si bucuria care mi-au lipsit tare mult in cea de-a doua parte a lui 2008. Mereu am crezut ca anii impari imi aduc noroc, sper ca 2009 sa nu s dezminta. Aveti grija de voi!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Rox, spor la impachetat si drum bun. Plecati cu masina? Ma bucur ca te-ai inarmat cu speranta unui 2009 reusit. Sper sa nu te dezamageasca si chiar sa depaseasca asteptarile. Sper ca nu ne lasi cu ghicitoarea nerezolvata. Eu tot Ioana zic (,) ca e, si m-ar bucura enorm sa stiu ca te-ai intalnit cu dna C.

Myral, deci deja sunteti hotarati cu bb3. Si noi vrem bb2 urgeeeeent, tot din considerentul asta, ca sa se joace impreuna, insa vad ca se lasa asteptat.

Sanatate puiutilor bolnaviori. Si noi ne luptam de vreo saptamana cu muci si ceva tuse.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput