Cireasa de pe tort

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Maine e reluarea,la 16 30 ora Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

ati vazut emisiunea in care era Rose Marie?La supermarket a luat o caserola de ficatei de pui si a zis"Astia sunt de pui....Eu voiam de pasare."

mami de andrei 08 MAI 2008
http://shoarece.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Daaaaaa........tare de tot !!!!
Gospodina adevarata......

Ella , mami de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Doar ce am vazut reluarea ,finala saptamanii,la Daminescu.Foarte multa mancare,pacat ca nu au filmat mai mult pregatirea,erau chestii interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Eu am inceput sa urmaresc emisiunea de cand am citit pe aici ca e foarte interesanta.
Aseara am vazut emisiunea cu Jean Paler, Isdraela un frances si Ovidiu....nu mai stiu cum il cheama. Acesta din urma a si ,,gatit,,

Chiar nu-mi inchipuiam un barbat chiar asa de nepriceput in bucatarie. Nu i-a iesit nimic, nimic nimic. Chiar ca cireasa pe tort a infundat si buda cu ulei si mancare arsa.

Totusi am retinut ceva - supa de ceapa. As incerca si eu sa fac. Sunt curioasa de gustul ei

Aspet in seara asta sa vad cum gateste Jean Paler.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Tocmai emisiunea de aseara am ratat-o!Cand o fi reluarea?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

A fost foarte haioasa emisiunea de aseara. Tipul asta nu se pricepea la nimic. A stricat tot, intr-un final i-a dus pe musafiri la restaurant.
Dar a incercat. La cumparaturi a momit cu bere un angajat al magazinului sa-i caute produsele pe care le vroia. La gatit pe ce punea mana strica. Cel mai amuzant era ca dupa ce facea cate o boacana isi zicea <<tot secretul in bucatarie e sa fii calm<< si dupa el prapadul.

Bucatarul ala care comenteaza se lua cu mainile de cap la orice miscare a candidatului Ovidiu.
Interesant a fost ca si la restaurant bucatarul a avut ceva de spus negativ desi servirea a fost ireprosabila si meniul ales foarte fin. Mentionez ca patronul restaurantului era un fost concurent al emisiubnii cireasa de pe tort

Buna emisiune. Imi place mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Am fost joi la coafor, m-au lasat toti balta cu bigudiurile-n cap, plecasera in alta camera ca-ncepuse Cireasa de pe tort. Erau si doi barbati, iesise o barfa acolo si-o distractie... m-as fi dus si eu, dar era in reluare, o vazusem deja, asa ca stateam acolo, ma prefaceam ca nu m-am enervat. Zic: daca ma iau de ele, nu ma mai fac misto dup'aia
Cred ca deja e un fel de Dallas emisiunea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Abia astept sa vad ce gateste Israela!!!

Emisiunile se dau in reluare de luni, parca pe la 3-4 uite ca nu mai stiu...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Uite ca a trecut si emisiunea unde a gatit Jean Paler. Super bine a gatit si a intretinut cu mult umor atmosfera.
As vrea sa castige el.

Mergi la inceput