Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
sirimie spune:
Am dat buzna peste voi
Asteptam si noi o fetita la sfirsitul lui aprilie. Nu stiu exact in ce saptamina sint, cred ca am intrat in saptamina 23. Eu mai am un baietel care face 4 ani peste 2 luni.
Felicitari pentru burtici si sa fie sarcini usoare de acum incolo! Si sa fie BB sanatosi.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
pisigri spune:
Nu, nu sint nici un fel de simptome ale colului inmuiat...cred.
Sincer, miine dimineata cred ca ma duc iar la dr sa vorbim, azi m-am zapacit si am omis sa spun lucruri carora eu nu le-am dat importanta, dar care privite din alt punct de vedere (ala panicat...) poate conteaza...
De ex, de la inceputul sarcinii am tot fost constipata, si mersul la baie era precedat de un fel de intepaturi scurte jos, imediat deasupra osului pubian; empiric, am zis ca poate kk preseaza cumva pe col, in portiunea unde traseele sint...paralele si apropiate; acum, daca ma gindesc, parca in ultimele zile intepaturile au fost mai frecvente, dar eu le-am pus pe seama supraincarcarii tubului digestiv cu bunatati de Craciun...
De asemeni de citeva zile ma doare spatele mai rau; e adevarat, durerea de spate cu care m-am procopsit dupa ce am stat ieri in picioare toata dimineata m-a lasat dupa repaosul de peste noapte, dar de asemeni azi-noapte m-am dus de mai multe ori la pipi decit de obicei, si stau sa ma intreb daca asta poate insemna ca (,) capul copilului a coborit in pelvis sau nu; isi dadea dr seama de asta la un tuseu vaginal si la palparea externa a abdomenului, fara sa faca echo?
Stiu ca sint un pic paranoica si ipohondra, dar...vine revelionul, nimeni nu are chef de pacienti in perioada asta...si mi-e teama sa nu fiu pasata dintr-o parte in alta daca Doamne fereste e sa se intimple ceva. Incerc sa fiu optimista si sa am incredere in Dumnezeu, ca pina la urma tot cum vrea El o sa fie...
Intrebare: duphastone e tot progesteron? E mai concentrat, sau de ce spui ca ai trecut pe duphastone?
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Florinela79, am retinut la un moment dat ca vei naste la Polizu, sper sa nu ma insel. Uite ce am gasit despre sectia de neonatologie, se pare ca este buna, din cate am citit eu. Eu as vrea sa prind o rezerva room-in, am sa incerc sa sun la numarul indicat. Cu Dr. nu am vorbit inca, mereu ma zapacesc la controale http://www.polizu.ro/pagina2.php?id_categorie=3&id_subcategorie=18&id_subcategorie1=12 |
Fetelor, sectia de neonatologie de la Polizu este CEA MAI BUNA din tara. Chiar daca restul spitalului arata jalnic, am inteles. Asa ca bebicii, cel putin , sunt pe maini bune. Medicii de acolo fac minuni si au aparatura ff buna.
Mami de fetita si de baietel 27+
Eseea spune:
Maya, ce pot sa mai spun? Medici incompetenti si sistem sanitar de rahat. Dar eu credeam ca la 34 de saptamani bebicii pot respira singuri...se pare ca nu e asa, offffffffff. Imi pare tare rau...
Uite un subiect, l-am cautat pentru tine, care poate te mai inspira, sa-ti treaca mai usor timpul in spital :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124468&SearchTerms=noiembrie
Dar tu vorbesti maghiara, probabil?! Ca altfel ma gandesc ca e si mai greu!! Spitalizarea cat te costa pe zi? Presupun ca f mult. :(
Mami de fetita si de baietel 27+
Timi07 spune:
Imi pare rau sa citesc ca sunt fete care au probleme cu sarcina...multa putere va doresc sa treceti cu bine peste toate si sa ajunceti sa va tineti bebeii sanatosi in brate ca pe urma uitati de tot greul
Maya cosmarul prin care ai trecut tu nici la dusmai nu il doresc, iti tin punii sa reusesti de data asta sa vii acasa cu bebele si sa ne pove cum creste si bebele si inima in tine.
Eu sunt la serviciu si e asa de pustiu pe aici de-mi vine sa-mi tai venele....de-abea astept sa merg acasa. Ce sa fac daca mi-am luat toate zilele de concediu in vara acum rabd. Eh na nu-i asa de tragic ca doar m-am rasfatat asta vara
Am facut curcan de Craciun ca asa se face aici si m-am saturat de el de nu-mi mai trebe 3 ani nici sa-l vad in poze.
