*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(89)
Raspunsuri - Pagina 8
ella_74 spune:
Lavini,
multa sanatate lui Andrei.
Poate la bebe 2 faceti Rotarix; noi l-am ratat din pacate, se administreaza pana la 6 luni.
Ati gasit gradinita pentru Andrei?
ce analize ti-au cerut de la gradi? stiu ca e obligatoriu exudat, parca si scaun?!
Noi cred ca asteptam pana la 1 an si 10 luni, adica l-as duce din martie, desi cateodata imi vine sa nu mai astept, ma termina cu nervii soacra-mea.
Vas,
get over! ce oameni prosti...cum poti sa te astepti de la un copil de 1 an si 7 luni sa se poarte ca unul de 6-7 ani?
Mica,
am vazut pozele; mi-a placut cea in care erati voi doi intr-un bar, cred.
Elteka,
unde esti draga? ati plecat dupa Mos in Laponia si v-ati inzapezit?
lavini spune:
Ella, o sa mearga la Degetica, undeva langa Plaza, singura care ii e sotului in drum, sa nu faca o viata pana acolo.Era dragut locul, cand am fost noi ii scoteau pe copii afara, asta m-a bucurat, ca la toate celelalte pe care le-am vizitat cica parintii nu sunt de acord sa ii scoata afara iarna......no comment
Ne-au cerut coprocultura, coproparazitologic si exudat nazo--faringian.Plus o lista cu niste intrebari la care sa completeze medicul pediatru si un aviz pt intrarea in colectivitate.
Trebuia sa incepem pe 5, dar astia la CMu nu recolteaza in perioada asta, plus ca dc am facut enterocolita slabe sanse.Oricum, acum va sta la Pitesti 2 saptamani pana repar nenorocita de centrala care mi-a mancat ficatii, apoi de pe 15 nu prea stiu ce vom face.Bona nu mai am, azi e ultima zi in care mai vine, voi intra eu in concediu, insa cred ca imi va fi tare greu.Ma bate un gand ca il tin si eu acasa tot pana la 1 martie, nu m-am hotarat, mi se rupe inima cand il aud caum plange si striga mami...La gradi se integra repede in peisaj, dar cum dispaream noi din raza vizuala cum se punea pe racnit.Am ajuns ca prepelita , sunt rupta in doua si nu stiu cum sa procedez.
Lavinia, 33+ si Andrei (11 iunie 2007)
poohy spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!
Si numai bucurii, sanatate si fericire in noul an!
Anca 24+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
chris27 spune:
Anul Nou bate la usa fiecareia dintre noi!Va doresc sa fiti fericite,sanatoase...sa va puteti bucura de dragostea celor din jurul vostru!...Sa nu nesocotiti niciodata puterea unui zambet pentru ca el poate transforma o casa modesta intr-un castel si poate aduce lumina atunci cand totul in jur e intunecat.Un zambet poate fi soare pentru cel care-l primeste!!!....Asta va doresc ,sa va fie viata toata asemeni unui zambet!Va pup si va strang tare in brate si va multumesc pentru tot ce mi-ati daruit de-a lungul timpului
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
An@ spune:
Noul an sa va aduca numai bucurii, noroc, sanatate si tot ce va doriti voi sa se implineasca!!
Chris , mesajele tale imi merg la suflet mereu, imi aduci zambetul pe buze si liniste si ...putere! sa nu-ti mai inchizi niciodata contul !!
Lavini , asa e, ne-am "inrudit" din nou ! mai ai putin si tu...v-ati gandit la un nume?
Sanatate lui Andrei!! Si noi am trecut acum 2 luni prin enterocolita si a fost groaznic...tot cu hranit cu seringa,febra, slabit rau cand tocmai se rotunjise si ea (stiu cum e) ...vestea buna este ca ei recupereaza incredibil de repede. Ana imi cerea dupa boala continuu mancare. Mereu trebuia sa am pregatit ceva ca urla de ma stia cartieru' (si ea nu e genul mancacios de obicei).
Didi, doar atat? parca ai musafiri si probabil esti ocupata...
Miniuta, nu stiu daca ai citit in urma...am facu cozonacii dupa reteta ta si au iesit super! intr-adevar se fac usor si fara sa fie framantati rau (ca eu cu asta asociam cozonacii din copilarie: cu framantat ore intregi de se zguduia casa)
mami de Ana (22 mai 2007)
Ioana13 spune:
Va doresc distractie placuta! Noi vom petrece inconjurati de gravidute si de 2 copii(Patrick si un prieten de-al lui)
Multe zimbete in anul 2009 si copii sanatosi si voiosi!
Si fara criza financiara!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
madaiulia spune:
Un AN NOU plin de sanatate, fericire si impliniri!
Si capsunei sanatosi si voiosi, ca frumosi, destepti si iubiti sunt sigur.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ancamari spune:
La Multi Ani! cu sanatate, fericire, implinire alaturi de copilasi si familie!
M-am bucurat enorm pt Sonia! Sa vina un an usor pt Sonia si pt parintii ei! L-am vazut dimineata pe Alex la tv cat era de obosit si el.
Si noi pe aici, Andrei a racit pe 20 dec cand l-am dus la Mos la sot la serviciu, intai a facut un simplu guturai care s-a agravat si a coborat in gat asa ca acum e racit bine, de 3 zile i-am dat antibiotic dupa ce am fost la doctor. Aseara l-am deportat la mama pt ca noi ne vedem cu prietenii la noapte, maine il recuperam la prima ora, azi era ok, alerga in toata casa cand ne-am dus sa-l vedem. In ziua de Craciun a spart o fructiera mare si frumoasa la ai mei acasa, nu banuiam ca poate s-o ridice. Acasa face dezastru in urma, curatam si o ia de la capat.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
doxinu spune:
LA MULTI ANSI SANATATE SI MULTE IMPLINIRI ALATURI DE CAPSUNEI!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan