Uter hipercontractil (3)
Raspunsuri - Pagina 4

Maya25 spune:
Eumada, eu de la 4 sapt si ceva stau in pat la orizontala! Si asa am dus f greu sarcina, si asa am avut sangerari, apoi contractii incepand cu sapt 17. Eu zic sa nu mai stai in fund la calculator, daca poti sa-l pui cumva pe o masuta langa pat si neaparat sa stai culcata la orizontala. Repaosul total face foarte mult. La orizontala!
Tin pumnii sa treceti cu bine peste incercarea asta. Banuiesc ca ai tratament serios de sustinere a sarcinii, nu?
Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

eumada spune:
Da Maya am tratament 6 duphaston 6 no spa6 pe zi scobutil injectabil
e rau ca hematomul ala sangereaza odata pe saptamana ca azi dimineata de m-a omorat de spaima.La spital dupa 4 ore mi-a vazut niste artefacte si mi-a trantit doctorita mea ca s-a marit.La noi in bacau oricum sistemul sanitar si medicii sunt la pamant.
Eu merg la doi doctori ca sa fiu sigura.una e mai putin buna dar se pricepe totusi si e mai usor de gasit iar una e buna dar vine de la la iasi,.Am mers si la cealalta care are 4 D,care m-a studiat timp de trei sferturi de ora m-a pus sa-mi golesc vezica si apoi a zis ca hematomul e doar de 6 mm se rezoarbe si voi avea dureri si contractii si sangerari dar nu e pericol foarte mare,iar noi facem tumbe si giumbuslucuri cat nu suntem adormit de la tratamentu` lu`mami....

eumada spune:
MAYA25 as avea o rugaminte.am vazut ca locuiesti in ungaria.Poate pe acolo gasesti progesteron retard injectabil.Ce mi-ar trebui mie adica GRAVIBINON, nu se mai gaseste in tara.
iti multumesc anticipat

Maya25 spune:
Eumada, vad ca ai tratament serios de sustinere! sa se resoarba hematomul asa cum a zis doctorita si sa fiti bine si tu si bebe. Cred ca te sperii cand sangerezi, ce ma speriam si eu! De fiecare data credeam: acum e gata, acum se duce bebe
Oh, prin cate emotii si stress am trecut sarcina asta. Sarcina trecuta am avut probleme cu placenta (a fost praevia) si bebe a murit la 2 zile de la nastere... Vai si amar.
Nici acum situatia nu e roz, sunt internata de mai bine de 2 luni si aici raman pana nasc. Sper ca macar la tine sa se rezolve problema cu hematomul si apoi sa ai o sarcina usoara.
Maya 33+

eumada spune:
Multumesc.Crezi ca ma poti ajuta sau stii pe cineva care m-ar putea ajuta?
Sa vezi ca papusa ta o sa fie mare si frumoasa,si sanatoasa.
ai trecut de ce e mai greu.Stiu ca dupa 33-35 saptamani daca plamanii sunt dezvoltati,copilul traieste.Am o prietena care a nascut la 7luni si o saptamana.s-a chinuit putin dar papusa e adorabila si vorbareatza.

Maya25 spune:
Eumada, scuze, n-am mai deschis subiectul. Din pacate nu stiu cum sa te ajut cu progesteronul, eu sunt "legata" de pat in spital. Si eu am cautat gravibinon cand era sarcina mai mica si nu am gasit nici macar inlocuitor in Ungaria (au venit parintii mei si au luat mai multe farmacii la rand). Pana la urma am gasit in Germania Pr'ogesteon depot" dar nu se elibereaza decat cu reteta. Se gaseste si in Grecia dar la fel numai cu reteta. Cineva m-a ajutat si a rugat un medic neamt sa faca o reteta fictiva pe sotia lui, asa a putut sa-mi cumpere si sa-mi trimita fiolele. Au costat 8 euro o fiola. E fff complicat de gasit... Daca ai avea rude sau cunostinte afara, mai departe decat Ungaria...
Maya 33+

eumada spune:
Am o prietena care e asistenta in ITALIA la un spital.
O sa incerc sa ma ajute ea cumva.Am si parintii unei verisoare...
copilul e bine?
pe ce forum esti de obicei?

Maya25 spune:
Sper sa se gaseasca si in Italia, asa ar trebui, si daca prietena ta e asistenta, e super, va putea face rost si de reteta. Ma bucur ca ai gasit relatia afara care sa te poata ajuta.
Sunt pe DC cand sunt pe forum doar ca mai mult scriu la mamici de martie-aprilie, dar si la alte subiecte. De obicei verificam si acest subiect dar cum o perioada buna am vazut ca eram tot singura, am mai rarit vizitele. Promit ca intru mai des pe subiect, acum ca am cu cine vorbi.
Fetita mea e azi cam lenesa, am rugat asistenta sa vina cu un aparat sa-i masoare bataile inimii sa vedem daca e ok si e doar somnoroasa. De dimineata trage chiulul si ma cam ingrijoreaza. Sper ca totusi sa nu fie decat o zi din aia in care e mai adormita si de maine sa revina la normal.
Tu cum esti?
Maya 33+

eumada spune:
Daca iei si calmante sigur ca doarme.Al meu de la no spa si altele doarme frumos.ieri am dat din manute si am facut tumbe....
dar ai sa vezi ca e doar lenesa.ca si noi.nu ai cate o zi in care ai sta numai in pat?