Uter hipercontractil (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Eumada, eu din iulie stau numai in pat ca sa pot pastra sarcina. Si asa era sa o pierd de multe ori...
A venit asistenta cu aparatul, a venit si medicul, inimioara ii bate ok, era doar mai adormita azi. In alte zile insa, cu tot cu medicamente, sa vezi ce tumbe face!
Multumesc pt raspuns si pt incurajari.
Inseamna ca ieri ati fost la eco daca ati facut tumbe, nu? Cum mai sunteti? E ok?

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ne e greatza dar sa speram ca d-zeu e mare si ne ajuta sa fim sanatosi .
Deocamdata e bine multumesc celui de sus.

fetitza ta ec face?

mada 11

Mergi la inceput

Desi suna ciudat, daca ti-e greata e f bine. Inseamna ca sarcina e in evolutie. Desi stiu ce inseamna greturile... Ooohhh! Si ma tineau cam pana in sapt 18!
Fetita mea se mai joaca, mai doarme, se mai impinge, multumesc de intrebare. Uterul imi mai face cateodata "figuri" cand se contracta dar iau tratament si sper sa o "intind" cat mai mult, ideal ar fi pana la 37 de saptamani.

Maya 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eumada, parca tu cautai progesteron injectabil, nu? Daca da, uite a pus aici o fata un anunt, ia legatura cu ea :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132775&whichpage=9

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna fetelor nu sunteti singure, dar noi am fost in spital.
De data asta a fost rau ca nu mi-a trebuit nici laptop.
Mersi Maya pt denumirela medicament pt maturizare, nu a mai fost nevoie ca de cum am ajuns la spital mi-a si dat o doza, urmeaza sa o luam pe a doua.
La mine nu se poate fara diazepam, am incercat,No spa nu mai pot lua ca imi deschide colul, gynipral nu mai suprt pstile deci trebuie perfuzabil si sa vedeti aventura pana am facut rost de el ca in spital bineinteles ca nu este. Am slabit deci si perfuzii de hidratare, inca mai vomit, col scurtat, bebe cand in pelviana , cand in craniana, sunt moarta de oboseala, nu pot sa dorm mai mult de 2 ore pe noapte, urainari deses, contractii nu mai zic, cred ca nici nu stiu cand o sa mi se declanseze travalil.NU am voie sa stau in find, picioare ci numai orizonntala.nici dus...si am uitat facut si tratament cu augumetin injectabil pt streptococ B.
Cam atetea, dar nu e nimic, nu am mai rezistat in spital, m-am cerut acasa, de fapt stau la mama, ca e mai apropae de spital, dar nu mai rezitam psihic, in plus am un medic de exceptie care ma monitorizeaza zilnic.
am zile in care sunt depresiva si zile in care debordez de optimism
vb ta Maya sa mai treca 5 saptamani si nu o sa mai imi fie asa frica.
capu sus, pupici si Domne ajuta.

33+

Mergi la inceput

Off Joanna, nasol rau de tot cu contractiile! Si eu iau in contiuare diazepam plus alte medicamente de aici. De cateva zile mi-au redus unele dintre ele pt ca cica ar fi avansat sarcina si acum in caz de contractii trecem pe perfuzii. Aici nu dau direct perfuzii cu gynipral, incep cu MgSO4, gynipralul e ultima solutie. Si sa stii ca are efecte miraculoase, cel putin pana acuma. Bine, probabil ca nu numai el ci combinat cu cocteilul de pastile.
Dar am avut noroc: in Ro, dupa o sapt de perfuzii cu gynipral plus 3 pastile de gynipral pe zi eram in culmea contractiilor. Nu stiu ce sa cred, poate nu mi-au dat doza suficienta in perfuzie? Si aveam doar 24 de sapt cand nu am mai rezistat si la 1 noaptea am venit in Ungaria unde imediat mi-au dat de leac de m-am relaxat cum nu o facusem de mult timp.
Pana acum am tinut-o cu pastile, doar de trei ori am primit perfuzii, una la internare si doua acum mai recent. Probabil pe cum inainteaza sarcina voi mai avea nevoie de perfuzii, din pacate, dar pana acum am scapat relativ ieftin.
Nici eu nu prea am voie la dus, ma doare burta rau daca stau in picioare dar ma spala familia cu buretele in pat si cate un pic eu cand merg la baie. Asta e, rusine-nerusine, n-am incotro daca vreau sa mai tin pe bebe la caldura.
Azi schimbam semnatura, intram in 34+, noi avem aceeasi data la UM si probabil aceeasi DPN. Mai un pic.
E bine ca te-a lasat acasa, eu sunt tot in spital si nu mai plec pana dupa nastere.

Maya 33+

Mergi la inceput

Buna MAYA

Ce face bebe-ul tau?
Am gasit progesteron injectabil italian,la o tipa tare draguta.deja am inceput tratamentul,e bine dar doare infiorator.nici nu pot sta pe pat,pe scaun....

tu poate poti sa-mi dai o ideee de ce ma doare burta.nu e durerea aia de contractie care peresupune amenintarea de avort
e o durere ca o febra musculara asa circular in jurul burtii care s-a format ,stii locul unde in mod normal sunt muschii patratele....

Si am senzatia ca ma trage in jos.Doctorita a zis ca de la amenintare dar eu stiu ca e o durere diferita

nu am infectie urinara,nu am probleme cu rinichii,nu am probleme cu digestia nu am nici o boala.

mada 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna Maya, EumedA NUMAI NOI MAI BANTUIM PE AICI?Noi azi am intrat in 34 saptamani, Doamne ajuta la mai multe.Maya bine ca ai avut posibilitatea sa mergi in alta parte, la mine era riscul mare ca si eu as fi plecat.Gynipralul il iau de la 26 saptamani, astia nu stiu altceva, si imi face rau, imi accelereaza pulsul, greturi etc.
Acuma sper ca o sa fie bine.Am citit si eu de ceva pe baza de magneziu da la noi...in fine.Am venit acasa la rugamintea mea ca o luam razna in spital, nu sunt conditiile din UNGARIA aici.
Eumeda incearca sa stai linistita , fara efort, sa fii optimista si sa te rogi la Doamne Doamne.
Totul e in mana lui.

34+

Mergi la inceput

Fetelor sunteti bine?
Nici un semn nimic,nimic?
Ce fac bebeii cei mari si frumosi?

pe mine parca ma trage burtica in fata cand stau in picioare.
Ma dor si oasele...la maini....
Sunt tare ametita.La propriu.Bine aici ploua si eu sunt meteosensibila sau de la antispastice si progesteron?

mada 12

Mergi la inceput

Eumada, injectia cu progesteron doare rau, intr-adevar. E uleioasa, cel putin tipul care l-am luat eu era. Si trebuia facuta f incet.
Cu durerea de burtica, e cam ciudata dupa cum o descrii. Eu stiu ca la amenintare doare uterul, in nici intr-un caz muschii abdominali. Iar incheieturile de la maini... M-ai incuiat. Daca ziceai ca te dor oasele bazinului stiam sa-ti spun ca-i normal dar mainile... Sa nu fie un puseu de reumatism, Doamne fereste! Dar nu vreau sa vorbesc prostii. Incearca sa te pazesti de frig, ia manusi, nu stiu ce altceva sa te sfatuiesc. La progesteron ai vreun prospect in care sa scrie ceva efecte adverse ca si cele descrise de tine? La al meu nu erau descrise altfel de efecte, doar eventuale dureri de sani, greturi, posibila ingrasare, in nici un caz dureri articulare. Iar de la antispastice la fel...

Maya 34+

Mergi la inceput