Cireasa de pe tort
Raspunsuri - Pagina 3
moruna spune:
ati vazut emisiunea in care era Rose Marie?La supermarket a luat o caserola de ficatei de pui si a zis"Astia sunt de pui....Eu voiam de pasare."
mami de andrei 08 MAI 2008
http://shoarece.blogspot.com/
jenn spune:
Doar ce am vazut reluarea ,finala saptamanii,la Daminescu.Foarte multa mancare,pacat ca nu au filmat mai mult pregatirea,erau chestii interesante.
anuscha2009 spune:
Eu am inceput sa urmaresc emisiunea de cand am citit pe aici ca e foarte interesanta.
Aseara am vazut emisiunea cu Jean Paler, Isdraela un frances si Ovidiu....nu mai stiu cum il cheama. Acesta din urma a si ,,gatit,,
Chiar nu-mi inchipuiam un barbat chiar asa de nepriceput in bucatarie. Nu i-a iesit nimic, nimic nimic. Chiar ca cireasa pe tort a infundat si buda cu ulei si mancare arsa.
Totusi am retinut ceva - supa de ceapa. As incerca si eu sa fac. Sunt curioasa de gustul ei
Aspet in seara asta sa vad cum gateste Jean Paler.
valentinag spune:
Tocmai emisiunea de aseara am ratat-o!Cand o fi reluarea?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anuscha2009 spune:
A fost foarte haioasa emisiunea de aseara. Tipul asta nu se pricepea la nimic. A stricat tot, intr-un final i-a dus pe musafiri la restaurant.
Dar a incercat. La cumparaturi a momit cu bere un angajat al magazinului sa-i caute produsele pe care le vroia. La gatit pe ce punea mana strica. Cel mai amuzant era ca dupa ce facea cate o boacana isi zicea <<tot secretul in bucatarie e sa fii calm<< si dupa el prapadul.
Bucatarul ala care comenteaza se lua cu mainile de cap la orice miscare a candidatului Ovidiu.
Interesant a fost ca si la restaurant bucatarul a avut ceva de spus negativ desi servirea a fost ireprosabila si meniul ales foarte fin. Mentionez ca patronul restaurantului era un fost concurent al emisiubnii cireasa de pe tort
Buna emisiune. Imi place mult.
martie spune:
Am fost joi la coafor, m-au lasat toti balta cu bigudiurile-n cap, plecasera in alta camera ca-ncepuse Cireasa de pe tort. Erau si doi barbati, iesise o barfa acolo si-o distractie... m-as fi dus si eu, dar era in reluare, o vazusem deja, asa ca stateam acolo, ma prefaceam ca nu m-am enervat. Zic: daca ma iau de ele, nu ma mai fac misto dup'aia
Cred ca deja e un fel de Dallas emisiunea asta.
rory76 spune:
Abia astept sa vad ce gateste Israela!!!
Emisiunile se dau in reluare de luni, parca pe la 3-4 uite ca nu mai stiu...
"sky is the limit!"
anuscha2009 spune:
Uite ca a trecut si emisiunea unde a gatit Jean Paler. Super bine a gatit si a intretinut cu mult umor atmosfera.
As vrea sa castige el.