*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, multumesc pentru raspuns, si Saby isi iubeste patutul dar nu mai sta in el demult, a sarit de cateva ori. Acum i-am pus salteaua direct pe jos, jumatate in patutul vechi ridicat cu rotile intr-o parte. Ea doarme in alta camera, si in felul asta poate cobori din pat ca sa ajunga la noi, dar in acelasi fel ajunge si noaptea pe covor .
Vreau sa-i iau un pat din care sa nu cada usor dar din care sa se poata da jos daca vrea, nu-mi imaginez cum ar trebui sa arate .

Si la noi se raceste noaptea destul de mult, nici Saby nu doarme invelita decat imediat dupa ce o pun in pat. Eu o imbrac cu costumas intreg de plush, cu tot cu botosei si a fost bine pana acum. Desi daca mai ajunge pe covor nu stiu cat de bine o sa mai fie...

Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Chris - Sarbatori fericite! Multa sanatate!

An@ - felicitari pentru nepotel! Faina faza cu "bebe buta"

Madi - multa sanatate Anei!

Doxinu - am vazut pozele, foarte elegant era Stefan . La multi ani! scuze pentru intarziere. Asteptam poze cu saniuta.

Motanel - Sarbatori fericite si voua ! Noi am facut ROR. Dar ce noutati vrei sa pui la semnatura, vii cu o surpriza?

Betty - faine pozele e tare dulce Andreea. Noi avem pijamale intregi, de la carrefour.

Elteka - cum a fost de Craciun? Cum au iesit bucatele ce le-ai pregatit?

Pepsi- vino sa ne povestesti despre voi.

Avem poze de la Craciun aici

Si aici poze de la petrecerea de Craciun. Am organizat petrecerea la un loc de joaca pentru copii cu mamicile de Iasi

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

betty, doxinu, mihamora, am vazut pozele de craciun. Sunt foarte frumoase!

doxinu, buna ideea cu un scutec mai mare. Si noi avem probleme cu udatul dimineata.

Razvan sare din patut, daca nu ii deschidem fermoarul. E din ala pliant si e ok ca se baga singur in patut cand ii este somn.

De craciun am stat acasa, am comandat pizza pentru noi intr-o zi ca nu mai aveam timp si chef de gatit nimic. Am asezat bradul pe un scaun, sa fie ceva mai sus, ca razvan isi facuse un obicei din a agata globuri din alergare... A fost mai incantat de pungile de cadouri dupa cum se vede aici.

Am vazut si la umanitare ca Sonia e bine si a ajuns vedeta in www.bostonherald.com/news/regional/view.bg?articleid=1141177" target="_blank">bostonherald. Pupam inimioara curajoasa!

Petrecere frumoasa in continuare alaturi de cei dragi!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramona - multumim , am vazut si noi pozele cu Razvan, foarte inventiv, vroia sa va spuna ca el e cadoul vostru

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

sarbatori fericite si de la noi, desi cu putina intarziere.

pentru noi a fost cel mai frumos craciun ever. a venit mosul si mariuca a fost de nota 10, nu a plans, nu s-a speriat de el... din contra: a vorbit cu el si l-a pupacit si nu ar mai fi plecat de langa el. m-am bucurat tare mult ca i-a placut (ma gandeam ca-s mama nebuna si ca stresez copilul cu mosul) si, dupa multi ani, am simtit iar magia craciunului.

pupici tuturor si fie ca anul ce vine sa ne aduca tuturor sanatate si liniste sufleteasca. si inimi deschise, sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera minunile de capsunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna ziua!

Kay, saru'mana!!!

Mihamora, nu am nicio noutate .... ( ... la asta te refereai, nu? ) vreau doar sa scot thicker-ul caci nu mai e de actualitate ... apoi poate mai adaug niste poze ... tare greu este cand Teodora ma impinge sa butoneze ea ... Incerc oricum ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am adaugat poze ... toate sunt de luna aceasta! Poate va era dor de noi! Noua cu siguranta ne-ati lipsit!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Betty si eu intrebam acum ceva timp cu ce sa imbrac copilul noaptea, intre timp nu prea se mai dezveleste. Dar am gasit pijamalute de plush cu totul in Carrefour sau in Auchan, nu stiu daca aveti acolo, dar sigur gasesti la magazinele pentru copii. Eu am vazut masuri pana la 3 ani.
Am vazut poze de capsunei la Craciun, nu nominalizez sa nu uit pe cineva, toti sunt superbi.
Addinel mereu iti pandesc blogul, tare mult imi place cum ai scris. La intrebarea "tze e?" ne regasesc si pe noi, doar ca la noi suna "ata te ete?". Pupici domnisoarei Maria.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani Eimotto, multa sanatate, fericire, noroc si tot ce iti doresti!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella o sa iti placa la nebunie America. E altceva decat Europa. La New York e US open? E un oras super impresionant.
In plus noi am prins o perioada de super reduceri...am cumparat o gramada, mai ales pentru Maya.
Noi ne-am intors aseara din Chicago, am place cel mai tare orasul asta desi am mers pentru a treia oara acolo.
Maine dimineata plecam la LAs Vegas pentru anul nou.

Nu stiu daca am net acolo (nici nu ne luam laptop cu noi) A propos mosu mi-a adus un nou laptop...un macbook air ...asa ca va urez un AN NOU PLIN DU BUCURII...LA MULTI ANI!!!

mihamora am vazut pozele cu Domi...e super poza cu voi 2 in rosu langa brad...
...si mama a facut poze cu Maya la brad, de abia astept da ajung acasa la ea...

Mergi la inceput