*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)
Raspunsuri - Pagina 7
bettyR spune:
Multumesc fetelor de idei cu imbracatul, nu gasesc aici in oras pijamale intregi mai mari, sau gasesc de 2 ani, de 84cm si is cam fixe. O sa ii iau din Cluj in ianuarie. Cu pampersul e absolut imposibil, eu deja ii pun nr 5, 6 cred ca ar fi prea mare pentru ea, dar daca bea 300ml de lapte, plus 250 de apa inainte de culcare, clar ca explodeaza pampersul.Noroc ca ma trezesc sa merg la baie, dar uneori dorm ca lemnul de cand is gravida si nu ma trezesc numai pe la 6.
Vas, nu fii nervoasa ca nu are rost. Eu nu mai bag in seama, ma fac ca nu aud. Soacra-mea de la 7 luni imi zicea sa nu o las sa faca ce vrea ea, era pe birou la sot si se intindea la mouse. Si acum mai zice dar crede-ma ca habar nu am ce, ca, chiar ma fac ploua si nu aud. Macar a mea e obraznicuta, sa vezi ce arunca ieri cu o oala pe gresie si se distra de minune cum suna, am zis bine ca nu am vecini dedesupt si am lasat fata sa se bucure. Imi scoate hainele din dulapuri, le duce in masina de spalat, deschide dulapurile de la bucatarie si tranteste usile cat poate ea de tare, cartile din biblioteca ca ajunge la primul raft ...etc vorbeste si fuge incontinuu. Eu asa m-am invatat cu zgomotele si nu o mai bag in seama, nu ii zic numai cand e ceva periculos.
Edit: Ca mi-am amintit. Am fost in vizita la cumnata-mea si ne-au pus la masa, Andreea nu avea chef de stat. Cum a intrat nu am apucat sa o descalt si a fugit pe canapea si a inceput sa sara. Apoi saracii ii deseneau, se jucau cuc-bau, numai sa ne lase sa mancam, ii dadeau jucarii, ni le arunca pe masa in mancare, tragea de brad, de flori, de oglinda care era pusa pe perete, intr-un cuvant nu ne-a tihnit, s-au obosit si ei si vizita a durat o ora. Oricum ca asa se intampla oriunde.
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
CarlaV spune:
Betty, exact asa face si a mea si cu cratitele si cu rufele si cu tot ce mai apuca. Mai nou, se distreaza de minune escaladand scaunele si apoi mesele sau birourile si aruncand pe jos ce gaseste acolo. Eu stau cu ochii pe ea ca sa nu cada sau sa strice ceva important, in rest o las in pace, sunt curioasa ce parere ar avea rudele lui Vas despre asta .
Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
miniuta spune:
nu am mai scris de o luna dar pana saptamana viitoare nici nu o sa mai am timp sa scriu.
m-am amuzat de ce a scris vas, adica ii inteleg perfect nervii si ii doresc sa ii vina si ei apa la moara, si mai ales sa nu uite replicile taioase.
si am vrut sa scriu ceva legat de ce a zis ea: david plange la nasu-su, un om zgomotos, cu o voce foarte puternica. de cand e mic plange cand il aude...si acum de craciun cand am fost la nasi a avut tupeul sa-mi spuna ca ceva nu e in regula cu david, ca e prea sperios, si ca nu e normal sa planga asa...trebuia sa-i spun ca plange doar la el ca e urat . nu mai aveam mult si ii spuneam, daca insista...ca o tot dadea ca nu e normal, ca sa ma duc la doctor....
va pup si abia astept sa recuperez cu scrisul.
mamica lui david(21.05.2007)
madaiulia spune:
Vas nu te stresa degeaba, nu merita. As vrea sa vad reactia rudelor sotului cand o sa faca si copilul lor la fel.
Sa-ti zic ce a facut Andrei de Craciun. Am mers in vizita la bunicii mei si nici nu ajunsesem bine, inca despachetam, nimeni nu era cu ochii pe copil, s-a dus direct la dulapul in bucatarie si a rasturnat o punga cu gris si cand l-am observat cauta "oez pastie Aniei" (punga cu orez sa-l imprastie si pe ala). Ma intreb cum ar fi reactionat rudele sotului tau la o asa isprava.
Si cate nu mai face, il recunosc perfect in ce zic Carla si Betty. Rufele mereu fac ture intre dulapuri si masina de spalat, cu oalele a cam terminat, acum a trecut la imprastiat tot ce e prin casa. Si baia e atractie maxima in ultimele saptamani. Cum prinde usa deschisa e la peria de spalat wc, o imbiba bine in apa si apoi stropeste peste tot. Si dupa fuge satisfacut in bucatarie sa ia "matua, paiasu' matu" (matura si farasul sa mature). Hartia igienica sta mai mult in wc decat in suport, bidonelele cu cocolino prin toata casa (intr-o zi vorbeam cu cumnata pe messenger si a venit si el din baie cu bidonelele in mana, le-a infipt direct in webcam si a zis "odi, uite, cocoino", ne-am spart de ras amandoua). Si intr-o zi cand puneam la spalat repede in spatele meu a inceput sa arunce detergentul din punga jos. Apoi pana am ajuns sa iau matura si farasul sa strang a facut si operatiunea cu peria de wc peste, va dati seama ce a iesit acolo din detergent plus apa. Si de atunci de cate ori pun la spalat se infiinteaza in spatele meu si zice "asa-ma patii cocoino" (sa-l las sa imprastie detergentul). Dar e al meu si desi uneori imi mai vine sa-mi iau campii imi e tare drag de el. Si am observat ca daca eu ma infuri mai tare, el se distreaza mai bine, asa ca pana la urma sfarsesc si eu razand.
Am scris un roman deja, ma opresc.
Madi ce mai face Ana, mai are febra? Ati descoperit de la ce era?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lavini spune:
Neata, ce cautati fetelor pe pagina a doua?Bucatariti pt diseara??
Kay, ma bucur ca Soniuta e bine, va doresc ca 2009 sa fie un an excelent pt voi si va asteptam cat mai repede acasa!
De citit am citit tot, dar nu mai stiu ce anume, ca neuronii mei sunt varza rau.Stiu doar ca trebuie sa o felicit pe An@ pt nepotel, sa-ti traiasca bebe Andrei, uite ca m-am "inrudit" cu voi la ambele odisei
Vas, nu mai pune la suflet tot ceea ce zic unii si alttii, o sa le vina randul si crede-ma ca nu va fi asa cum isi inchipuie ei...
Noi suntem bolonaviori, am facut iar enterocolita, am avut febra, diaree, cate 10 scaune pe zi, ne luptam cu mancarea, medicamentele, ceaiul, etc...nu ne place nimic, biberonul e ciumat, nici nu pune gura pe el...Macar azi noapte nu a mai facut febra, am dormit si eu mai bine..Cand zicea toata lumea ca a facut si el falcute, a venit ghinionul asta...Sper sa trecem cu bine peste si sa nu intram in noul an asa...Azi il voi duce la mama pt 2 saptamani, nici la ora actuala nu mi-au reparat astia centrala si nu pot sa il tin in frig.Doar ca o sa-mi fie tare dor de el...
Fetele, daca nu apuc sa mai intru azi, va urez din suflet sa aveti un an nou asa cum va doriti, copilasi sanatosi inainte de toate si sa aveti casele pline de veselie!Iar pt viitoarele mamici nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.Va pup si ne auzim la anul!
Lavinia, 31+ si Andrei (11 iunie 2007)
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Madi ce mai face Ana, mai are febra? Ati descoperit de la ce era? Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Mada multumesc de intrebare. Ana nu a mai facut febra. I-am dat 2 zile nurofen. Nu am descoperit de la ce a facut, tind sa cred ca a avut ceva in gat. Pentru ca la 2 zile dupa ce a facut ea febra a inceput sa ne doara si pe mine si pe sotul meu putin in gat.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI si UN AN NOU mai bun, plin de realizari si bucurii!! Multa sanatate tuturor capsunicilor si parintilor lor!
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lavini spune:
Madi, bine ca Ana si revenit si nu mai are nimic.Din fericire si noi suntem pe drumul cel bun, nu am schimbat nici un pampers azi, asa ca trag sperante ca va fi bine.Sanatate multa mandrei si voua la fel!
Lavinia, 33+ si Andrei (11 iunie 2007)
bettyR spune:
madaiulia, detergentul, sampoanele, orice din baie le-am incuiat intr-un dulap ca ma tem sa nu le guste. Trebuie sa mai cumpar chei pentru usi ca deschide usa la baie, de noi nu ar fi asa o problema dar merge dupa oricine. Trec ei de fazele astea, eu astept sa ii treaca sa nu mai sara in pat, ne gandim sa ii cumparam o saltea sa o punem pe jos.
Lavini, sanatate multa, i se fac lui falcutele inapoi. Si Andreea ba mananca, ba nu, dar in 3 zile isi revine.
Va doresc multa fericire, bucurie, sanatate si un an nou mai bun!
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
Madi spune:
Lavini ma bucur ca sunteti mai bine. Si eu ma speriasem ieri ca Ana a avut niste scaune mai moi, si seara unul chiar moale, moale, dar nu s-au mai repetat si am pus-o pe seama Nurofenului si a Vitaminei C naturale pe care i-am dat-o ieri.
Asa creste Ana