*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)
Raspunsuri - Pagina 6
doxinu spune:
Mihamora multumim si noi ne-am uiat la pozele voastre si sunteti tare frumosi amandoi
Cine vrea sa mearga in ianuarie la munte?II caut prieten/a de joaca lui STEFAN
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mica0307 ella o sa iti placa la nebunie America. E altceva decat Europa. La New York e US open? E un oras super impresionant. In plus noi am prins o perioada de super reduceri...am cumparat o gramada, mai ales pentru Maya. Noi ne-am intors aseara din Chicago, am place cel mai tare orasul asta desi am mers pentru a treia oara acolo. Maine dimineata plecam la LAs Vegas pentru anul nou. Nu stiu daca am net acolo (nici nu ne luam laptop cu noi) A propos mosu mi-a adus un nou laptop...un macbook air ...asa ca va urez un AN NOU PLIN DU BUCURII...LA MULTI ANI!!! mihamora am vazut pozele cu Domi...e super poza cu voi 2 in rosu langa brad... ...si mama a facut poze cu Maya la brad, de abia astept da ajung acasa la ea... Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007) www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
mica,
ma intarati rau de tot...
da, io tot visez ca poate se implineste; acum o luna cand a fost clona in RO ,am schitat impreuna o vacanta in State pentru august-septembrie(US Open e in septembrie) mai intai 1 saptamana la o casa de vacanta din sud(la ocean) a unor prieteni din LO , dupa care NY si US Open; si inca 1 saptamana in San Francisco la alti prieteni daca ne-ar tine curelele.
am vazut si cadoul tau,ca v-am vazut toate pozele; sa stapanesti sanatoasa noul laptop si sa fie cu noroc de data asta.
Pana una alta urez si eu la toata lumea " An Nou bun!" si "criza usoara!"
mihamora spune:
Adinel - felicitari Mariucai,pentru ca i-a placut de Mosu'.
Motanel - da la lucrul acela ma gandeam. Teodora s-a facut domnisoara in toata regula, e tare scumpa.
Mica - vacanta placuta si petrecere frumoasa in continuare,frumos cadou de Craciun ai primit. LA MULTI ANI!
Doxinu - multumim Noi nu mergem la munte.
Ella - suna foarte bine planul vostru de vacanta, va doresc sa vi se indeplineasca visul.
Michelle si Dominic va ureaza LA MULTI ANI !
POZE POZE NOI
dideip spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!Ce mai faceti?Sper ca ati avut parte de un Craciun fericit.
Adinel te pupic dulce si pe Maria de asemenea,m-am uitat la pozele voastre si sunt superbe, Maria este o scumpa.
Va doresc tuturor un an nou plin de bucurii si de multa sanatate, sa va bucurati de copii vostri si multa fericire.
Am pus si noi poze noi, daca vreti sa le vedeti.
Astazi a mai primit Paul de la mosul o masina care o conduce singur si este foarte incantat, voi face poze maine si le voi trimite.
Daca sunteti interesate este in site se numeste depozitjucariisi au foarte multe masini si atv,cu livrare la domiciliu.
Paula mami siPaul Cristian
poze nunta/poze bebe/asa creste mare Paul Cristian
dideip spune:
Kay sper sa ajungeti cu bine acasa, va pupam dulce pe amandoua.
De Andrada mai stiti ceva?
kay spune:
on mica, sa inteleg ca banii de mancare i-ai bagat in haine ?
hai ca te sun acu, se tot fataie S si isi smulge electrozii, se panicheaza astia ca da alarme de apnee si bradicarie
cu drag !
p.s. s-ar putea ca maine sa plecam acasa !!!
on, baby !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Motannel spune:
Mihamora, multumim! Esti o draguta! Pupici flacaului ... de la Teodora, evident!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
vas spune:
Ceau.
Ce mai faceti? Am vazut ca destul de bine, ati petrecut, v-ati distrat cu puiutii, am vazut poze la braduti, si nu in ultimul rand am vazut ca Soniuta e o fetita curajoasa!!!!!!! Imi sunteti tare dragi toti puiutii!!!!
Si noi am petrecut pe acasa, a fost totul bine, scumpica mea a fost tare incantata de cadouri, mos, pe care cum il vede zice Ho ho ho.
Are doi canini iesiti , doi sunt pe drum dar nu am avut treaba cu ea.
In rest sa ma plang ca am avut niste nervi vreo doua zile de ma gandeam cum pot intra pe forum sa va spun. Simteam ca numai voi veti intelege.
Am tot fost in vizita la neamurile sotului, ( o pereche are un bebe de 5 luni, o pereche nu au copii). Eliza e chiar un copil cuminte dar e curioasa ca orice copil inteligent si normal din punct de vedere psihic, asa ca mai deschidea si ea cate un dulap , (fara sa traga ceva) sau apasa pe buton la telecomanda, sau lua cate un papuc la proba; Cand vedeam ca deja sunt privita de gazde cam ciudat incepeam sa -i spun Elizei "mami nu e voie" cu toate ca saracutza nu facea nimic rau. Faza care m-a enervat cea mai tare a fost ca au inceput gazdele cu vorbe de genul "pai cand creste al meu ii dau vreo doua la fundulet de nu se vede, crede ca face ce vrea el", sau "eeee, cam rasfatata pitica",sau "eu o sa -i explic ce e bine sa faca si ce nu" , adica eu nu-i explic sau cum???si multe altele pe care de nervi le-am si uitat. Toate erau zise cu niste apropouri de imi venea sa ma imbrac si sa plec. Ce puteam sa-i explic unui copil care e la varsta curiozitatii si a descoperirilor????
De abia astept sa le vina randul, dar ce o sa-i mai ating atunci.......vai ......de abia astept.
Hai ca m-am usurat ca de cand mocneam in mine .....
Va pup si mai vorbim.
Daca nu mai apuc va spun de acum
LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Ioana13 spune:
Vas, eu sa fi putut, as fi facut-o pe Eliza sa le sparga niste pahare... sa aiba subiect de conversatie pina la Pasti! Nu fi suparata, pe anumite persoane nici nu merita sa le asculti, stiind ca nu au ce sa iti spuna, neavind de unde.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)