Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Shasa , multumesc din suflet pt gandurile bune. Sa te auda DD si sa fie asa cum spui tu. Bine ar fi!
Pisik06 ma bucur pt tine ca acum esti bine. Ai scapat ieftin cu injectii de nospa si scobutil. Eu am facut perfuzii cu gynipral si apoi cu MgSO4, treaba era un pic mai grava. Acuma o duc cu pastile, habar n-am tot ce-mi dau astia dar o intind cat pot fara perfuzii. Insa la mine baiul e mult mai mare decat numai uterul hipercontractil pt ca am avut placenta praevia totala iar acum e partiala, adica acopera colul cu 7-8 mm. E situata pe peretele posterior al uterului. Pe mine scrie clar nastere prematura, sanse mici de supravietuire a copilului mai ales ca sarcina trecuta am avut tot placenta praevia, de data aceea era anterioara si marginala (adica cu mai putine riscuri) si copilul mi-a murit. Sunt la pamant, ma astept la ce-i mai rau. Stau in spital si execut tot ce mi se spune doar ca sa nu mi se reproseze ca din vina mea s-a intamplat nenorocirea
Hai ca iar incep sa intristez lumea cu necazurile mele. Bucurati-va de ce v-a dat DD, bucurati-va ca sunteti bine, profitati de aceasta perioada frumoasa, de faptul ca sunteti binecuvantate si ca o sa va tineti cu siguranta copiii sanatosi in brate.

Maya 28+ cu
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Maya25, chiar daca ne dau lacrimile citind ceea ce ti se intampla, continua sa ne spui, astfel te poti descarca iar noi te putem incuraja si sa fim alaturi de tine. De aceea suntem aici!
Pentru toate gravidutele, va doresc multa multa sanatate voua si copilasilor, sa duceti cu bine la bun sfarsit sarcina! BEBE SA SE NASCA, BEBE SA TRAIASCA! Bunul Dumnezeu sa fie cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Iuliya, multumesc pentru intelegere, simpatie si ajutorul oferit. Mie imi face bine macar sa ma descarc in schimb nu vreau nici sa va necajesc sau sa va sperii cu necazurile mele trecute si prezente.
Sa va dea DD tuturor sarcini usoare si fara nici o problema!

Maya 28+ cu
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor multumesc pentru urari.

Maya eu stiam ca riscurile sunt mai mari la placenta anterior inserata. Ca toate fetele cu placenta anetrior inserata au avut niste restrictii, in schimb mie, fiind posterioara, mi-a zis dr. "viata normala". Curaj, ca mult a fost, putin a ramas!

Petrecere frumoasa celor care mai petrec!

Monik 29+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mmm, si schimbam si semnatura!

Monica Elefantica 30+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Monnvas, mie imi spun ca e f grav, nu-mi dau drumul din spital pana la nastere, cum apare vreun doctor nou care vine in vizita la salon si-mi vede diagnosticul imi spune: esti constienta ca ai un diagnostic f grav? Sa nu misti din pat decat pana la baie si inapoi. Si asa si fac. Mi se spune, si eu stiu din experienta anterioara, ca oricand poate porni hemoragia, mai ales de acum ca am intrat in trim 3 si ca e bine sa fiu in spital sa poata interveni cat mai rapid.
Inca de cand stau la pat... Ca inainte de a sti de praevia aveam amenintare de avort cu sangerari si tot la pat am dus-o. Din 16 iulie stau la pat! M-am cam urat si ma uit cu jind la cele care pot umbla, la cele care duc o viata normala, eu nu mai stiu de mult ce e aceea.

Felicitari pt schimbarea semnaturii! AMR 10 saptamani!

Maya 28+ cu
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

maya - hai curaj! ce sunt 9 luni din viata noastra? o sa uiti de ele imediat dupa nashtere. nu e de glumit cu placenta mai ales ca ai contractzii. mama mea era sa moara la prima sarcina, pe vremea aia nu erau femeile atat de bine ingrijite si a ajuns saraca la spital cu hemogragie grava si tensiune de 6 cu ceva, nu pot sa zic decat ca a avut noroc si ea si sora-mea. eu zic sa vezi partea buna a lucrurilor, sa te bucuri ca esti pe maini bune si ca doctorii iau problema ta in serios si te ingrijesc ca atare.stai linishtita pentru ca efectiv nu are ce sa se intampla rau cu tine sau cu bb atata timp cat esti in spital. felicitari pentru curaj si rabdare o sa te rasplateasca puiul tau cu o viata de zambete, vorbe bune

alina.n - pai eu dupa morfofetla am fost la control la 3 saptamani dupa care am luat o pauza mai mare(aproape 5 sapt) datorita sarbatorilor.

27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua onomastica!

mihaela

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Monnvas La multi ani! Multa sanatate tie si bebitzului, sarcina usoara si o nastere usoara!

mihaela

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Sarbatori fericite si sarcina usoara va doresc si eu!

Sunt Maria, insarcinata in 27 saptamani, DPN 20 martie. In 22 decembrie mi s-a efectuat un cerclaj deoarece am orificiul extern al colului deschis. Acum sunt si eu consternata la pat, fara efort...e tare greu sa treci de la o viata activa la una pasiva. Eu as mai face cate ceva prin casa dar e sotul cu ochii pe mine ca pe butelie. Sper sa pot duce sarcina asta cat mai mult, daca trec de 32 saptamani ma pot declara multumita, stiu ca sansele de supravietuire ale copilului sunt mari la varsta asta.

Maya, multa rabdare si curaj, eu zic ca o sa fiti bine si tu si bebe. Nasa mea a avut o sarcina cam ca a ta, de la inceput a stat la pat, cu hemoragie, cerclaj, contractii, a nascut apoi la 28 saptamani si nimeni nu-i dadea fetitei nici o sansa. Acum Diana are 4 anisori si e sanatoasa tun. Ai incredere!

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput