Uter hipercontractil (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Andreeeea ma bucur pt tine ca la tine inca au efect no spa si uneori gynipral. Situatia nu e chiar asa de grava atunci.
Daca asa simti ca nu-ti face bine laptopul, lasa-l in pace atunci. Bine ca poti face altceva. Si eu mai tricotez dar nu pot prea mult intr-o zi (doar cateva randuri) pt ca de la statul pe spate ma iau contractiile... Asa ca nu-mi ramane decat sa stau cat mai mult culcata pe stanga, putin pe dreapta dar nu mult pt ca riposteaza bebe care e in pozitie pelviana si are capsorul in partea mea dreapta.
La fel iti doresc si eu ca timpul sa zboare, sa ne ducem sarcinile la termen si sa ne tinem copilasii sanatosi in brate.

Maya 31+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna Maya, buna fetelor,
Am citit tot ce ati scris pana acum si maine o sa intru si eu in discutie. Acum sotul meu are nevoie de laptop.
Eu nu stau culcata cand scriu la laptop , ci ca pe un pat de spital ...usor ridicata ( un unghi de 145 grade). Si recunosc ca ale mele contractii nu sunt chiar atat de cumplite sau de dese. Mie mi se pare ca bebe e f agitat de fiecare data cand iau gynipral.
Oricum e foarte puternic si jucaus, uneori ma face sa si rad cat de nebunatic este si pleca cu burta cu tot la plimbare. Credeti ca fuge in burta mea?
Va pup si ne auzi maine.

Gigelica +29

Mergi la inceput

Buna Gigelica20. Bine ai venit printre noi desi mai bine era sa nu fie cazul. Las' ca ne incurajam una pe alta si ajungem noi cu bine pana la termen.
Si eu sunt in spital dar in mare parte din timp scriu culcata. Nu-i usor, ma doare mana (nu pot scrie decat cu una odata, normal) dar e bine ca am companie.

Maya 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor,
Maya, daca vrei, putem vorbi pe messul de yahoo. Eu stau foarte mult acolo on line ...si asa poate ti-as tine de urat. Nu stiu cum sa procedez sa iti spun id-ul doar tie.

Gigelica +29

Mergi la inceput

Gigelica20, scuze de absenta, am avut niste zile mai grele, cu contractii puternice, am trecut din nou la perfuzii, acum sunt iar pe medicamente, sa vedem ca mai rezist pana la urmatoarea perfuzie.
Vineri m-au controlat si pe masa, din fericire colul era inca inchis si sper sa mai ramana asa vreo 5 saptamani macar! Am fost la monitorizare si contractiile se apropiau ca intensitate de contractiile de nastere! Dupa perfuzie totul s-a linistit dar zi am avut iar destule contractii. Deocamdata nu au fost regulate ci sporadice, desi dureroase, si atunci nu te baga in seama.
Cu id-ul de mess nu stiu cum trebuie facut pt ca nici eu nu vreau sa-l fac public pe forum...
Tu cum te simti?

Maya 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, dar activati-va pm si faceti acolo schimb de adrese de mess. sau pe email.

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

salut.SUNT SI EU cu amenintare de avort.hematom decidual si decolare de 13mm.asta acum 10 zile.
in prezent este in cicatrizare,bebe e bine dar stau in medical si mai mult daca stau mai mult de 3 ore in fund la calculator ma doare burta.Voi probabil stiti prin ce trec.Si cata durere si plans.E bine sa gasesti pe cineva care te intelege.

mada 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Maya, iti tin pumnii sa mai stea bebe macar 5 sapt. Stiu prin ce dureri crancene treci. Le-am simtit si eu pe pielea mea....de aia mi s-a si parut usoara nasterea. Dar crede-ma, ca uiti asa repede cand iti tii minunea in brate. Eu deja povestesc detasata d eacea perioada si imi surade ideea de a face bebe2, chiar daca voi trece iar prin dureri cumplite.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu am de cateva zile contractii la greu ! Dar la cate am avut sarcina trecuta......Iau oricum gynipral si sper sa treaca. maine facem 32 de saptamani.

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Maya, iti tin pumnii sa mai stea bebe macar 5 sapt. Stiu prin ce dureri crancene treci. Le-am simtit si eu pe pielea mea....de aia mi s-a si parut usoara nasterea. Dar crede-ma, ca uiti asa repede cand iti tii minunea in brate. Eu deja povestesc detasata d eacea perioada si imi surade ideea de a face bebe2, chiar daca voi trece iar prin dureri cumplite.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Multumesc din suflet Corina ca mi-ai scris! Face tare bine la psihic sa te incurajeze cineva care a trecut deja prin experienta asta. Si a avut si happy end pt ca ai ajuns cu bine la termen. Ce mult mi se mai pare sa rezist inca 5 sapt! Oare am sa reusesc? Tare as vrea.
Eu acuma zic ca nu mai fac altul, ma bucur pt tine ca ai reusit sa uiti asa repede durerile si chinul si ai puterea sa te gandesti la inca un .

Maya 32+

Mergi la inceput