Am reusit sa ma odihnesc un pic da-i dau caninii la fiic-mea asa ca e tot calare pe mine ca o maimutica plus ca a facut febra si tot scanceste noaptea...of sper ca bb2 sa nu sufere asa de mult din cauza dintilor ca Sophie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Timi07 spune:
Am uitat sa va intreb daca de la coloana poate sa doara fesa? Nu ma doare spatele dar la efort sau daca stau cu picioarele sub mine ori turceste ma doare fesa stanga (mai ales stanga) de imi vine sa urlu si banui ca-i de la coloana...vai ca ma ramolesc pe zi ce trece. Da lasa ca adun kile ca magnetul ace de gamalie
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
joanna27 spune:
citat din mesajul lui elilov3 joanna ce chestie telepatia asta chiar ma gandeam acumcateva clipe la tine ....e bb e un sef toata lmea e la picoarele lui...el dicteaza si noi executam....ziua doarme..noaptea avem spectacol cu arcuitul spatelui, datul din maini si picioare...deci suntem in fiecare noapte intr-un continu revelion ...zambitul si ganguritul la ore infernale gen 03.00 sau 04..si ceva....schimbat pampersi murdari in urma jelirii vanturilor..in cl e greu dar frumos rau de tot ...mai greu zu tzitzile mele nu am sfarc si de apreopae o luna si jumatate ma tot mulg si ii dau lui bb lapticul meu la biberon...am schimbat multe tipuri de pompa pana acuma ...nici o minune astept acuma electrica sa vedem ce minuni va face ca daca nu face mare lucru nush cat o sa mai suport sa ma mai muilg. numai vb de superba mastita cu care m-am procopsit, antibiotic, gheata foi de varza dragele mele va zic sa nu invatati copii cu biberoane sau sa nu ii puneti la san ecea mai mare prostie...eu ma chinui pt ca nu am sfrac sa fiti fericite ca aveti asa ceva in dotare....va zic sa le ziceti la asistente sa nu le dea papa cu biberonul ci cu lingurita sau paharul ca daca se invata cu bibernul mai greu apoi cu pusul la san.....vb noi atunci in perioada cu nasterile.... eliza mamica de inger Ionut Pavel si de bb Dimitrie Gabriel 12.11.2008 |
ma bucur ca sunteti bine, v-am vazut in poze , frumusei foc, sa va mananc nu alta.
de abia astept si eu aventurile pe care le traiesti, nedormit, etc
important e ca sunteti bine cu minunea voastra.
va pupam si sa te pregatesti de dat sfaturi.....
28 +
joanna27 spune:
citat din mesajul lui Maya25 Joanna27 . Sper ca esti mai bine acum dupa ce ai venit de la spital. Ma bucur pt tine ca esti optimista. Multumim ca te gandesti la noi cele cu probleme. Cu optimismul la mine e mai greu dupa ceea ce mi-a fost dat sa traiesc la primul copil dar uneori functioneaza ignoranta. Pur si simplu incerc sa ignor tot ce se intampla in jurul meu dar se mai trezeste cate un doctor destept sa-mi aduca aminte de gravitatea situatiei si sa ma aduca cu picioarele pe pamant. Si statul asta in pat de la jumatatea lui iulie ma omoara. Cateodata simt ca innebunesc. Tu cum mai suporti? cMaya 28+ cu http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
scumpa stiu ca nu e usor, din iulie stau si eu in pat.am facut depresie, am orbit cu un psiholog, dar si cu un preot.Si credinta ma ajuta mult.incearca ce stii tu ca da roadee la tine,nu toate suntem la fel. important e sa nu te dai batuta.
si apropo de medici.....daca era dupa ei de mult pierdeam sarcina, adica de la inceput.
fii tare si optimista, crede in tine si in copilul tau, lasa trecu in urma.
28 +
simina_kin spune:
Buna seara fetele!! Am revenit si eu dupa o mini vacanta la munte, cu zapada multa , saniute, ciolofane , lopeti. , gratare , remy pana tarziu in noapte....etc...ce mai viata!!!!!!!
MAYA..iti doresc sa duci sarcina pana la termen cu bine. Mult curaj si optimism.O sa fie bine , ai sa vezi. Aceleasi ganduri si pt JOANNA..
Poze
joanna27 spune:
citat din mesajul lui maria_rubi Am vorbit cu doi doctori, amandoi mi-au spus ca nu-i nimic anormal sa elimin dopul din moment ce colul era deschis si mi s-a facut cerclaj. Maine merg la control sa verifice daca e legat bine colul, pana atunci stau legata de pat, merg doar la baie si iau Extraveral cu Gynipral de 2 ori/zi. Nu am dureri, nu am contractii, doar ca asa tare misca bebe ca ma sperie uneori... Doamne, da sa nu nasc acum!!! Fi tare, nu o sa nasti acuma.sa ne tii la curent. toate suntem alaturi de tine. cu Mara 18.01.2007 |
28 +