*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)
Raspunsuri - Pagina 4
Motannel spune:
O rugaminte ... imi puteti aminti cum sa modific semnatura???? Multumesc!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
Mottanel, vezi in stanga profil personal si de acolo te descurci.
eu sunt rupta, sunt full time mom iar, in sectia normala. S mai are dureri, se smiorcaie saracuta, plus ca nu suporta sa intre in camera... cum trece pragul, cum incepe sa planga... acum a adormit, cu medicamente de durere... in rest e ok, cu 0.5 O2, mananca, nu doarme ziua maine cred ca o scot afara putin daca e frumos. are voie sa faca orice si nici macar 1 sapt de la operatie nu are.
va si ma duc la nani, maine Alex si-a luat liber pana la pranz, iar eu am liber dupa amiaza lucram in schimburi
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Ioana13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doxinu
Poate sa fie si de la maselute?Adica asta in caz ca nu este racit sau ceva nu-l deranjeaza.Un copil care mananca bine si apoi dintr-o data nu mai papa ceva are saracutul ,o suferinta......Asa am patit io cu STEFAN cand i-au iesit mai multe maselute odata. Oricum ar fi u trebuie fortat sa manance ca dr.-ii zic ca organismul cere ce are nevoie.Io m-as duce si la pediatru sa stau linistita ca este totul bine. sper ca nu te superi ca mi-am spus parerea Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007 |
Ioana a trecut perioada aia, acum maninca mai bine decit a mincat vreodata... ii spuneam lui Madi de perioada aia in care a avut si temperatura 2 zile La multi ani onomastica lui Stefan!
Kay ma bucur din suflet pt voi!!! Cit mai stati acolo?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Ana, felicitari pentru nepotel!
Kay, ma bucur ca sunteti bine. Pupam Soniuta!
Madi, imi pare rau ca a facut febra Ana, sper ca nu e grav. Si a mea e destul de sperioasa, in general de zgomote mai ciudate.
La noi a fost bine de Craciun, dar cam obositor, cu multe vizite de facut. Am zis ca nu mai ies din casa, mai ales ca ma paste pe mine o raceala. La noi e un ger uscat, nici un fulg, asa nu-mi place. Si o adormim pe Andreea afara, ca altfel adoarme la 5 se scoala la 8 si e tot plangacioasa si adormita si nici nu mai mananca, ramane cu masa de amiaza si dimineata. sper sa se regleze sa adoarma la 2 dupa o vreme.
Ne-a ajutat la impodobitul bradului, eu puneam globurile, ea le lua sa se joace cu ele. Oricum in fiecare zi culege cateva si se joaca, mai ales pe cele mari si rosii, zice ca-s baloane.
Am pus poze POZE CRACIUN
Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
madaiulia spune:
LA MULTI ANI!!! pentru ieri pentru Stefan de Doxinu si pentru toti capsuneii si mamicile si taticii care poarta numele Stefan/Stefania.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
Betty, ce mare si frumoasa e Andreea! P zicea de globuri ca e "gool", adica mingi si voia sa joace fotbal cu ele, acum s-a obisnuit si le lasa in pace.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
CarlaV spune:
Hello! Cum ati petrecut? La noi a fost destul de obositor, n-am reusit inca sa recuperez efortul de dinainte.
Am o intrebare pentru mamicile care au trecut la "toddler bed": de care este si cum este pus, de mijloc sau de perete?
Fii-mea nu prea mai are loc pe salteaua actuala, in patut normal nu mai sta demult, deocamdata este salteaua pusa direct pe jos ca sa poata cobori singura cand se trezeste.
Problema este ca am gasit-o de cateva ori dormind pe jos, pe covor. Ma gandesc ca, atata s-a invartit in pat, incat a alunecat pana la urma. De aici vine si dilema unui pat mai mare, cum trebuie sa arate? Stiu ca are niste aparatori in parti, la cap, dar ce am vazut eu mi se par cam tari. Am vazut la straini niste patuturi gen divan, cu ceva pufos la cap si in parti, care se pot strange ca niste fotolii. N-am nici o idee unde sa ma mai uit, ce am vazut la Ikea iese din discutie, patul va fi langa perete, nu de mijloc, si nu vreau sa aiba parti de care sa se poata lovi in timpul noptii sau cand urca si coboara. Ceva idei?
Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
Motannel,Ioana,madaiulia multumim pentru uari.
Azi i-am luat saniuta lui STEFAN este asa de mandru de ea si o impunge prin toata casa desi habar nu are la ce foloseste.Vrem sa mergem in ianuarie pe 15 la munte si am zis sa fim pregatiti acum cat mai avem bani
Noi nu am facut multe poze de CRACIUN dar ne-am plimbat pe la toate bunicile.........am apucat sa plecam si noi 2-3 ore singurei.De fapt si azi am vrut sa evadam dar STEFAN i-a dat telefonul lu' mama sa ne sune si zbiera cat putea sa vin,asa ca azi nu ne-a reusit evadarea.MAi incercam nu ne lasam asa
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Asa-i Ioana, toti is mari si frumosi tare la varsta asta, dar si mari smecheri. Andreeiei i-au placut tare mult colindatorii, aplauda si spunea Bravo la sfarsit si se apuca de plans cand plecau. Au fost totusi ca in 2 zile am primit, dar ea nu se satura.
Carla, eu nu stiu ce sa iti spun, aceeasi problema o am si eu, as vrea sa ii cumpar pat de pe acum sa se invete in el si sa renunte la patut, dar cred ca e prea tarziu ca deja il iubeste. Eu i-am dat o lature jos si l-am lipit la patul nostru, si inaltimea e la fel, ajunge cu manutele si piciorele si la noi, adica ne mai trezim cu un picior in cap. Ca e pus la capul nostru. Dar paturile de copii mai mari is destul de inguste si nu am vazut nici eu nimic ce as putea sa ii cumpar, asa ca deocamdata am renuntat. Si eu is mai obosita ca inainte, am mai facut o vizita si in seara asta, dar de azi chiar ca nu mai plec de acasa, cine are chef sa vina la noi.
Eu nu stiu cu ce sa imbrac copilul asta noaptea, ca nu sta acoperita, sosetele ii zboara, se mai si pisa de iese prin pampers, o gasesc uda, fara sosete si neacoperita, afara is -10 grade si in casa nu e f cald. In sac de dormit nu sta, nu a stat nici iarna trecuta. Ma gandesc sa ii dau pantaloni de training sau sa caut o pijama cu totul, dar nu am mai vazut asa mari.
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bettyR Eu nu stiu cu ce sa imbrac copilul asta noaptea, ca nu sta acoperita, sosetele ii zboara, se mai si pisa de iese prin pampers, o gasesc uda, fara sosete si neacoperita, afara is -10 grade si in casa nu e f cald. In sac de dormit nu sta, nu a stat nici iarna trecuta. Ma gandesc sa ii dau pantaloni de training sau sa caut o pijama cu totul, dar nu am mai vazut asa mari. Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) Poze Craciun |
Sa-ti zic cum fac io ca nici STEFAN nu sta invelit: ii pun sosete subtiri in picioare(au elastic moale dar nu cad din picioare,le-am verificat cand le-am luat,speciale pentru somn),in loc de pijama are niste pantaloni de trening mai subtiri si o bluzica de corp cu pufulet din acela pe dedesubt iar pampmers-sii sunt cu un nr, mai mare(noi purtam 4 si ii dau 5) la somn ca nu il pot schimba la 4-5 ore si se umplu.In acest fel nu il mai gasesc ud dimineata.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan